שבת שלום לכולם!

melancholy man

New member
אז למה לא אפילו עם אלה

הי אני איש המנלכויה, בן 11.5 (עוד 11 חודש ממולדת) ואני שומע המון דברים בעיקר: דילן, ניל יאנג (קרוסבי סטילס נאש ויאנג, באפלו ספרינגפילד וגם בסולו), the band הביטלס, הסוטנס, המי, ELP, אריק קלפטון על כל גילגוליו, הקינקס, הסמול פאסיס, love, בלומפילד קופר וסטילס, רורי גאלגר, פרוקול הארום, מודי בלוז, ג'טארו טאל, סלי ומשפחת סטון האחים צ'ימברס ובזה נעזוב את הרוק והפ'אנק, כי יש עוד המון. חוץ מזה: בי בי קינג, אלברט קינג, ג'י ג'י מארש, רוברט ג'ונסון, מאדי ווטארס, רולאנד קירק, מיילס דיוויס, צ'רלי פארקר, ג'ון לי הוקר, נינה סימון, אלה פיסצ'רלד, בילי הולידיי ובזה נעזוב את הבלוז. אני גם שומע הרבה מוסיקה קלאסית לצורך העניין נסתפק בהמלצה על האופרות של ווגאנר ועל לודוויג ואן האלוהי. אה כן ושחכתי את אנטוניו ז'אובים הברזילאי האלוהי, אבריהים פרר ורובן גונזלס הקובנים המולאים ואולי כדאי שאפסיק עכשיו?

אוקיי... נראה לי שאני אצטרף..

אז- אמיר בן 17 דתי מירושלים, אני אוהב לנגן ולטייל, יש לי הרכב ג'אז וכשיהיו הופעות אני יודיע לכם ותגיעו! מה אני שומע? ביטלס, ביטלס, ביטלס, בוב דילן, הנדריקס, אלביס, זפלין, רולינג סטונס, ג'ניס ג'ופלין, מריאן פיית'פול, אריק קלפטון וקרים, דורס, r.e.m, קרימזון, פראנק זאפה, קורט וייל, pavement, רדיוהד, המי, ניל יאנג, סיגור רוס, ואן מוריסון, ניק דרייק, ג'ף באקלי, יאפים עם ג'יפים, elp, אהוד בנאי, שלום חנוך, מאיר אריאל, קטטוניה, מרקורי רב, בלר, דיוויד בואי, לאמבצ'ופ, לו ריד, אלביס קוסטלו, האלביס השני, דייר סטרייט, פוווווול ג'אז ואם אני ימשיך זה לא יגמר...

NIR Y

New member
אני...

אממ ניר בן 17 (מה זה משנה כמה חודשים)(בהקשר לגיל אני יגיד שנכשלתי כבר 3 טסטים) אני גר בכפר ויתקין מושב ליד נתניה אני לא ממש עושה משהו אני חולה סרטים ורואה ממש הרבה מקווה לעבוד בזה כשהיה גדול, התחלתי לנגן בגיטרה לפני 3 חודשים אהה וגם הרבה טלויזיה מוזיקה:דייר סטרייטס,לד זפלין,דיפ פרפל, U2, ג'ימי הנדריקס, קולדפלי,קווין,אריק קלפטון,הדלתות,נירוונה,מטליקה,סטינג,ביטלס,שלום חנוך. וכמובן עוד הרבה.. אבל אלה האהובים בינתיים וגם חשבתי לציין שאני לא צורב מוזיקה

למעלה