שבת שלום לכולם!

../images/Emo168.gif DSOTM - סיום ../images/Emo168.gif

ביום ראשון נעלה לדיון, במסגרת פרוייקט השירים, את Shine On You Crazy Diamond, מתוך Wish You Were Here, על שני חלקיו. עד אז, מוזמנים החדשים - וגם מי שלא הספיקו (כמוני, למשל) - להשלים את ביקורותיהם על האלבום Dark Side of the Moon, ושיריו. הנחיות לפרוייקט מצויות בטאגליינס, וכמו כן ניתן לעיין בשרשורים קודמים, על מנת לקבל רושם.

הסיכום השבועי - 13.3.2004

אז מה היה לנו בשבוע האחרון? כמו תמיד, נתחיל בחדשים. השבוע הצטרפו kisskiss6, FuckAll ונערת הפלייבוי בעלי השמות המפתים. כמו כן הצטרפו רדיקל, Pitudi, Jack Daniel, עליון מקס, menashke 2003 שכנראה צריך לעדכן את הכינוי שלו, דיןדין16 ו The Diamond. למצטרפים שלום רב. בחידון הקשה שהבטיחה ציףציף השתתפו רק 5 אנשים. זאת למרבה אכזבתה של החתולה/ציפור (ציףציף
) שהבטיחה לעשות בפעם הבאה חידון קשה יותר. באותו חידון, אגב, אני ניצחתי! אני! *מרגיש שלא הזכרתי את הנקודה הזאת מספיק פעמים במהלך השבוע* אתם כמובן תקבלו דיווח על הפרס, אם וכאשר אני אקבל אותו. ציף, את יודעת איזה דיסק זה יהיה? נוכחנו לדעת שבשיר Wish You Were Here גילמור מפיק סמוחטות שונות ומשונות, וכמה בעלי תושייה הסיקו מכך שזה כמובן אזהרה לחייזרים שחתפו את בארט. לחייזרים שלום, אבל אני תוהה מה עלה בגורל אותו בנאדם שהפיק את מרגלית ה"סיד בארט נחתף". רוב חברי הפורום השתתפו בסקר קצר ששאלתו היא "מהי עבודת הגיטרה האהובה ביותר עליכם שביצע גילמור". מספירת קולות זריזה, התברר שבמקום הראשון ניצב Shine On You Crazy Diamond, ואחריו, חולקים את המקום השני, Dogs ו Comfortably Numb. אף אחד עדיין לא אמר לי מה זה אאל"ט, אבל אני אתעלם מזה באלגנטיות. Rinor המליץ על פוסטר של הדארק סייד. אני חייב לנסות את זה מתישהו. בחדשות התברר שגילמור לא אוהב את גרסת הכיסוי החדשה של אחיות המספריים לComfortably Numb. אל תוטעו מהניסוח הדיפלומטי שלו, הוא פשוט שונא את הגרסה. בצדק, האמת. אמירמאיר החליף שם לאמה של מטילדה (מבוסס על Matilda Mother, נכון?) מאחר וגם לי נמאס מהכינוי הישן, אני מכריז בזאת על תחרות הכינוי החדש לפינוקיו שמי! אתם מוזמנים בזאת להציע לי רעיונות לכינוי חדש שלדעתכם הולם את אישיותי השנונה. או שלפחות ככה אני מנסה לשכנע את עצמי. ציף אתגרה אותנו עם חידה לשבת בנוגע לסיום הדיויז'ן בל ולהתחלת הפייפר. לרוע מזלו של FloyDviR, הוא לא זוכה בפרס על התשובה שהוא נתן, בעיקר בגלל שאני זכיתי בו! *נו, זו פעם אחרונה. מבטיח* אז זהו להפעם, פינוקיו שמי.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

אנ ימרשה לך אפילו להזכיר את העניין עוד פעם אחת
(אגב, אאל"ט = אם אני לא טועה)

הרבה זמן לא קראתי פה.... ../images/Emo66.gif

סיכום יעיל בהחלט
יש לי שאלה. coming back to life גם נחשב לעבודת גיטרה של גילמור? כי הקטע בהתחלה ממש מדהים...

ואולי זה המקום והזמן להזכיר

שיהיה ממש נחמד אם הותיקים יברכו בשלום את החדשים המצטרפים, ולא ישאירו אותם יתומים וזנוחים
לאנחות.

pink floydror

New member
ברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

בקשר לComing Back To Life , כן, זו עבודתו של גילמור, כמו כמעט כל אלבום הDivision Bell, אישית, אני חושב שאם אהבת את הסולו האקוסטי הקצרצר בהתחלה, יותר הגיוני שתאהבי יורת את הסולו שבסוף, שכן הוא פיתוח של הסולו הקצר יותר, אבל זו רק דעתי
אני חושב שזאת הזדמנות נהדרת לברך את החורף שבא עלינו לטובה
עקב שיחה שהייתה לי עם ציףציף, הגענו למסקנה שיש לפתוח שרשור ובו נלמד להכיא טיפה יותר טוב אחד את השני בפורום, מעבר לשם ..לדוגמא - מה התחביבים שלכם? בני כמה אתם? מה אתם אוהבים? איזה עוד מוזיקה אתם אוהבים מחוץ לפינק פלויד ועוד כיד הדימיון הטובה
עוד הזדמנות לציין את חג הפסח הקרב ובא ואת חופשת הפסח שבאה עלינו לטובה עוד 11 יום אם אינני טועה

../images/Emo26.gif

בנוגע לשרשור ההכרות -
בנוגע לחופש פסח - אתה מוזמן להיכנס לאתר הזה, שמציג בדיוק עוד כמה זמן נשאר עד לחופש פסח ולחופש הגדול.

FloyDviR

New member
אחלה של סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

ודרור, תן אותה בסיפתח :)

pink floydror

New member
סבבה .. ../images/Emo13.gif

אז ככה .. דרור .. בן 16 וחצי
שלושה דברים הכי חשובים בחיים - משפחה, חברים ומוזיקה (פינק פלויד !!!!
. מנגן על גיטרה, עם שאיפות לעתיד
דברים אחרים ששומע חוץ מפינק פלויד .. Genesis, Porcupine Tree, King Crimson, Led Zeppelin, Muse, Ayreon, scorpions, היהודים, אביב גפן, ברי סחרוף, רוקפור, סוסתיא ועוד מלאאאאאאאאאאאאא שלא עולים לראשי כרגע, מצטער

FloyDviR

New member
אני יהיה שני ../images/Emo13.gif

ככה... אני דביר בן 17 וחצי.. גר ליד אשדוד
חוץ מלשמוע מוזיקה אני גם משחק כדורגל לכיף :) , מעצב גרפי פה ושם וזהו אני חושב... לצערי אני לא מנגן על שום כלי.. אבל מאוד הייתי רוצה על גיטרה או על תופים. חוץ מפינק פלויד אני שומע: The Doors, Deep Purple, King Crimson, The Who , Camel , Bob Dylan ועוד מלא אחרים... ומוזיקה ישראלית אני שומע היהודים, ברי סחרוף, מוניקה סקס, כנסיית השכל ועוד כל מיני מזדמנים

Miss CB

New member
יא גמני גמני

אממפ היי אני טלי (אבל אתם יכולים לקרוא לי סיבי, יותר מצחיק ככה) גרה בבית שלי
מנגנת על גיטרה (יאמהה ארג'יזי 312 למי שתהה, ולמי שלא, באסה לכם
). מה עוד אני שומעת? "מוסיקה טובה" אוווו לא הייתי מוותרת, במקום ווטרס הייתי באה לישראל להופיע רק בשביל לירוק לי בפנים על מה שאמרתי הרגע חח
אממ אני אוהבת מאוד את הביטלס (שולתים כאילו דה) ואת לד זפלין, אממ קצת הרבה יס בזמן האחרון, גם קינג קרימזון, בהחלט גם המי, אריקלפטון, ועוד קצת מפה וקצת משם

LauraLF

New member
שלישית

לאורה..בת 17 גרה במודיעין... חוץ מלשמוע מוזיקה אני אוהבת לנגן ולצייר...אה וגם לכתוב ... חוץ מפינק פלויד אני שומעת: King Crimson , genesis , The doors , איפה הילד בעיקר...

רביעי?

אורן...גר במושב נידח ליד רחובות... מה אני אוהב לעשות? לכתוב, לקרוא, לנגן, לנהוג (רכבי שטח, יש לי כמה בבית...:)) מה אני שומע חוץ מפינק פלויד? The Doors, Led Zeppelin, Oasis, Nirvana, Pearl jam, Jimy Hendrix, King Crimson, Queen, Dream, theater, Metallica, Radiohead, Porcupine tree. Alice in chains, Rammstein, Rae against the machine, איפה הילד והיהודים... וזה נראה לי די מסכם את זה...

edlessme

New member
עוד אחד מאלה...

טוב נו...nouble's oblie... עדן.... 17.8 לפי קופת חולים מכבי... אין דברים חשובים בחיים.. סתם בוהה כל היום... בדברים שזזים מול העיניים... ובונה מידיי פעם דגמי מטוסים שעושים מלוחמה בשמיי החדר שלי... אני לא מנגן על שום דבר.. למרות שאני תמיד רציתי... שזה לא שווה הרבה... ואני לא מקשיב לקינג קרימסון...

emmily plays

New member
oh well

אורית, בת 23, שומעת ממזמן המון פולק ופסיכדליה, ולא ממזמן רוק מתקדם. האהובים עלי הם ג'נסיס, יס קינג קרימזון וג'ת'רו טאל . לומדת עבודה סוציאלית שנה אחרונה..(סוף סוף) וזמרת פולק לעת מצוא

יו, איזה טעם מרובע יש לכולכם!

שלום, אני ציפציף, בת 85, מאזור המרכז. טרם החליטותי מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה, אז בינתיים אני עושה הרבה דברים, בעיקר בשביל הכיף. בין האמנים הרבים שאני מאזינה להם, חוץ מהפלויד: הוסקר דו (וגראנט הארט ובוב מולד סולו), ואן מוריסון, הקינקס, הסטונס, דאוס, הבי ג'יז, היארדבירדז, המוב, המי, הריפלייסמנטס, דונובן, ננסי סינטרה, אל סטיוארט, המימד החמישי, אהוד בנאי, יהודה פוליקר, צ'אק ברי, ג'ון קופר קלארק, הבירדז, ברוס ספרינגסטין, ג'ימי ווב, ג'ף באקלי, טים באקלי, לאב, הסטון רוזס, rem, אלביס קוסטלו, cream, נירוונה, my bloody valentine, גראם פארסונס, ג'וני קאש, לדבלי, lovin' spoonful, דילן, פר אובו, מגזין, wall of voodoo (האלבומים המוקדמים), ג'ון קייל, ולווט אנדרגראונד, הבלו נייל, הקלאש, ועוד רבים רבים רבים אחרים.

Miss CB

New member
וואלה, סטון רוזס גדולים.

יש לי את הראשון שלהם (מקורות מוסמכים המליצו לי להתרחק מאה מטרים לפחות מהשני, ירידה מטורפת ברמה), באמת רוק שקשה להאמין שנוצר בשנות השמונים הנוראיות האלו, חוץ מסאונד שנות השמונימי-משהו. כלומר התוכן עצמו והסגנון ממש נשמע כאילו הוא יצא משנות השישים המגניבות... אגב, 85?

תיקון: אני בת 154

הראשון של הרוזס יצא ב-1989 שזה בעצם כבר תחילת שנות התשעים. זה לא מזכיר אפילו ברמז את שנות השמונים. והשני שלהם לא כל כך נורא בכלל. הביקורות קטלו אותו, בעיקר בגלל ההשוואה לראשון, ובגלל שחיכו לו 6 שנים והציפיות היו כאורך החיכיון. חסר לו הפוקוס שהיה בראשון והבראשיתיות שלו, אבל בתור אלבום שני הוא סולידי בהחלט. לא צריך לברוח ממנו. אני ממליצה במיוחד על אוסף הסינגלים שלהם Turn to Stone... בעצם שום דבר שהם עשו לא היה פחות מגאוני. אפילו ה-b-sides שלהם מדהימים. סיק טרנזיט, וכו'.

למעלה