שונאת שבת

סוג ב

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשונאת שבת../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כי מצד אחד, כשהילדים בבית, אני נשארת איתם בבית, לא התארחתי איתם מאז שהתגרשתי(!!!) כי אני חייבת את הסיגריה אחרי האוכל וזה לא משהו שאני יכולה לעשות אצל המשפחה או חברים ובבית, אני פשוט מסתגרת בחדר ומעשנת.. מצד שני, כשהם לא בבית, אני לבד, כי אין הרבה חברים שלא שומרים שבת. ואלו שלא שומרים, עושים סעודת שישי עם המשפחה. זה טרנד חזק אצל החילונים, סעודת שבת ואח"כ מסיבה...

שבת,יש דברים כיפים ויש דברים שלא.

השקט,החופש,דוקא מוצא חן בעיניי!כמובן שהצורך לשחק אותה כאילו שאני שומר אותה מעצבן,הצורך להתחבא ובסתר לעשות את הדברים שבא לי לעשות מעצבן!אז יש ויש...

גנדרן

New member
עצה ראשונה

סוגי עצה ראשונה תפסיקי לעשן, גם בריא יותר לגוף וגם לנפש, ואז גם לא תהיה לך בעיה בשבת עצה שניה קחי ספר טוב, אם תרצי אני יכול להמליץ עצה שלישית, לא לשנוא שום דבר, לא אנשים, לא חגים, רק לחשוב טוב תחשבי טוב יהיה טוב

קשה מאוד

להמשיך לשחק ולשמור שבת. זה קשה ומתסכל. וזה לא שוה את המחיר של השקט והמנוחה. אבל מה לעשות?

יוניבי

New member
הדבר הכי יפה בשבת זאת המיטה

אין אני והמיטה כל השבוע בברוגז, עד שאני בא אליו אני ישר נרדם, בשבת יש לי זמן לקרוא להתכרבל לדמיין לחשוב להתפלסף עם עצמי והכי חשוב להתהפך לצד השני ולהמשיך לישון, שזה הדבר הכי כייפי, להתעורר ולהתהפך ולהמשיך לישון כאילו אין מחר

עץ שתול

New member
לעעעזזל השבת

אבל בשאלת המצוי משתדל להנות כמה שאפשר, פעם בשבוע הראש נקי והלב רגוע...יש זמן והרבה לעשות הרבה שטויות (רק מה שמותר ע"פ החוקה...אופססס ה ה ל כ ה !!!) תמיד אני מייחל ליום של החופש...נראה שהשבת היא המתנה הכי מדליקה...סיגריה אחרי הטשולנד זה כבר בגדר פנטזיה!

אJוכי

New member
../images/Emo45.gif

מזדהה מאד. גם אני לא אוהב שבתות.... הבדידות והשקט גורמים לי סוג של דכדוך

אJוכי

New member
מאחורי כל ניק יש אדם עם לב.

העולמות קרובים אם פותחים את הלב

TALLY10

New member
כבר אמרתי לך פעם...

שלקרוא את מה שאת כותבת זה כמו להשים לי מראה מדברת מול העיניים????

TALLY10

New member
נראה לך???

אני מתעדכנת כל יום פעמיים רק שבד"כ דרך הנייד ולא הלפטופ- ודרך הפלאפון מעצבן להגיב... הולך לך אחלה- ידעתי שתצליחי!!! הילדים אצלך?

TALLY10

New member
../images/Emo201.gifגם שלי לא..

והבעסה הכי גדולה- שכולם עסוקים. מכירה את הנק' זמן הזו שבה בא לך לצאת עם מישהו ופתאום כולם עסוקים ואת לבד ומזה משעמם לך ונשרף לך הזמן?

סוג ב

New member
כן...

אז הלכתי לישון.. פתרון מצוין להכחשה. כתבתי בבלוג שאני בת יענה, לא? טומנת את ראשי בחול.. פעם הבאה תדברי, נעשה שבת ביחד

מובנת בהחלט שנאתך

מצד שני משפחה זה דבר טוב, וכל עוד אפשר ולא מעיק מידי לדעתי עדיף לשמור על קרבה, גם אם לעיתים נדרשים ויתורים קטנים. שבת זה אכן היום בו ההרגשה של "אני לא שייך לכל זה" מתעצמת, כשבסעודת שבת מנתחים כמה שנים יעקב עבד אצל לבן ומתי התחתן זה קצת צורם, אנשים שלמרות הרציונאליות שבאישיותם מתעסקים בחישוב שאינו תורם כלום ועוד מנסים למצוא תירוצים להצדקת הבעיתיות שבתנך..

סוג ב

New member
וואוו

איפה הכובע, אני אוריד אותו בפניך.. בדיוק ככה. האי שייכות, גורמת לי כל פעם להתחרט על המחשבה של, "אני יכולה לעשות את זה, כולה שבת.."

TALLY10

New member
סורי...

אבל אני כבר מזמן לבד בשבת---- לשרוף שעתיים אני מעדיפה מול המחשב/ קוסמטיקאית/ טלוויזיה או כל דבר אחר... אם הבן שלי איתי- אני עוד הולכת לחצי שעה ויאללה הביתה... כמה שנים יעקב עבד את לבן- תקראו ברש"י...

למעלה