שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם!

למעוניינים לקרוא את הראיון עם ווטרס ב-Uncut, ראו לינק למטה (בתקווה שהפעם זה יעלה...).

האם מישהם קראו את הראיון

עם ווטרס ויכולים לתת תקציר/סקירה/הערות/הארות? התחלתי לקרוא ביום שישי, אבל לא סיימתי בגלל מחויבויות אחרות. הדיווחים הם שמדובר בראיון מרתק, ואני חושבת שהוא יכול להיות פתח לדיון כאן. אז מה יש שם, באמת? האם הוא באמת נראה כמו אמא שלו?

נימרודל

New member
היה מסריח! מכל כיוון אפשרי!

היינו רק איזה כמה בנות, אבל אז איזה כמה בנים חמודים אך מטומטמים (מי"א) התחילו לדבר איתנו. עזבתי מוקדם...

edlessme

New member
המממ... אצלנו היה גם לא משהוא...

רק שהקטעים הלא משהוא.. קשורים בגנבה... אז... אני לא אפרט... האמת היא שרוב הישוב שלי בכלל נסעו לפלמחים מישומה...

brotos

New member
זה לא מה שאתם אוהבות

בנים חמודים ומטומטמים, כלבלבים כנועים כאלה? ולא צריך להתעצבן יותר מדי, פשוט ככה זה- אם הם חמודים הם סביר להניח לא מהטופ האיי-קיואי.

edlessme

New member
לא נכון!

בנות כל הזמן אומרות לי שאני חמוד ואני לומד פיזיקה מחשבים! (ואז,כשהן אומרות לי שאני חמוד..אז אני עונה שאני לא חמוד, חתלתולים חמודים, אני מאצ'ו גברי ומסוקס...) אבל.. טוב נו.. הן אומרות לי שאני חמוד בגלל שאני יודע איך לסחוט את זה מהן...

נימרודל

New member
אני אסביר את עצמי...

חמודים במובן של נחמדים... הם מפגרים שמעשנים. לא. חלא מהטופ איי קיו. גנבה? פחחח... הקטעים הלא משהו שלנו היה נהיגה של שתי בנות בנות 14 באוטו... קצת יותר שווה לא? חיחיחי

edlessme

New member
אכן הרבה יותר שווה...

תלמדו מוקדם ככה שלא תעשו בום בום באוטו חודש אחרי שניגמר לכן הרישיון.. כמוני... שלוש דפיקות של האוטו בחודשיים... וטוטאל לוס כקינוח...

נימרודל

New member
חה חה!!!

בלי להעליב... נשמע שאתה נוהג כמו בחורה... גיחי גיחי... אבל עזוב, אני בטח גם אהיה ככה.

edlessme

New member
מאחר ואת בחורה..

ניתן להסיק דרך סילוגיזם מתעמק ושימוש בניתוחים יונגאים ופרוידיאנים של האישיות שלך, בהצלבה עם המצב סוציו-אקונומי במדינת ישראל והמצב בכלכלי באזור המיוניציפאלי שלך כי את תינהגי כמו אחת..

נימרודל

New member
אהה... כן...

צפון תל-אביב מה יש לצפות מבחורות? שינהגו כמו בני אדם? אלוהים ישמור! כיכר, אמא בת איזה 25 מדברת בפלאפון, הילדים הקטנים שלה מאחורה. והיא נוהגת כמו שיכורה! או שיש מישהו שעומד ראשון בנתיב ברמזור אדום. 5 מטר מאחוריו היא עומדת. או שהן פונות בלי לאותת או שהן מתחילות לסטות מהנתיב כאילו הן נרדמות על ההגה. או שהן לא רואות שירוק בזמן שחצי עולם צופר, אבל הן? עומדות! או שהן עוצרות באמצע הכביש כדי לדבר עם עם החברות שלהן. גוד!

emmily plays

New member
גררר ../images/Emo46.gif

<<<< פמיניסטית זועמת בשטח!! זה מה שיש לך להגיד על אחיותיך הנשים? מה עם קצת סולידריות???? ציף? מה עם הטפת מוסר בסגנון "זה מה שהגברים מכניסים לכן לראש, המתנשאים השוביניסטים שחושבים שנשים לא שומעות רוק האלו?????? האדם הכי טוב מאחורי הגה שאני מכירה היא חברתי הטובה והיא, מה לעשות גם אישה. די עם הככללות המטומטמות האלו . ( שנשים לא יודעות לנהוג וש "אישה לאישה שטן) זה תודעה גברית כוזבת. נשות כל העולם התאחדנה!! (ותתחילו לשמוע פרוג... סתם בשביל להרגיז אותם..

אני יותר מודאגת

מאותם נהגים צעירים - בנים בדרך כלל - שנוהגים בכבישים בפראות, כאילו זה מסלול מרוצים, ללא כל התחשבות בכך שיש עוד מכוניות בשטח, ותוך סיכון ממשי של כל מי שנקרה בדרכם. אני נתקלת בנ"ל מדי יום ביומו. לפחות זאת הזדמנות לתרגל קללות בבולגרית עתיקה, לכיוונם. ובמקביל, לא אכפת לי לחכות עוד דקה עד שהאשה במכונית לפני תתניע, כשהאור מתחלף לירוק.

weird dust

New member
גם אני ניתקל באותם אנשים נחמדים

אתמול (ד') אני נוסע עם אבא שלי ואחותי ברכב המשפחתי ופתאום אני קולט רכב עוקף אותנו מהשוליים ואז חוזר לנתיב ושוב עוקף בנתיב אחר ומתפרע למה אז אין משטרה? או אולי באותו יום רבע שעה אחרי: נהג עם אוטו חדש פותח לו נתיב שלישי באמצע הכביש ופשוט עוקף לו. ושם איפה היתה המשטרה? את המשטרה לרוב מעניין רק המהירות למרות שרק 2 אחוז מכלל התאונות נגרמות ממהירות אבל הכי קל לתפוס את זה

edlessme

New member
פמיניסטית הא חכי חכי מה יש לי להגיד

מגניב... חחח... עכשיו את בטח זועמת עוד יותר...

נימרודל

New member
אל תתעצבני...

כן, המווון בנים עושים תאונות. ואצל נהגים ונהגות צעירים זה ממש מפחיד. אבל... זה הכל מעדויות אמיתיות? ממש בא לי לקרוע להן את הדיבורית, לרסק להן את הפאלאפון ולצעוק עליהן!!! ארררג! הן מעצבנות אותי! טוב על מה אני מדברת בעצם? אני והכישורים המוטוריים שלי...

למעלה