שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם

והמלצת השבוע: שידורי האולימפיאדה, בכל הערוצים. מה המלצותיכם להשבוע?

FloyDviR

New member
שבת שלום ומבורך !!

יוצא לי לראות כל סוף שבוע את הטופיקים החדשים בפורום ובאמת כל הכבוד לכם! יש פה דברים מעניינים (אבל לא הרבה לצערי
)... ההמלצה שלי, לסוף שבוע הזה: תנצלו כל זמן אפשרי! עם החברים, עם החברה, עם המשפחה...! תעשו חיים! תשמעו מוזיקה (ואיכותית רצוי לומר!)! וזהו. שבת שלום

נימרודל

New member
המלצתי:

לכו לים. באמת באמת כיף! אפילו א-נ-י נהניתי. עם כל הרגישויות והאלרגיות שלי. כן, נכנסו לי מי-מלח לעיניים, וכן הפרצוף שלי קצת מגרד עכשיו, וגם גב הרגל, וכן השתזפתי (ואני לא ממש אוהבת)... אבל זה כיף! באמת!

NIR Y

New member
שבת שלום !

ואני ממליץ על סרט מצויןןן- "שמש נצחית בראש צלול" שכל אחד חייב לראות, סרט כול כך טוב וחכם, אני לא ירחיב על הסרט, כי אני מניח שאף אחד פה לא ראה, ואני חושב שאני יכול רק להרוס אם אני ידבר עליו. ואם משהו ראה את הסרט "אדפטיישן" והבין ואהב עוד יותר חייב לראות אותו. ובקשר לים גם אני ממליץ על הים ולא דווקא ביום, גם בלילה.

rainbow demon

New member
אני דווקא לא חושב שזה סרט כזה טוב

אבל זו רק דעתי:) לעומת זאת, למי שקצת גסויות מיניות לא מפריעות לו - "איזה מין שכנה" (או בשם המקורי - THE GIRL NEXT DOOR) - קומדיה חביבה פלוס סיפור אהבה חביב שאני לא אספר עליו הרבה, אבל באמת מומלץ!

NIR Y

New member
אני קצת מתבייש אבל..

ראית את רוב הסרט ואני לא ממליץ ! אבל גם זה רק דעתי

rainbow demon

New member
שבת שלום מהטירון:)

כן כן, הנה הגיעה לה הטירונות, וכבר בשבת הראשונה אני בבית. נו טוב, ככה זה עם טירונות עתודאים:) שבת שלום חברים.

rainbow demon

New member
הטירונות עצמה לא קשה..

הבעיה היחידה שהייתי חייב להסתפר, אחרי שנתיים של גידול שיער. דבר זה אמנם טבעי לכל מתגייס לצה"ל, אבל מכיוון שאני עתודאי, ואני חוזר לאזרחות אחרי הטירונות לשנתיים הקרובות - זה קצת כואב ולא הוגן. אבל לא נורא... נחיה עם זה:) בכל אופן, המפקדים בסדר בד"כ אם כי יש להם נטיות להקפיד על שטויות, וגם נטיות לעשות שטויות (יש לזכור שהם בגיל שלנו, כלומר 19-20). למרות שזה לא קשה כ"כ, אני כבר מחכה לסוף של הטירונות, כי החיים האזרחיים קורצים לי יותר:)

אליc

New member
היי לכם ..

המלצתי כנסו לבלוג TV שלי שהוא כולו 100% פינק פלויד ..ומעבר לכך אני צריך תגובות ורעיונות בנוגע לפתיחת בר על טהרת הפינק בקיץ הבא.....תודה..

OzzzzzY

New member
אני לא חושב שאתה צריך להסתפר...

גם אני הייתי עתודאי , וככל הזכור לי לא מחייבים להסתפר בשביל חודש בצבא...אם תתעקש , ותסביר להם את הטענות שלך , אני די בטוח שהם יוותרו לך...

NIR Y

New member
זה די ברור לא ?

-הכוונה שלא כייף סתם להשאר בבית. -הכוונה שהיום יש יום רע ועדיף להשאר בבית.

ADCMAN

New member
שבת שלום

אני ממלי לכם לשבת בבית במזגן ולשמוע מוזיקה :)

הכוונה בהמלצות

היא להמליץ לאחרים על ארועים תרבותיים. זה נחמד להמליץ על הים והמזגן - מה גם שאלו המלצות נבונות - אבל כולנו יודעים כבר עליהם, הלא כן?

ADCMAN

New member
אנצור זאת להבא

עוד משהו: "בכלל לא ידענו שיש שם קבר,עד שכמה אשכנזים יצאו איתנו בסדר"

שבת סלאם ../images/Emo66.gif

ובקשר להמלצות, או בלי קשר: אחת השכנות שלי שמה היום בפול ווליום שי גבסו. במקרים כאלו מומלץ להחזיר באותו מטבע. בעצם לא אותו מטבע. פינק פלויד ושי גבסו זה בהחלט סוגים שונים של מטבעות. פיגס 3 דיפרנט וואנס עשו את העבודה.

למעלה