יום הזיכרון לשואה ולגבורה

daniela1975

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יום הזיכרון לשואה ולגבורה

הערב אנו מתייחדים עם זכרם של ששת מליוני היהודים שהוכרעו בקדושת מעונים לטבח ולאובדן. תהא נשמתם צרורה בצרור החיים

m i c h a l i

New member
יום הזיכרון כל השנה ../images/Emo10.gif

הם עדיין חיים בקירבנו. הניצולים האחרונים שנותרו... התוכנית הערב של גיא מרוז היתה כמו סטירת לחי... איך אמרה שם אחת הנשים שראיינו - בושה וחרפה ! ארץ אוכלת יושביה ולחמדנות והבירוקרטיה אין קץ. כואב הלב, הלוואי וידעתי איך אפשר לעשות משהו או לשנות למענם. מי שלא ראה -מחר בארבע יש שידור חוזר בערוץ 8 ב YES מדליקה נר לזכר משפחת אבי ולזכר שאר משפחות הנספים יהי זכרם ברוך

יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

ראיתי את התוכנית וירדו לי דמעות צרב לי בלב, הרגשתי בתוכי את הסבל של האנשים האלה וגוש של כעס התמלא בתוכי כעס ועלבון שזו המדינה שאני חיה בה, זו המדינה שנולדתי וגדלתי בה זוהי מדינת היהודים ואוי לבושה ולחרפה. נותרתי עצובה. ללא מילים.

ron68

New member
יום הזכרון לשואה ולגבורה

בערב לקחתי את בתי לטקס העירוני לציון יום השואה והגבורה. היא כמעט בת 9 ולוקחת את הדברים ללב. אבל עם כל הצער והרגישות שלה אני מוצאת שזו חובה שתדע מה עברנו. כילדה הדחקתי את לימודי השואה ולא קיבלתי את זה. עד היום קשה לקלוט את זה. עד לפני מספר שנים שכשהייתי מקלפת תפוחי אדמה הייתי רואה את הקליפות ונזכרת בשואה, זה מה שאנשים גם אכלו שם כדי להתקיים ולשרוד. מי ייתן שנזכה לשלווה ושלום במדינתנו ובעולם כולו.

יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

סיפרו לי על התוכנית מאתמול - אין מילים לתאר את האטימות במדינה הזאת ממש כואב הלב לשמוע שדווקא כאן במדינת ישראל זה היחס לניצולי השואה . שיתעוררו שם " למעלה " במהרה בימינו אמן

למעלה