שבת שלום לכולם....

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם....

אתמול בלילה הודיעו לבן שהם עולים היום לצפון השומרון. נקווה שיגיע בשבת הבאה.

oshiko

New member
שבת שלום

איך הבחור עובר את זה עד עכשיו? נקווה שיחזור במהרה למסלול הרגיל ולצמ"פ. הוא בטח כבר משתוקק לראות הדבר האמיתי (מרכבה) מבפנים ... אני כרגיל החזרתי את הילד מתחנה מרכזית. עבר שבוע של אימונים ביום ובלילה, אבל - אקשן חיובי, יחסית למה שעבר על אנשים השבוע. בשבוע הבא יהיה לא רחוק מהבית, שוב בתרגילי הסוואה. כך שלמרות הקירבה אין סיכוי שאני אזהה אותו

עציון

New member
אווווווףףףףףףףף

ככה פתאום הודיעו להם על שבת חופשית(אני כותב כמו מהפנימייה). במקום לבוא הביתה הבחור נסע לעצמונה(גוש קטיף) להיות במחיצתם שבת אחרונה. אני אוהב אותך, יוני.

../images/Emo4.gifבדיוק.., כל השינויים המפתיעים...

גורמים פה ושם לירידה במוטיבציה, עד היום הספיקו רק לעשות תרגולות בעמידה, בשבוע הבא היו אמורים לבצע תרגולות בתנועה, כנראה שזה יידחה. תהנו מהילד בשבת. אנחנו נסתפק בטלפונים.

אשד4

New member
שלום לכולם ושבת שלום,

שלום לכם, נעדרתי שבוע מהבית ואיך שהדלקתי את המחשב נכנסתי לפורום. בצער רב קראתי את הסיפור על החייל שבחר לשים קץ לחייו ובשקיקה קראתי את התגובות. כן, הסיפור הזה קצת מלחיץ... שמחתי בשביל הבן שאמא החליטה לנסוע לבקרו...(הם רוצים, אפילו אם הם לא אומרים, ובתור חיילת בודדת בצבא, זו היתה ממש הרגשה איומה שבאים לבקר את חבריך ואותך לא...) ואפילו מקנאה באלה שמרשים להם לבקר את ילדהם. ... את הפלוגה של הבת שלי (העתודאית שבקורס קצינות), לקחו, או יותר נכון הקפיצו לאי שם ....ואין שום אפשרות לבקר או להביא דברים. בנוסף - מה הרעיון שעומד מאחורי כך שאין ביקורים לצוערים. (למרות הצער שבדבר, אני יכולה להבין שלא מאפשרים ביקורים לטירונים... אבל לצוערים?). הבן השבת בבית, ואנו מנסים לפנק אותו (יותר ממה שהוא רוצה להתפנק... מוכר?). שיהיו רק בשורות טובות אשד

למעלה