.......

טאKילה

New member
../images/Emo16.gif........./images/Emo142.gif

..הבוקר עלה, והדליק אור,, בליבה של השמש קרני זהב זהובים.. ואתם שותקים אליי מעולמכם הדומם.. אכסה את שתיקתכם באותיות,,ופרחים,, אכסה את שתיקתכם בדמעות געגוע,, כאשר היתם פה דיי במבט,,חם המגן עליי,, עכשיו בתוך החיים החולפים הסתגרתם בעולם השתיקה,, כשכואב לי לא תשגיחו עלי,, בדממה כשהכאב גואה,, יש לי מילים בודדות ללחוש מתוך העצב,, אבא אמא שלי,, התגעגעתי אל האין.. היום נהיה שם כל ילדי האהבה שלכם, להניח פרחים ונר זיכרון..

חן (*_*)

New member
טאקילה יקירה ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אני איתך בכאבך. חיינו חולפים בשיגרה של שנים, בהיותינו ילדים אנחנו מקבלים כמובן מאיליו את ההורים, אלה שאותנו יצרו כפרי אהבה, דאגו לכל מחסורינו, גידלו וחינכו גם במחיר מריבה (פה ושם), דאגו לנו כשיצאנו ושבנו מאוחר, שנאכל, נשתה, ושלא יהיה קר. דאגו כשהיינו בשירות בצבא, מימנו לנו השכלה, חגגו לנו ימי הולדת בר/בת מצווה ואפילו חתונה גדולה, עמדו לצידינו בכל דקה ודקה, אפילו טיפלו בנכד/נכדה. במשך כל אותן שנים, היה ברור לנו שכאלה הם החיים, אבא, אמא, ואנחנו הילדים, גם אם היינו כבר גדולים. דרך העולם היא, כמה כואב על שההורים אינם לנצח חיים, וכשהם חסרים....את חסרונם אנחנו כואבים. כל עוד הם איתנו בחיים (אפילו אם מבוגרים וחולים), חשים אנחנו כילדים, עם פטירתם, באין ברירה, כיתומים, הופכים אנחנו למבוגרים. שולחת לך חיבוק עידוד, היי חזקה ילדה גדולה
*(אבי נפטר לפני כשלוש שנים, אני הייתי ילדתו הקטנה והאהובה, מאז, הוא חסר לי בכל דקה, החלטה, בעייה או חגיגה. אימי שתיבדל, לצערי לא תאריך ימים(חולת סרטן בשלב מתקדם), ואני, מילדה מפונקת וקטנה, הפכתי לעמוד האיתן במשפחה. )

טאKילה

New member
../images/Emo24.gifחן(*_*)"חיבוק"

חיבוק מהחיים כמו מרוץ אך הפחדים הרחוקים והמראות הבלתי נראים שכבו במיטתי אחזו בליבי כשנרדמתי חלמו את חלומי להיות חבוקה באור החם להיות חבוקה עם העולם. רק לשמח את הנשמה חיבוק חזק בחיבה אילמת לעצום עיניים פתאום בסוד צבעי הקשת יבוא נחשול אדום יכסה את האויר יבלע את הים האפל רק חיבוק חיבוק בחלום חיבוק של אמא..

kuzary

New member
../images/Emo16.gif

אומרים הזמן יעשה את שלו אך הזמן אץ רץ לו לדרכו אין זמנו בידו על מנת לעצור ולו לרגע כדי, לשאול, לברר מה קורה וכך נעלם לו הזמן ללא השאר סימן. ואתם ידידי ענו נא האם הוא היה כאן בכלל?

חן (*_*)

New member
תודה, אני בסדר, החיבוק לטאקי שלחתי

חיבוק גדול מכל הלב הרחב כי כל אדם-ילד, משאיבד את הוריו גם למוניק ותלתלית אשלח חיבוק ובכלל, לכל מי שחש שהיום זקוק

Mוניk

New member
../images/Emo7.gifטאקי גרמת לי לבכות

אופ זה קשה טאקי
מוניק

למעלה