שבת שלום
שבת ברכה

קרנוש20

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום גם לך....

תודה רבה ושבת שלום לכולם!!! אוהבת אתכם קרנוש

רוחלי

New member
בקשה מיוחדת

שלום לך אלינורה, אני מתחילה וטירונית בענייני רוחניות. אך, יש לי בעיה חברתית- איני מורגשת. החברה פשוט מתעלמת ממני. כשצריך עזרה, ייעוץ, טובה או לסמוך על מישהו-זוכרים כשצריך להזמין לארוע או להכין רשימת נוכחים בישיבה-אני כמו רוח תמיד לא ברשימה. אח"כ מתנצלים ואני מאמינה שזה לא בכוונה. אולי אני משדרת עוצמה ואחת שמסתדרת ללא עזרה... לא יודעת. אנא עזרי לי רחלי.

רוחלי- שבת ברוכה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ראשית הרשי לי לברך אותך בבואך למשפחתינו המוארת כאן בפורום הזה שנית כבר שעות שאני מנסה לקבל בשבילך תשובה מהמדריך העליון שלי- ומשום מה היא לא באה- עכשיו ניכנסת השבת- ואני הולכת להדליק נרות- אבל לא שוכחת אותך- ואם יגיע דבר מיד איידע אותך- אל תחשבי ששכחתי או שלא ניסיתי- אבל הזמן גם הוא מדבר- ונראה מה יאמר- בברכת ברוכה הבאה ושבת שמחה אביגיל

רוחלי

New member
המון תודות לך!

שבת שלום לך, ותהיי ברוכה. אני מאוד מודה לך על התיחסותך והנסיונות למצוא עבורי תשובה. יש לי סבלנות , אני חיה עם זה. עצם ההתקשרות שלך אלי -כבר עושה לי טוב בלב. היום שוטטתי לאורך החוף(בצפון) ונהניתי מאוד. ישבתי לי וחשבתי על נושאים שונים . חשבתי גם על הבעיה שלי והעליתי את הדבר הבא: שאלתי את עצמי: מדוע יש כאן בכלל בעיה? אולי השאיפה להיות מורגשת היא רגש נחות שנובע בודאי מתסכולים שונים. הרצון הזה הוא ארצי למדי. בעצם לא רע לי כלל. אני מסתדרת עם רצונותי, אוהבת אפילו להתבודד ושלא יפריעו לי בטבע. אוהבת את העולם ובעצם טוב לי. אבל, בכל אופן צצות הרגשות הארציים הללו. אולי נמצא יחד את הדרך לשלב או להתגבר (עדיף). יתכן והשהיה שלך במתן התשובה מביאה אותי להגיע לבד למסקנות , או שפנייתך בתקשור הביאה תשובה ישירות אלי. תודה רבה לך, את נפלאה -תבורכי ! רחלי.

רוחלי - היי חזקה

שלום לך יקירה הרשי לי נא לברך אותך באשר את. לאו זוקא משום שראיתי את בקשת כאן, כאדם. אוכל לומר לך מספר הערות אשר נוגעות לבקשתך מבלי לפגוע, חלילה, באחותנו אלינור. א. תשובות מתעכבות כי יתכן מאוד שהשואל טרם מוכן להן, כלומר רמות הבנות הפנימיות עדיין לא בשלות מספיק. ב. אדם יוצר לעצמו את האוירה בה חי, כלומר קיימת מעין אנרגיה סובבת אשר היא תמיד איתו, אשר מקרינה מה שאת חשה. ג. אם אותם אנשים לא רוצים אותך סימן שהם לא מתאימים לך, שלחי אותם לדרכם ותמצאי מיליונים אחרים שיהיה לך כיף איתם. ד. קורה, ולא מעט, שזה מטען מן העבר, שאת סוחבת וצריכה להיפטר ממנו. הדרך לזה -- לימוד עצמי והתפתחות באהבה פאול

שלום רוחלי-../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

בת משפחה מוארת ואהובה שבת ברוכה לך קראתי את שכתב פאול- ואני מסכימה איתו מאד כנראה שאלה לא האנשים איתם את צריכה לבלות את חייך והיקום מנפה מאיתנו את הלא רצויים- לכן אל תאחזי בם אני גם מסכימה איתו שכנראה המסר לא מגיע מכיוון שאולי את עדיין לא מוכנה לקבלו- מאד נכון- ואפשרי לכן אני כותבת לך דברים ממני- ולא מהמדריך- למרות שהוא חי וקיים תודה לאל -בי את אומרת שאת כלא ניראית להם- ורק כשהם זקוקים הם נזכרים- רוחלי- לכי חיי את חייך העצימי את עצמך- יפי את עצמך- אהבי את עצמך- האמיני בעצמך- וכל השאר שימשיכו את חייהם באשר הם- לא לך לקחת ללב- למרות שקל להגיד ולא קל להרגיש את האכזבה או את הכאב אבל ברגע שתהיי את עוצמתית וחדשה- גם לא תרגישי שום צורך בקשר איתם- ואפילו ויבואו אליך על ארבע- את כבר תהייי במקום אחר עם עצמך ועם החיים שלך אני שולחת לך הרבה אור לכי קני לעצמך משהו יפה ללבוש- חייכי לחיים- והתחילי מחיוך לעצמך במראה- רק את יכולה לעזור לעצמך- לא אף אחד אחר- לכולנו עצות טובות- בונות- ואוהבות- אבל רק את שצריכה לקחת את עצמך בידים של עצמך ולצאת להכיר את רוחלי החדשה- ורק את יכולה לבנות את רוחלי החדשה- עשי זאת בכל הבחינות- אפילו על ידי דברים חיצוניים כמו תיספורת חדשה או צבע חדש- קני ספר של סניה רומן לחיות מתוך שמחה- התחברי לנאמר- ושכללי את חייך מבתוך עצמך- האמיני לי זה יוקרן החוצה בגדול- כי האור שלך יתחיל לזרום מהפנים החוצה- וכולם יזהו וירצו להתקרב בברכת נעים מאד רוחלי החדשה אני אביגיל

למעלה