שבת שלום!

../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif שבת שלום!

שלום לכל החדשים שהצטרפו אלינו השבוע: Angel N, sk8rock, מיתר, רסטה לה ויסטה וכמובן אקסל - שגילה שכולם פה ציניים.
להזכירכם: מחר יום הולדתו של סטורם תורגרסון. אתם מוזמנים להתייחס ליצירותיו - בדומה לשרשור שהעלה דביר על האנימציה ל-WYWH, שהיא גם כן של תורגרסון. אם יהיה לי זמן, אעלה כמה הרהורים - לא ממש סקירה ארוכה - על תרומתו, אבל הייתי שמחה לראות עוד אנשים משתתפים. בפורומי-פלויד זרים יש מקום נכבד לדיונים בעיצוביו של תורגרסון, ואין שום סיבה שגם כאן לא יינתן לו הכבוד המגיע לו. עוד להזכירכם: רעיונות לפורים/יום ההולדת של גילמור בעוד שבוע. יש בפורום לא מעט אנשים עם כשרון כתיבה, חוש הומור ודמיון מפותח, ואין שום סיבה שלא יתרמו מכשרונם לטובת הכלל וכיו"ב. האם מישהם רוצים להעלות סקירה על גילמור? דביר - אמרת שאתה מעוניין לכתוב את הביוגרפיה שלו ב-FAQ? אגב ה-FAQ, אני מחכה לעוד מתנדבים, בינתיים יש מעטים. ולהזכירכם: לכותבים יינתן קרדיט על הכתיבה.

הסיכום השבועי - 27.2.2004

לאור בקשתה של ציףציף, נעתרתי לכתוב את הסיכום השבועי של הפורום שיופיע, מן הסתם, על גבי הפורום כל שבוע, ביום שישי או שבת. התכנים עומדים להיות הומוריסטיים ו/או סאטיריים במקצת. אם למישהו יש איזושהי רגישות לאחד המרכיבים, מוטב שיבדוק את העניין עם רופא המשפחה שלו. בכל מקרה, יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. אז מה היה לנו בשבוע האחרון? קודם כל, כמו שאמרה ציףיציף, ברוכים הבאים לחדשים שבינינו: ANGEL N, מ מ מיתר, RaSTA La Vista, Sk8rock וכמובן AXL SLASH המיתולוגי, שהטביע והנציח מעל גבי הפורום את הביטוי המצויין: "האם זה באמת נכון שחתפו את הסולן שלהם?". לרוע מזלו של חובב גאנז אנד רוזס, חברי הפורום היו באמת ביום רע. מה גם שאני בטוח שאליעזר בן יהודה קפץ מקברו והתחיל לנבוח לשמע ההברקה. הלאה. נחשפנו לחומרים סודיים של הפלויד, החל במסר בEmpty Spaces וכלה בחבורת משיגנע שהאירו מילים בהופעה של הפלוידים לפני 10 שנה. ראינו את המצגת המרשימה שהכין ת'ורגרסון לאלבום Wish You Were Here באדיבותו של FloyDviR. לפי דעתי, המצגת היא אוסף דימויים שעלו לתרח זקן כשהוא שמע את השיר. מסתבר שבאומנות, כמו באומנות, יש גם אנשים שיכולים לפרש את זה למשהו הגיוני, איכשהו...
פרוייקט אלפיי"ם עלה לאוויר, בהנהגת edlessme. הפרוייקט יעסוק באלבומים שלא קשורים לפלויד, ולמרות זו שינו את חייכם או לפחות את ההשקפה המוזיקלית שלכם. קצת קשה לי להאמין שיש אלבום לא של הפלויד שמצליח לשנות תפיסת עולם, אבל בדיוק בגלל השקפת העולם הזאת משלמים לי משכורת. טוב, לא בדיוק. במסגרת המסגרת העיקרית של הפורום, סיקרנו את השירים The Great Gig in the Sky ואת Money, מתוך אלבום המופת Dark Side of the Moon. למערכת התקבלו פחות מדי ביקורות. הגולשים מתבקשים להשתתף יותר, שאם לא כן מישהו עומד לקבל מכות בישבן.
חזק.
זהו להפעם. אתם מוזמנים לכתוב מחמאות, מחאות והמחאות בתגובה להודעה זו. פינוקיו שמי

N a V e

New member
אם לא הייתה בעיית זמן,הייתי רושם

הרבה יותר סיקוריי שירים. עימכם הסליחה

LauraLF

New member
אני אמרתי שאני מוכנה על ווטרס

וכולם פו ציניים..:)

למעלה