לערב יום השואה

אם מישהי ראתה חדשות אתמול -

ריאיינו אדם זקן ניצול שואה שאין לו שקל לקנות לחם.....שלא לדבר על תרופות.........הוא אמר שחבל שהנאצים לא שרפו אותו אז.........לא היה מגיע למצב שלו היום..........

88hentai88

New member
../images/Emo16.gif ערב יום השואה

הערב ומחר אלו ימים קשים לי מאוד, מילדות אני מאוד מזהה עם הסבל הנוראי שעבר על אחינו היהודים, אני לא מעקלת את הרוע וחוסר האנושיות של המלחמה וההשמדה הזאת, לא מבינה איך זה בכלל יכל לקרות, איך כל כך הרבה אנשים פשוט בענווה וקבלת גורלם רק בשל אמונתם ניטבחו בלי למצמץ פעמיים... לזכור ואף פעם לא לשכוח!!! מצער אותי שמדינתינו מביאה אנשים שניצלו משם כדי לסבול כאן. זה ממש מזעזע.

לצערינו יש הרבה כאלה כאן בארצינו

אתמול ראיתי הצגה עם ילדי בית ספר נקראת הגטו. ממש עם עיניים בוכיות יצאתי משם.

אנשים זוכרים את הארוע ולא זוכרים

שיש אנשים שעברו את זה........28 שרי ממשלה ואפילו לא שקל אחד עבורם...........אני פשוט מתביישת וכואבת............

tova האחת

New member
../images/Emo16.gif|דגללא כולם הלכו בגלל אמונה בה'

שיקרו אותם שהם הולכים למחנה עבודה.גם הם לא האמינו שדבר כזה יתכן.גם אני דור שני וכל שנה הכרחתי את הורי לספר וכל שנה היה סיפור חדש שלא סיפרו.והיום אימי אומרת שהיא עוד לא סיפרה מספיק.

georiga

New member
להזדהות לובשים חולצה שחורה היום

ממש עצוב !! שיצור אנוש יגיע למצב שיעדיף למות ביסורים פיזיים ולא בחרפת רעב ורמיסת הכבוד. לאן אנו הולכים ? עם שלא מטפח את עברו לא צפוי לו עתיד מזהיר, ואבוי.

אכן אלו ימים קשים../images/Emo16.gifימים של חשבון

נפש,בינינו לבין אלו שאינם ואלו שעדין נושאים את הזכרונות על בשרם. לצערי המדינה שלנו שוכחת מהר ונזכרת רק ביום השואה. אסור לשכוח !!!!!!

סתם מבקרת

Active member
לזכור ולהזכיר ובעיקר לא לשכוח

למה אנחנו כאן, למה אנחנו צריכים את המדינה הזו ואיך אנחנו רוצים לראות אותה בעתיד

../images/Emo16.gifלזכרם

לזכור ולא לשכוח לזכור ולא לסלוח לזכור לעולמי עד את 6 המליונים שנרצחו ללא עוול בכפם. אני, דור שני לניצולי שואה רוצה להאמין, שעכשיו, כשיש לנו מדינה ומקום להיות בו, הזוועה הזו לא תחזור לעולם.
לזכרם של כל בני משפחת אימי שנרצחו
לזכרם של כל בני משפחת אבי שנרצחו
לזכרם

navatoy

New member
וןם השואה

יום קשה ומלא צער בשבילי כל משפחתה של אימי נספתה בפולין וזה השפיע על כל מהלך חיי משפחתי צריך ללמוד את הלקח לעתיד

deah

New member
גם בשבילי זה יום קשה, אבל לא רק היו

היום, סבי סבתי אח אבי ועוד 29 בני משפחתי היותר רחוקה נשרפו במחנות, לא עובר יום בו אני שוכחת את סבלו של אבי, רובם הושמדו בטרשיינשטט, למרות זאת אבי היה אדם מאד מוצלח והגיע להשגים גבוהים ובדרך כלל כאבו התבטא בלילות, דאגתי באמת לדורות הבאים שלא ישכחו

בתיה4

New member
../images/Emo16.gifלזכרם

לזכר בני משפחתי שלא הכרתי . לזכר כל 6 המיליונים. יהי זיכרם ברוך.

tatia

New member
לזכור ולא לשכוח

נאצים הרגו את האמא של אבא שלי ושני ילדיה הקטנים( הוא היה בן 9 ונשאר חי בזכות אישה שמשכה אותו מקהל של יהודים שלקחו אותם ליער- להרוג. אבא של אמא שלי נהרג במלחמה וסבתה שלי עם אמא שלי הקטנה היו בגטו:( לא לשכוח!!!

marish

New member
../images/Emo16.gif לזכרם

לזכר אלה שלא הספיקו. שלא עלו על רכבת המילוט האחרונה שיצאה מקייב לפני שנכנסו הנאצים. שנרצחו בבאבי יאר ונקברו בקבר אחים. לזכר המשפחה של סבא שלי ז"ל. לזכר 6 מיליוני יהודי אירופה וצפון אפריקה.

iris3111

New member
ליזכור ולא לישכוח - גם אני דור שני

לניצולי שואה משני הצדדים. רוב מישפחתו של אבי ניספתה. אבי הצליח להציל את האח הקטן -ישראל. כן הם היו שנים עשר בנים של שם שנים עשר השבטים. סיפורים הוא הסכים לספר רק כשהיגענו לגיל צבא...." אתם כבר גדולים אמר לנו שתדעו לפחות קצת......ושתהיו תמיד יחד כי ביחד אתם כוח, תישמרו אחד על השני. רוצים לריב להיתווכח בבקשה אבל לא לישמור טינה ולא לעשות ברוגז.אין לכם אף אחד חוץ מהאחד את השני. אנחנו שתי בנות ובן וכן אנחנו תמיד יחד. אמא שלי היתה בת 7 בערך בזמן המלחמה עבדה בעבודות הפרך ועזרה בפרנסת המישפחה. כשהעברנו אותה דירה מצאנו בביתה "מיצבור" של נעליים. סיפרה שבזמן המלחמה לא היו לה נעליים והייתה שמה סמרטוטים בימקום. כן היום היא מסכימה לספר על מה שעברה. אז ליזכור ולא לישכוח - ביחוד את הקשישים שמתקשים ליגמור את החודש...

פרפרית 4

New member
../images/Emo16.gifלזכרם של שישה מיליון וביניהם גם

משפחתו של אבי, לרגע נדמה היה שמצאתי קרובי משפחה בעזרת פורום זה ואתרי הקרושה, אך שוב נתבדתה התקווה . באחר האתרים הופיע אתר של אומנית מבוסטון, אומנית קרושה, ולרגע חשבתי שמצאתי בת דודה אבודה, אך מסתבר שזה היה קרוב אך לא.

liat1953

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרם

לזכור ולעולם לא לשכוח את אשר עשו לנו. לזכרם של בני משפחת סבתי

למעלה