השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif../images/Emo16.gif

סוקר טוב, צהריים טובים או ערב טוב כי אין לי מושג מתי אתם קוראים את זה...השבוע הפינה תהייה מוקדשת לאדם שהיה מאוד מיוחד בעייני בנפטר באופן מפתיע כשהוא רק בן 38-אדי גררו מתאבק יוצא מן הכלל שסיפור חיוו מרגש וסיפור מותו מפתיע..הוא נפטר בתחילת השבוע ואני מרגישה צורך להקדיש לו את הפינה של השבוע-לטינו היט לא נשכח אותך! להלן השאלות, השבוע הן יעסקו במה שבאמת חשוב בחיים! תענו ותהנו: 1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? 6).מה עושה אותך מאושר? 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר
לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם! וזהו,שתהייה לכם שבת שלום ומבורכת,תנצרו כל רגע בחיים אתם לא יכולים לדעת מה יהייה מחר, תאהבו,תשמחו ותגשימו חלומות!!! אוהבת מאוד,הדרי

hodayoyo

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? המ לדעתי רק שילוב של שלושתם יגרום לאנשים להיות מאושרים אז לא יודעת 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? עבודה שאוהבים 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? לא יודעת. לדעתי אי אפשר לדעת עד שמאבדים את זה... אבל בעיקרון הארנק שלי כי עזבו את הכסף ששם, יש לי בו כל כך הרבה דברים (תשאלו את נופר ורן שצחקו עליו
) שאם הוא יאבד זה יהיה לי ממש עצוב 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? הדיסקים שקניתי 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? מעטים מאוד 6).מה עושה אותך מאושר? תשומת לב מאנשים שאני אוהבת 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? לבן, דניאל סלומון 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? לצאת מהבית. כן
9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תלוי מה ההחלטה ובד"כ אני לא החלטית ולוקח לי שעות להחליט 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר
לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!

mory89

New member
השאלון השבועי..! ../images/Emo66.gif

בוקר טוב!
1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? בריאות ואהבה לדעתי הולכים ביחד, כי אהבה זה בריא..
2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? אני חושבת שצריך למצוא משהו באמצע.. אבל סתם לסבול בשביל הרבה כסף? לא הייתי עושה את זה.. הייתי מעדיפה לעשות משהו שאני אוהבת, כי אני לפחות מרוויחה לבהנות מזה.. 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? אני חושבת שהיכולת לראות, לאהוב, להרגיש... וכמובן את האנשים שאני אוהבת.. 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? אולי המחברת שירים שלי... לאדעתת.. 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? כן 6).מה עושה אותך מאושר? כשמצחיקים אותי, כשאני יודעת שהאנשים שחשובים לי אוהבים אותי, כשאני שומעת מוזיקה שאני אוהבת.. 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? שיר בעיפרון של בית הבובות ממש מעודד, השיר תראו אותי של דוקטור קספר עושה לי מצברוח טוב! 8).מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בחיים, להיות מאושרת.. את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? כן, אם אני באמת רוצה (ואני רוצה) אני יגשים את כל מה שאני רוצה. 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? נראלי שאני דיי מחליטה כבר מההתחלה, אבל מהססת עד לרגע האחרון.. ובסוף עושה מה שיוצא. 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם אני מצטערת, אני לא מכירה אותו, אבל אני משתתפת בצערך..
שבת שלום!

עונה.

1. אהבה ואושר- זה הכי חשוב. וכמובן שבריאות וכסף הם חלק מהמרכיבים.. 2. לעבוד בעבודה מספקת ומעניינת ולהרוויח פחות ממה שיכלת להרוויח בעבודות אחרות. 3. את הדרך. [בכלל, הדרך שלי]. אני גם מפחדת לאבד תקווה. 4. אולי המחשב כי יש שם את השירים שלי. 5. לא חושבת, לא כרגע. 6. שאני מצליחה להגיע למקום שרציתי להגיע אליו, שאני יודעת שאני מוקפת חברים. 7. וואו המון שירים :] 8. אני לא יודעת לענות על זה כל כך. 9. תלויבמקרה. 10.
תודה רבה וספ"ש מקסים :]

eladi88

New member
חחחחח מה אדי גררו מה?!

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? אמממ אהבה 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? המון כסף 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? אממממ לא יודע...צריך להקדיש לזה מחשבה.. 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? אני משתדל לא להיקשר לדברים יותר מידי 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? יש מצב 6).מה עושה אותך מאושר? הרבה דברים 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? שיר בעיפרון 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? אין לי חלומות :-| 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תלוי באותו דבר.... 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? לא יודעת מה לענות על זה. 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? לעבוד בעבודה שאוהבים ומרוויחים בה הרבה כסף
3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? אממ... את הגיטרה :X והדיסקים כמובן. 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? הגיטרה. 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? כן. 6).מה עושה אותך מאושר? מוזיקה! לשמוע, לנגן, הכל. בעיקר ללכת להופעות. ולצערי אני לא הולכת להרבה וזה ממש עצוב לי :(. עוד דבר שעושה אותי מאושרת זה דברים שעוזרים לי להתנתק מהכל! 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? מופע הארנבות של ד"ר קספר- השיר שלי 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? החלום הכי גדול שלי הוא גדול מידי. רוב הסיכויים שזה לא יקרה. 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? אני נוהגת לשקול דברים מיליון פעם לפי קבלת החלטות
10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!
.

hadarisan

New member
../images/Emo108.gif ויוה לא ראסהההה

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? שאלה קשה למה רשמתי אותה? אני חושבת שאהבה הכי חשוב אבל תכלס אם אין לך בריאות אין לך כלום 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? שאלה שאני חושבת עליה המון ותמיד מגיעה לאותה מסקנה-עבודה שאני אוהבת אפילו אם לא מרוויחים הרבה 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? את האנשים שאני אוהבת 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? תמונות של המשפחה והחברים 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? כן ויש אפילו קבוצה גדולה 6).מה עושה אותך מאושר? לראות את האנשים שסביבי מחייכים 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? שיר בעיפרון 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? להיות באירוע האבקות- כן יש תיכנונים עתידיים להגשמה! 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תלוי מה המקרה זה מאוד שונה 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!

SaRgE

New member
גם אני:)

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? אהבה בערך 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף?עבודה עם כסף 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? את החברים שלי 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? (יכולת להגיד "חפץ") אלבומי התמונות שלי 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? בהחלט יש כמה וכמה 6).מה עושה אותך מאושר? הכי הכי - חופש אמיתי! 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? יש לי רשימה ארוכה של כאלה שירים 8).מה החלום הכי גדול שלך? אתה חושב שתגשים אותו? החלום זה להתבגר באושר (עם כל היוצא בזה). אני מקווה שהוא יתגשם 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? אני חושב הרבה:S 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!

Raz Bob Marley

New member
עונה

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות?בריאות 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף?עבודה שאוהבים 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד?את אח שלי 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית?אין משהו מיוחד 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך?אח שלי 6).מה עושה אותך מאושר?לשמוע מוזיקה 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך?בית הבובות 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו?להיות בקאפ נואו(המגרש של ברצלונה) 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה?נוהג לשקול לפני קבלת ההחלטה לעולם לא נשכח אותך אדי! יהי זכרו ברוך

ny34

New member
אני...וואי, לא יוצא לי להיות כמעט

במחשב השבוע..=\ 1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? אהבה ובריאות 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? אפשרות ב' 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? את החברים שלי, את המשפחה שלי, את הרגש. 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? אני חושב שהגיטרה שלי 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? כן, הרבה. 6).מה עושה אותך מאושר? אנשים שמקשיבים 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? three little virds- bob marley 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? וואי לא יודע. 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תלוי איזו החלטה... לרוב אני קצת שוקל. 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם! אני לא יודע מי הוא, אבל
לזכרו

Mosh28

New member
שלי

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? אהבה 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? הראשון 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? האנשים שקרובים לי 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? כל המכתבים שיש לי בארגז מצעים
5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? אני יכול לחשוב לפחות על 5 6).מה עושה אותך מאושר? הרבה דברים..אין כוח לפירוט
7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? עברי לידר - יוםטוב 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? לא נכנס לזה עכשיו
9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תלוי איזה החלטה, אבל בדר"כ לא חושב יותר מדי 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!

תשובותיי../images/Emo9.gif

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? ברור שבריאות
2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? עבודה לא צריך לאהוב
..וצריך להרוויח כסף לפרנס את הילדים ובלה בלה
.. 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? את המשפחה שלי 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? המחשב
5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? סבתא שלי 6).מה עושה אותך מאושר? לראות את כולם מחייכים ושמחים
7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? סיגפו 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? להיות שחקנית
חח הלוואי 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה?נוהגת לשקול 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!
לכבוד אדי גררו

אני עונה!!!

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות? בעיקר אהבה. אבל כסף ובריאות לא מזיקים. אז איזשהו שילוב מעניין של שלושתם. 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף? עבודה שמאושרים בה. כסף לא קונה שמחה! 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד? את האהבה, את היכולת לאהוב 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית? השרשרת מחבר שלי, הדיסקים שלי, והסרט CENTER STAGE 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך? מעטים, אבל יש 6).מה עושה אותך מאושר? החברים, החבר, מוזיקה (בייחוד בית הבובות) וריקוד.. אה וימי הולדת! 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך? וואי מלא. קודם כל אישה כנענית. HELLO של קריסטינה אגילרה, KISS FROM A ROSE של SEAL.... 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו? להיות מאושרת- ואני מקווה. 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה? תכלס, לא. אלא אם כן זו החלטה חשובה

RoCKeR121

New member
איי לייק שאלונים

1).מה יותר חשוב לך: אהבה, כסף או בריאות?אהבה בעיקר אהבה 2).מה יותר עדיף: לעבוד בעבודה בה מרוויחים המון כסף אבל לא מאושרים או לעבוד בעבודה שאוהבים אבל לא מרוויחים בה הרבה כסף?אפשרות ב' ויש לה גם שם-מוזיקה 3).מה את/ה הכי מפחד לאבד?את החברים החברה והחופש 4).מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך מבחינה ריגשית?הגיטרות והמחשב(למרות שאחרי שהלכו לעולמם רוב השירים שכתבתי(משהו בסביבות 50 שירים) אני דיי מתעב אותו 5).האם יש אנשים שהיית מוכן להקריב למענם את חייך?משהו כמו 5 6).מה עושה אותך מאושר?מוזיקה לנגן להקליט לשיר להופיע חברה שלי ידידה הכיטובה שלי 7).איזה שיר עושה לך מצב רוח טוב ומעודד אותך?יש המון... 8).מה החלום הכי גדול שלך? את/ה חושב/ת שתגשימ/י אותו?להצליח במוזיקה ובאהבה השני בנתיים כן השני אני חושב שאני מתקדם לא רע 9).את/ה מקבל/ת החלטות מהר או נוהג/ת לשקול לפני קבלת החלטה?לפעמים ולפעמים 10).מצטערת שזה הפך לשרשור עצוב יחסית אבל כאן אתם מוזמנים לשרשר לזכרו של אדי גררו גם אם לא הכרתם אותו...תודה לכם!
אין לי מושג מי זה...

למעלה