שרשור לקראת השבת...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שרשור לקראת השבת...

אני כותבת לעצמי שאני רוצה לצאת מהצב רוח הנוראי שאני שקועה בו ולתת לכל המחשבות הרעות והמפחידות לעוף לאחד החולנות בחדר. לצאת מהחדר מדי פעם, להשתדל לשבת עם ההורים ולדבר ואפילו לעשות נסיון להתקרב לאחותי הקטנה. ליצור, ליצור ולחמם את הלב בלצייר ולעשות עבודת אומנות שהזנחתי בשנתיים האחרונות בצורה כ"כ חמורה. לא להתקשר אליו, לתת לו להתגעגע ולהתקשר ראשון (מה שאני אף פעם לא מצליחה) ובכלל לעשות הכל ע"ע שהשבת שלי תהיה כ"כ נפלאה ע"מ שאוכל להתחיל את השבוע הבא של השנה החדשה בצורה טובה, שמחה, שקטה ומלאה ביותר תקווה. ומה איתכם? מה אתם רוצים מהשבת?

שירים2

New member
אני

רוצה לשבת ולצפות קצת בטלוויזיה, לעמוד ליד החלון ולהרגיש את הרוח הקלילה על הפנים, להתחיל לכתוב את הספר שלי ולסיים את הציור שהתחלתי. שבת שלום!

ניאו30

New member
אצלי זה רק להרגע,להרגע ועוד להרגע..

בגלל זה אני הכי אוהב את היום הזה...הוא מחדש אצלי את מלאי האנרגיות שעומד לאזול אם לא היה את היום הזה בשבוע... ככה שאני הרבה במנוחה בשבתות(בשבתות וחגים,כשם הסדרה...).

../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

הי... השבת הזאת אני קצת אנוח, אבל לא משום ששבת, אלא משום שאני מרגישה לא טוב, אבל גם אני הולכת להמשיך במרטון לימודי המשפטים שהכרזתי, שמתקדם אמנם לא בקצב המתוכנן אבל קרוב מאד מאד לקצב המתוכנן ..... כלומר עבורי... אני מתחילה עוד מעט שנה א' בשערי משפט ואומרים ששנה א' זאת השנה הכי קשה שדורשת 'המון'. אז עשיתי החלטה, בכדי להקל מן העומס של שנה א' לעבור על כל החומר... ברמה מסויימת כבר עכשיו. אז אתמול לסיפוקי הרב סיימתי את כל 'משפט ציבורי', והיום אני הולכת לעשות את 'מבוא לתורת המשפט'.. אני לא נחה בשבת, אבל זאת בכדי ששנה א' שלי תהיה קצת יותר שפויה.... זאת מן 'קופת חסכון' לשנה א'...

rona 5

New member
שבת של נשימה, שבת לנשמה

במהלך השבוע מרוב לחצים ומטלות ומחשבות נדמה לי לפעמים כי קשה לנשום, ממש פיסית, הנשימה נעשית קשה, ובראש נוצרת מעין טבלאת יאוש של ימים ושעות עד השבת הטובה. השבת שמאפשרת להסדיר את הנשימה, להסתכל מסביבי ולהיות מרוצה או לא מרוצה, להתחזק, לתכנן, לדבר. והשבת הזאת, אני אשב ואהפוך את המחשבות לרשימה. רשימת מטלות. כאלה שכאשר אעשה עליהן
אהיה מרוצה, יהיה לי טוב בלב, ואני אחבב את עצמי קצת יותר.

אצלי זו תהיה שבת של משפחה

הולכת ל"מסיבת בית" שאחותי מארגנת, לעזור בצביעת חדר, בסידור ארונות ובשמירה על הקטנטנים. ואחר הצהריים בים, זמן בשבילי, זמן למחשבה, לשקט, לשלווה, לבד. איזה מזג אוויר מקסים בחוץ.

how was your weekend../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

נראה לי שבשעה כזאת כבר ניתן לאמר שאנחו 'מוצש'. איך היה הסופ"ש שלכם? עבורי התרחש משהו מאד נחמד וחיובי הסופ"ש הזה, שפיצה על משהו פחות נחמד שקרה לי. מכיוון שזה פרטי לא אפרט מה רק אציין שבשיטת האיזונים היה לי מינוס ולעומתו 'פלוס' שאיזן אותו ( אם מדברים על זה בצורה אריטמתית ) וחוץ מזה.... השבת החלטתי לנצל אותה למרטון משפטים, מה שקשה לי מאד לעשות באמצע שבוע בגלל עבודה וסידורים ועניינים ואכן הצלחתי, זה בכלל לא משנה שלא עמדתי ב'מכסה' שהצבתי, כי גם אם השגתי כ 80% ממנה זה עדיין אדיר, עשיתי את המרטון משפטים בכדי להקל על עצמי מהעומס הצפוי לי בימים הקרובים, בכדי 'להתנקות' מבחינת עומס, פשוט לחסל את כל לימודי המשפטים ולשים אותם מאחורי כך שיהיה לי זמן יותר 'נקי' ו'פנוי' ואכן עשיתי חתכת ניקוי את השיששבת ביליתי בללמוד משפט ציבורי ( זכויות אדם+ מנהלי + חוקתי + תקנות שע"ח ) הכל כמובן תקצירים, זהו תקציר של איזה 120 עמודים. בנוסף למדתי שיטות משפט ( תקציר של 60 עמ' )
זה כולל המשפט הישראלי, האמריקני, האנגלי והאירופאי, התחלתי קצת תורת המשטרים. ובנוסף סיימתי לעבוד על פסקי הדין של דיני חוזים ( תמצית בת 27 עמודים ) זהו, אני מרגישה עכשיו כל כך מסופקת ש'ניקיתי' את עצמי מכל כך הרבה מטלות, והשבוע הקרוב יהיה לי טיפה יותר פנוי ונוח.... ובעיקר אני מרוצה כי קידמתי את עצמי לעבר מטרתי .... להיות עורכת דין... ( עוד 5 שנים וחצי אבל למי אכפת ?
אני נהינת מכל רגע בדרך
) txt

למעלה