נר| לזכרם של ה-15 נרצחים בדם קר ע"י שני מרצחים פלסטינים!!! יהיה זיכרם ברוך.
ס סימונה4 New member 5/1/03 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרם של ה-15 נרצחים בדם קר ע"י שני מרצחים פלסטינים!!! יהיה זיכרם ברוך.
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרם של ה-15 נרצחים בדם קר ע"י שני מרצחים פלסטינים!!! יהיה זיכרם ברוך.
מ מאוהבת16 New member 5/1/03 #2 ../images/Emo16.gif משתתפת...../images/Emo7.gif וזה כבר 17../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/1/03 #6 לירז כל הכבוד על ההשתתפות. האם היית אצל הילי? אם כן, נשמח לקרוא חוויות, ליאת.
מ מאוהבת16 New member 6/1/03 #11 ../images/Emo10.gif הייתי אצל הילי... אבל נחשי מה... היא ישנה! אוווווווף! כ"כ התגעגעתי אלייה! אבל ראיתי את אחותה שהיא גם מתוקה העיא כ"כ אוהבת אותי... אני אלך לבקר את הילי במשלך השבוע!
../images/Emo10.gif הייתי אצל הילי... אבל נחשי מה... היא ישנה! אוווווווף! כ"כ התגעגעתי אלייה! אבל ראיתי את אחותה שהיא גם מתוקה העיא כ"כ אוהבת אותי... אני אלך לבקר את הילי במשלך השבוע!
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/1/03 #12 לירז יקרה חבל שפיספת את ההזדמנות להיפגש עם הילי, אך אני בטוחה שתהיינה לך הזדמנויות נוספות להיפגש עם הילדה המתוקה הזו, בינתיים, אני שולחת לך: , זה כדי שתקבלי חיזוקים מאיתנו, ליאת.
לירז יקרה חבל שפיספת את ההזדמנות להיפגש עם הילי, אך אני בטוחה שתהיינה לך הזדמנויות נוספות להיפגש עם הילדה המתוקה הזו, בינתיים, אני שולחת לך: , זה כדי שתקבלי חיזוקים מאיתנו, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/1/03 #4 ../images/Emo32.gifיעל וכולם/ן הלוואי שלא נדע עוד ימים כאלה, ליאת.
נ נשמה הפצועה New member 6/1/03 #7 22 הרוגים לזיכרם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/1/03 #8 נשמה הפצועה כולנו מרגישים עצב בבוקר הזה, מי ייתן ונדע ימים אופטימיים יותר, ליאת.
ח חושנית בטירוף New member 6/1/03 #9 משתתפת בצער המשפחות ומדליקה לזכר הניספים מי יתן ולא נדע עוד צער ואובדן כזה גדול יהי זכרם ברוך
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/1/03 #10 אוריתוש יקרה כל כך מזדהה עם דברייך הכנים, מי ייתן ולא נדע עוד צער, שהאדמה הזו לא תספוג את דם ההרוגים, רק פרחים, אמן! ליאת.
אוריתוש יקרה כל כך מזדהה עם דברייך הכנים, מי ייתן ולא נדע עוד צער, שהאדמה הזו לא תספוג את דם ההרוגים, רק פרחים, אמן! ליאת.