היום

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifהיום../images/Emo70.gif

ואני אתחיל. הייתי ילדה טובה ביומיים האחרונים. אין סופגניות. יש הרבה מרקי ירקות והיום אפילו הגדלתי לעשות ואכלתי רק 4 פרוסות לחם עד עכשיו. עוד לא יודעת מה אני אוכל בארוחת ערב, הבעל איננו וזה אומר שאני מדליקה איתן נרות כשהן יחזרו מהקניון, נחכה שיגמרו ואז נלך למיטה להרדים את הקייטניסטית שלי. ואני מתגעגעת לקטנה שלי שכבר יומיים וחצי אצל סבתא בחיפה.

אתי אתי

New member
היום רשמתי מה אכלתי

לא משהו
אפילו שאין סופגניות ועניינים. כשצריך לשמור צריך לשמור

מעיןבר

New member
במילה אחת - זוועה../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

פתחתי את הבקר בדניש צימוקים בדרך לעבודה אחרי בדיקת שד ובקר עמוס במיוחד... בעבודה הבוס הביא סופגניות ביתיות שאישתו עשתה. אכלתי חצי (ולשמחתי הן קטנות ביחס לקנויות אבל עם הרבה ריבה). הייתי מאוד עסוקה אחרי היעדרות של 10 ימים אז רצתי לפני השיעור לקנות משהו והדבר הסביר היחיד היה כריך גבינה צהובה. בערב - הדלקת נר - היו לביבות מצויינות, אכלתי שתיים. לקינוח - סופגנות אשל - זה הסוג היחיד שאני ממש מתה עליו ולא אכלתי שנים - אז אתמול אכלתי 3... איך הגדירה את זה גיסתי? הרעלת מטוגנים. נראה איך נצלח את המסיבה בגן היום אחה"צ...

שיפסלה

New member
מזל שהצלחתי לשרוף את השמן

של טיגון הסופגניות במוצ"ש זה הגדיל את תחושת הבחילה שלי מהסופגניות והודעתי לילדים שבזה נגמר מבחינתי הכנת סופגניות אישית מעכשיו - רק סופגניות קנויות. ובגלל שהם לא כ"כ מתלהבים מסופגניות קנויות העברנו את הערב אתמול בהדלקת נרות בלבד. במסיבה בגן, הצלחתי להעלים את הסופגניה (הביתית) שקיבלתי, להתגנב לפח האשפה ולזרוק אותה שם מבלי שטעמתי. בעלת הסופגניות קיבלה ממני מחמאות על "כמה שהסופגניה שלה טעימה" ו"שהיא בכלל לא סופגת שמן" (איזה משפט מטופש. שמעתי אותו כבר מכמה בשלניות. מעניין מי המציא אותו...) - לפחות שהיא תרגיש טוב בסך הכל אני מצליחה לא רע להעביר את החג

למעלה