חג שמח

תודה רבה../images/Emo70.gif אתה מחייה אותי מחדש../images/Emo45.gif

תאמין לי שאם יכולתי לעזוב את העבודה המסריחה שלי וללכת ללמוד תורה אז הייתי עושה את זה מיזמן ! . חג שמח !

את בטוחה בזה ../images/Emo35.gif

זה ש-בנות הולכות לילמוד תורה זה רק בזמן האחרון . ול-בנות אסור לילמוד תלמוד כי הם רואות אותו בצורה יותר חריפה ! .

mgb

New member
אני מניח שהגב' התכוונה..

בס"ד שאם היא הית הבן כך היתה נוהגת..
בכל אופן אין בושה חלילה בפרנסה! יש רק להתפלל שה' יזכה אותך ל"עושה מעט ומתברך במעיו"! בברכה

הטייסת

New member
אכן ,כך -

אבל אם הייתי יכולה גם בתור בת ללמוד במדרשיה כל חיי ,הייתי עושה זאת עכשיו!

מותר לי לשאול מאיפה האהבה הזאת ../images/Emo23.gif

אני רואה שאת ממש מישתוקקת להיות חוזרת בתשובה . מאיפה הגעת לזה שאת רוצה להיתקרב אל היהדות
. כי לצערנו הרב יש בנות ש-רואות בזה עולם נורא סגור ו-שוביניסטי , ויש גם בנות ש-הם רוצות לחזור בתשובה וההורים שלהם לא נותנים להם .

אגב תרשי לי להוסיף ! .............

אם הייתי יכול גם אני כל חיי הייתי הולך לילמוד בישיבה ! . כי כבר שום עבודה לא עוזרת לי בחיים ושום מקצוע לימוד לא שווה בשבילי . ושמגיע יום שישי בעבודה שלי אני מתחיל לרקוד כל הבוקר כי אני יודע ש-מחר זה יום שבת ואני לא צריך לקום בשביל שום אדם אגואיסט שרוצה לנצל אותי ובשביל שום אדם אחר ! , חוץ מימני עצמי .

הטייסת

New member
האהבה לבורא עולם-

זה עניין שקיים בי מאז ומעולם, מוזר לי לקרוא לעצמי חוזרת בתשובה כי כל חיי הייתי אדם דתי . בבית חונכנו על ברכי המסורת למדתי בבי"ס שמתיימר לכנות עצמו כדתי (אבל נניח לכך..),בילדותי ביה"כ היה משכננו הקבוע בשבתות וחגים אבל חיצונית לא נראיתי כך כי הלכתי כמו שגברם הולכים דההינו עם מכנסיים. הכל היה אגור בי עד שברוך ה' לפני שנה התחיל אצלי תהליך מדהים שאין כמותו ובזכות אנשים טובים ואח מופלא אחד ,זה קרה חזרתי בתשובה, אפילו שתמיד הייתי דתיה. ומאז, תודה לאל חיי שונים מקצה לקצה. ודע לך, יש הרבה נשים שלא שומרות מצוות לצערי, אך יודעות ומבינות שה' הוא אחד והתורה ניתנה לנו ושהדת היא לא שובינסטית. פשוט החינוך לצערי הוא ככה שלא לימדו אותם ,אבל עם ישראל כולו הוא עם ה' ובע"ה כולם יחזרו בתשובה אמיתית. ותגיד לי , יש משהו יותר טוב בעולם הזה מאשר לשבת בישיבה וללמוד תורה ותלמוד וגמרא ורזין דרזין...? לא קיימת מציאות יותר מופלאה מזאת. חג שמח ושבת שלום וגם חודש טוב - בע"ה ביום שבת הבא עלינו לטובה :)

מה יותר טוב בעינייך ../images/Emo35.gif ...........

מה את חושבת הכי טוב להיות
......................... להיות " דתי עם כיפה סרוגה דתי לאומי " או אוליי להיות " חרדי " , אני תמיד חשבתי ועדיין תמיד חושב שהכי טוב והכי אמיתי זה אך ורק להיות - " חרדי " , כי שמה זה הכי רציני והכי אמיתי שיש עם התורה . למרות ש-המשפחה שלי תמיד היו חילונים ואין להם קשר אל העולם החרדי .

כולנו נהייה " חרדים " בסופו של דבר

כי רק אצל החרדים נימצאת האמת האמיתית שהיא עבודת התורה יומם ולילה ! . מה כבר נישאר לנו מהחיים האלה בעולם כזה רע ? . במקום שאין בו תורה לא יהיו בו ערכים אף פעם ! . לא יעזור שום דבר לאף אחד ! , וחבל לנו על הזמן .

בזכות נשים צדקניות ניגאל כולנו ! .

וגם יום " שבת " עצמו הוא משול לנשים לכן אתן מדליקות נרות שבת ובסופו של דבר גם העולם הבא ניקרא " שבת " כי הזמן לא מושל עליו . ובאחרית הימים שיבוא המשיח בעזרת השם במהרה בימנו אמן התקופה ההיא תיקרא " השבת הגדולה " בגלל שהזמן לא יהיה קיים יותר . שיהיה לך בהצלחה
, חג שמח
, שבת שלום
,

mgb

New member
../images/Emo127.gif אשריך, ממש דברים נפלאים! ../images/Emo127.gif

תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

הלוואי וכל הבנות החילונית היו הולכות כמוהה בדרך שלה ! . כי לצערנו הרב מאוד יש היום הרבה בנות שנחטפו על ידי ערבים !
, והם מאלצים אותם להיתאסלם ולהוליד להם הרבה ילדים מוסלמים . לתשומת לב
הבנות היהודיות ! .

אנחנו בתקופת מיבחן מאוד קשה ../images/Emo70.gif

מי יהיה חרדי לצד של הקדוש ברוך הוא ! , או שהוא יהיה גוי חילוני וחוגג את הסילבסטר !
ימח שימו שימו וזיכרו שיישרף בגהנום על כל יהודי שהוא הרג ! .

למעלה