חג שמח שלומי../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo146.gif../images/Emo141.gif
שבת ברוכה שלומי יקר תודה על ה-יפה- לצערי יקר- לא הבנתי את מה שכתבת על ההודעה החדשה שלא קפצה למעלה- לא מבינה-אבל הבנתי שזה קצת ציער אותך לפי הפרצוף הבוכה- אז אני שולחת לך פרצוף מחייך- מלא באור ואהבה-תנסה שוב מחר- אולי היא כן תקפוץ- ואם לא אולי היא לא צריכה להיות- חשבת על זה? אפשרי נכון?- יש סיבה לכל סיבוב ומסובב-- איפה נעלמת זמן רב כל כך? התגעגעתי- היית חסר- בבקשה בקר אותנו לעיתים תכופות יותר- האמן שיש לך מה להשמיע- ואני בשם כולם רוצה לשמוע נישוק וחיבוק וויטואלי - מהלב שיהיה המשך מאושר ומואר אביגיל נ.ב. אולי תכנס להשמיע את הידע המואר שלך גם בפורום השני שלי? בבקשה-בבקשה-בבקשה .fm102.tapuz.co.il שם אתה לוחץ על פורומים- וכיפתח פורום מומחה לחוץ על מיסטיקה- מקווווווה לראות לשמוע לקרוא אותך גם שם--ועוד משהו- אתה יכול ללחוץ גם על שידור חי- ולראות את האולפן בזמן אמת- ואז אם תהיה פנוי בשלישי בחצות תוכל גם לשמוע וגם לראות את תוכנית המיסטיקה שלי- ואם ממש תרצה תוכל גם לעלות לשידור- ואז השיחה הווירטואלית תהפוך לממשית- הכל בגדר המלצה בלבד- להתראות בשמחות