שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם!

פרוייקט ה-FAQ שלנו התעורר, ובימים הקרובים יצטרפו לו ביוגרפיות של גילמור ורייט, בנוסף על הביוגרפיה של מייסון שכתב אדלס, ונמצאת כבר ב-FAQ. בינתיים, התפנתה הביוגרפיה של ווטרס. מי מכם שמעוניינים לכתוב את הביוגרפיה שלו, אנא פנו אלי בעניין, במסר בלבד. מכיוון שאני חולה כבר כמעט שבוע, לא הכנתי המלצה לסוף השבוע, אבל אתם כמובן מוזמנים לשרשר לכאן את המלצותיכם - לסרט, ספר, אלבום, שיר - כל דבר ש"תפש" אותכם, והייתם רוצים לשתף אחרים בו.

בינג

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

החלמה מהירה
אוקיי, המלצות...אההם ראיתי את ואן הלסינג, ציפיתי ליותר, אבל בסך הכל סרט נחמד...אהבתי את האפקטים שם, סרט נחמד...מומלץ לראות אותו שמשעמם לכם בסוף השבוע הזה...

Sun Hello

New member
ממממ...רגע, מה הפרוייקט שלנו?

לכתוב ביוגרפיות לכל חברי הלהקה?, פשוט, לא נראה לי שאני יודעת על מה מדובר, ויכול להיות שאני מוכנה[לא בטוח! אולי].

נימרודל

New member
החלמה מהירה +המלצה חמה חמה!

אני ממליצה על שלושה ספרים: 1) קורליין מאת ניל גיימן בהוצאת אופוס. ספר פנטזיה קצר. (אני סיימתי אותו בכמה שעות) כל מה שלא רצו לספר בעליסה בארץ הפלאות... מפחיד קצת. לא יותר מדי... 2) לעולם-לא-עולם מאת ניל גיימן בהוצאת אופוס. ריצ'ארד מייהו ניסה להיות אדם טוב ולהציל נערה ושמה דלת. אבל הוא התגלגל בלי שבכלל התכוון אל תוך העולם של לונדון התחתית. יש שם עכברושים, דוברי עכברושים, מרקיז מפוקפק, מלאך, שני ציידי ראשים ועוד כל מני דברים מוזרים. והוא רק רוצה להגיע הביתה.... פנטזיה. מאד יפה! 3) בשורות טובות מאת ניל גיימן וטרי פראצ'ט בהוצאת אופוס. יום האפוקליפסה הגיע בדיוק בהתאם לנבואותיה הנחמדות והמדויקות של אגנס נאטר- מכשפה. מלחמת גוג ומגוג, האנטכריסט (שהוא בעצם ילד בן 11 ושמו אדם שאיכפת לו מהסביבה, הוא אוהב את העולם, הוא חכם ונבון ובעצם ילד ממש חמוד.) פנטזיה. הם שלושתם מאד מאד מומלצים... תהנו :)

ורק כדי להשלים את הסידרה (קשה לי

לראות את זה חסר ככה) 1) אלים אמריקאים ניל גיימן - צל, אסיר משוחרר ואלמן טרי, מקבל הצעת עבודה מאדם מסתורי עם עין זכוכית בשם וונסדיי ומסכים לה, מה שגורר אותו למלחמת ענק בין האלים הישנים והמוכרים לאלים החדשים שהם המדיה, האינטרנט, שחקני הוליווד וכו'. ספר מומלץ ביותר, ובמיוחד הסיפורים הקצרים בין הפרקים. 2) אבק כוכבים מאת ניל גיימן - אי שם בכפר חומה הקטן באנגליה הווקטוראינת, נער צעיר מבטיח לאהובת ליבו שהוא יביא לה כוכב נופל. אירוע דיי שכיח ונורמאלי מלבד העובדה שהכוכב נפל לו בארץ הפיות ושהנער הצעיר, באופן נדיר ביותר, אכן קם ומנסה לקיים את הבטחתו מה שגורר אותו לאורך כל ארץ הפיות בעודו צריך להאבק במכשפות שרוצות את הכוכב ללחש נעורים, בנסיכים שצריכים להשיג את הכוכב כדי להשיג את המלוכה, ובכוכב עצמה שמתגלה כבחורה, שבאופן לא מפתיע מחליטה שהרעיון של להימסר כמתנת אהבה לא מוצא חן בעיינה. אגדת ילדים למבוגרים מקסימה ביותר, אני באופן אישי קראתי את הספר כבר כמה פעמים וכל פעם שאני קורא אותו אני פשוט צולח איתו איזה לילה כי אני פשוט לא יכול להוריד ממנו את הידיים. ברצינות. 3) עשן ומראות מאת ניל גיימן- אסופת סיפורים קצרים, מהם טובים ומהם טובים יותר. מומלץ בחום עם דגש על הסיפור המסיים של האסופה שמראה את אגדתה של שלגייה מזווית שונה במעט (ואם תתקלו אי פעם בספר, פשוט תסתכלו על העטיפה ותבינו שונה איך). ועוד המלצה אחת אחרונה בנושא, למי שאין לו בעיה לא עם אנגלית ולא עם קומיקס. הסאנדמן מאת ניל גיימן- אסופת קומיקסים המשתרעת על עשרה כרכים בהם מסופר על מעלליו של מורפיאוס הלא הוא הסאנדמן האחראי לכל החלומות באשר הם. אני לצערי עדיין רק בספר החמישי (קומיקסים זה במעט יקר מדיי) אבל ממה שכן קראתי אני בהחלט יכול להגיד שזו סידרת קומיקס ששווה את הטירחה בלקרוא אותה. במיוחד הספר הראשון שלדעתי היה הכי טוב מאלו שקראתי (וזה למרות שאני דיי לבד בדעה הזאת)

נצל"ש אדמינ'

1. מפלצת ההודעות מסתובבת בשטח. אם "נעלמת" לכם הודעה שהעליתם לפורום - הודיעו לי. 2. למטה בעמוד יש שרשור לגבי מפגש של כמה מחברי הפורום, למעוניינים.

edlessme

New member
את יכולה בבקשה

להדביק את השירשור בקשר למפגש למעלה?

לא, אי אפשר...

בגלל מגבלת זמן על "הדבקת" שרשורים. כאשר השרשור הזה יעבור לעמוד הבא, תוכלו לפתוח שרשור חדש בעמוד הזה.

למעלה