שבת שלום לכולם...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם...

הבן לא יוצא השבת, שלחו אותם למחנה האוהלים ליד אורים. אנו כנראה "נקפוץ" בצהריים לשם להביא לו ולחברים כמה דברים טובים. אם מישהו מעונין להעביר חבילה לשם, אשמח להיות השליח.

../images/Emo6.gif הפתעה...בשעה 17:30 ביום ו'

התקשר הבן ובישר לנו שהודיעו להם על יציאה הביתה, טיולית הסיעה אותם לאשקלון, שם המתינו ההורים ופיזרו את כולם הביתה. היום הבן עולה לצמ"פ.

oshiko

New member
מחזיקים אצבעות ../images/Emo24.gif

נקווה שהמשבר הנוכחי והדאגות יחלפו מהר וללא פגע. רק - בואו נעזור לצה"ל ונגביל מעט את האינפורמציה שאנחנו מוסרים ברשת בהקשר הזה - בלי מיקומים מדוייקים של יחידות וכדומה (בן-עמי - זו רק בקשה מכולם לעתיד, אין לי בעיה עם הדיווח הכללי ["דרומה"] שנתת כאן).

אממאא

New member
יהיה בסדר ../images/Emo45.gif, מחזיקים אצבעות

לכל הבנים שם בדרום החם.....

סמדר בנ

New member
שבת שלום ../images/Emo41.gif

שתהיה לבן ולכולנו שבת רגועה. אילו דברים טובים אתם מביאים? אני תמיד הרגשתי בביקורים האלו שיש לי איזו מוגבלות בנושא של איזה אוכל להביא - אולי כי הבת שלי לא אכלנית טובה במיוחד. מסביב ראיתי ש"פותחים שולחן"...

poli55

New member
../images/Emo140.gifאצלנו הולך גחנון גחנון

דברים טובים\ שתיה במארזים בעיקר קולה עוגות הבית גחנון +ביצים +עגבניות מרוסקות פיתות חומוס שניצילים והכי זה ממתקים - בעיקר נחשים מגומי בננות דובונים אני קונה בשוק בק"ג קונה כמות מחלקת לשקיות והרבה אהבה
נשיקות

אממאא

New member
ואת הטירון שלנו שלחו לאבטחה בפתח

הרצועה..... מחכה שיודיע לנו אם אפשר להגיע אליו עם ה"חבילה". ולגבי השאלה מה מביאים בחבילה - מה שהוא מבקש בעצם: בגדים להחלפה, ממתקים בעיקר סוכריות גומי-יין שמאד מסייעות מסתבר בזמן שמירה + מסטיקים להעלאת גירה, שתיה כמה שיותר, ואוכל מהבית - בעיקר שניצלים כי זה הכי קל לשינוע, סלטים, בורקסים, עוגות, פינוקיאדה אמיתית.

עציון

New member
מה הסיכויים שיאפשרו לנו לבקר את הבן

הבן נמצא במוצב בפילדלפי. מה הסיכוי שיתנו לנו להגיע אליו לביקור? כבר לא ראינו אותו 3 שבועות.... אצל הילדים המבוגרים יותר(תותחנים, מודיעין, הנדסה ו...)לא היתה בעיה. יש סיכויים?

oshiko

New member
אכן קשה

כשאתה אומר שלא היתה בעייה - מדובר על ביקור במקום כמו ציר פילדלפי? קשה לי להאמין שייתנו לאזרחים להיכנס לשם. כיוון שמדובר בקו - אין להם סבב יציאות פנימי בתוך הפלוגה?

עציון

New member
הם יוצאים פעם בחודש ל-4 ימים....

ולפעמים יש געגועים... מה לעשות.... ולא. לא היה בעבר בפילדלפי. היה בבסיסים שונים.. שבת שלום. ותפילה בליבי: שיחזרו כל החיילים, ב-24 השעות הקרובות בשלום ובבריאות לבסיסם. אמן.

אממאא

New member
הרצועה ב"מצב מלחמה" לא נראה לי

שיתנו לאף הורה להגיע לבקר את הילדים.... שלנו תקוע בכיסופים, ולא נותנים לנו להגיע לשם, ננסה לשלוח לו את החבילה עם הבן הגדול שיורד ביום ראשון לשם....

רד בול !!

הכי טוב לשלוח להם רד בול ! הבן שלי מכור... עוזר להתרכז ולהשאר עירני כשצריך......

אימשל2

New member
כן מיצרים, והן להיט היסטרי

החברים של הבן מעריצים אותי על האספקה הסדירה, שעזרה להם במסעות. יש גם כמה חברה' מגיבוש צנחנים שהודו לי על שצידתי את הבן בזבל הזה לגיבוש. למדתי על היעילות של הסוכריות האלה אצל החיילים מחברות, אמהות לחיילי סיירת (עכשיו כבר במיל.). אצלנו בכל הזדמנות שמגיעים לבסיס חובה להביא קציצות של סבתא (גם אם אני מכינה אותן זה עדיין השם שלהן. אבל רצוי במיוחד שאמא שלי תכין), רק לזה יש ביקוש היסטרי. גם קרטיבים, זה דבר חשוב. קרטיבים רצוי להביא בכמויות מסחריות כדי שיספיקו לכל החברה' שהתבשלו בשמש. שינוע בצידנית עם קרחומים ו-2 בקבוקי מים מינרלים שהוקפאו היטב בפריזר, הצליחה להביא קרטיבים ליעדם באוטו הממוזג היטב, במצב קפוא למהדרין, גם בימים חמים.

למעלה