שבת שלום לכולם, הבן מגיע...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם, הבן מגיע...

לשבת ואני מקווה שכך גם אצל רובכם. הצמ"פ עדיין מדשדש.

poli55

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo41.gifשבת שלום לכולם../images/Emo20.gifהבן../images/Emo82.gif

שלום נוסעים להביא את הבן מהרכבת
שבת שלום ליוצאים ולנשארים
נקווה ששבוע הבא יעבור בשקט ובשלום לכולם בברכה

אשד4

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום

שבת שלום לחברי הפורום, ואצלי- הבת מגיעה והבן לא.... (חצי נחמה...) שבת שלום וסוף שבוע נעים

עציון

New member
שבת שלום. אין קשר ולא רואים אותו...

עצוב. אבל כל השבוע לא היה לנו קשר עם הבן. במוצ"ש חזר לבסיס למרות הגימלים עד אמצע השבוע. וכבר הודיע ש-42 יום לא ישוחררו(מה זה, הצבא האדום?) נחכה עד כניסת השבת לצילצול שלו......

אחד כן ,אחד לא

אצלי תאום אחד יוצא ,אחיו לא. העניין שיש בקורי הורים. מה לעשות? לעזוב את זה שהגיע (אחרי הרבה זמן) ולנסוע לשני או לא לנסוע (גם את הבן שנשאר בבסיס לא ראינו חודש). חתיכת דילמה.ואל תתציעו לי שניסע כולנו. הבן הודיע לי כבר שהוא הרוס ובא לישון. הקושי הגדול שאנו גרים בשפיץ הדרומי ביותר.

oshiko

New member
לא הייתי מוותר על יום הורים

הבחור בטח מחכה לזה, ומאד יתאכזב אם לא תבואו, במיוחד לאור המשמעת הסלולרית. אני מבין שיש לפחות זמן קצר שבו אפשר להיות גם עם זה שחזר.

בוודאי שנוסעים

התארגנו כך שיהיה לנו זמן איכות לשניהם. כמו כן עשיתי משהו חריג והתקשרתי למפקדים על אי התראותם תקופה ארוכה ואי לכך כולי תקווה שבשבוע הבא יגיעו שניהם. עד כמה שהבנתי אפילו בחוקי מטכ"ל יש התייחסות לכך. שכל החיילים ישובו בשלום ושבת שלום

oshiko

New member
קודם כל אני מבין שהוא החלים

ואלו הן החדשות הטובות ... 42 יום - למה כל כך הרבה? מה קורה שם בגולני? אפשר לדבר עם מישהו?

עציון

New member
הוא חזר כבר למחרת...לא חיכה

שיתרפא לו....אמרו להם שעד החגים הם עלולים למצוא עצמם בתעסוקה מלאה(וד"ל).(מעגל 3) שאני אדבר עם מישהו? זה חסר לי . אם הוא ידע הוא לא יחזור הביתה.... גם החתן שלי לא משוחרר. אז הבת+3 הילדים אצלינו. (וואלה מזכיר לי את מלחמת יוה"כ)

אממאא

New member
עציון, שותפה ל"צבא האדום" שלך....

אצלי שניהם יצאו השבת בהפתעה לא מתוכננת, אבל הפעם הבאה שנראה אותם תלויה במה שיקרה בשטח (שניהם בדרום....) הקצין שלי הודיע לי שבמקרה הטוב הוא חוזר הביתה עוד 40 יום, ובמקרה הפחות טוב - 6 שבועות אין יציאות. הנחלאוי שלי הודיע לי לספור מיום ראשון מינימום 30 יום.....

oshiko

New member
כל החטיבה בבסיס

הבנתי מהבן שלי שכמעט כל החטיבה (נח"ל) מרוכזת עכשיו בבסיס של היחס"ר, וצפוף שם מאד. זה כולל גדודים מכל המחזורים. נראה לי שהם מיועדים לפנות את 2 היישובים מהשומרון.

אממאא

New member
אושיקו היום באמת הודיעו לבן שלי

על שינוי, הם עולים במקום לרדת... כבר לא יודעת איפה יותר טוב.... שיהיה שבוע טוב וקל לכולם

oshiko

New member
היכונו למסע תגיות

אשד4 וכל הורי החי"רניקים החדשים. ברוכים הבאים לסרגל המאמצים, שיתחיל כנראה לרוץ החל ממוצ"ש הקרוב. בכל שלב עוד כמה קילומטרים נוספים למסע ולחלק של האלונקה. הסרגל ההדרגתי הכרחי כדי למנוע שברי מאמץ. גם הרבה סידן, כמו שכבר כתבנו כאן כמה פעמים. לא לדאוג אם אין צלצול במוצ"ש והסלולרי לא זמין עד לשעה מאד מאוחרת. יקירכם מודד את הגבעות אי שם באזור הבא"ח.

אשד4

New member
../images/Emo51.gif

שלום לך, תודה על העידכון. ממש חשוב. יום שהוא/היא לא מצלצלים אני לא ישנה בלילה... שבת שלום

למעלה