../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכר 17 ההרוגים בפיגוע בתחנה המרכזית הישנה היום. יהי זכרם ברוך

רותמיקה

New member
לא בונה על זה אל תדאג../images/Emo16.gif

אני הבן אדם האחרון שבונה על זה..

exit_from_here

New member
אני בניתי בניו יורק שני בנינים

אבל שניסיתי להאכיל אותם בטריק של הכפית שהיא כמו מטוס הם נפלו... ומאז עזבתי את ענף הבנייה,עברתי לענף הסמים...

רותמיקה

New member
האמת לדעתי ......

עשו מהסיפור של התאומים
סיפור גדול מידי כי ביחס לכמות התושבים פה וכמות התושבים בניו יורק בלבד פיגוע כמו שהיה היום הרבה יותר גרועע אבל עזוב אני לא רוצה להכנס לזה...

bonowoman

New member
נו באמת

מה שאני מבינה מההודעה שלכ זה:יהודימ ישראלימ שווימ יותר מני יורקימ ואנשימ אחרימ בכלל.... מה זה הבולשיט הזה???? כולמ שמ ופה המ בני אדמ שנהרגימ ולמי איכפת כמה פה וכמה שמ וחוצ מ י זה לא משנה כמה אנשימ גרימ הניו יורק , המ"ס שהיו שמ המ קטסטרופיימ!!! אז שששש

Mnementh

New member
לא מסכים

למה זה לא צריך להיות עניין היחס? תתסכלי על זה בצורה מוחלטת - מוות המוני של אנשים. לא חשוב ביחס לגודל האוכלוסיה. בארה´ב כואב להם גם כאשר אדם אחד מת, אז מה אם היחס הזה זניח. הוא לא, ומוות של אנשים הוא דבר מוחלט ולא יחסי.

Mnementh

New member
מצד שני, היא כן צודקת

בזה שבאוכלוסייה עם כמות קטנה של אנשים - אם מתים אנשים מתוכה, אז הרבה מכירים אחד את השני. מהבחינה הזאת, הכאב הוא יותר אישי וקרוב לבית לפעמים. *השילוב* של מוות יחסי ומוות מוחלט זה מה שמניב כ´כ הרבה כאב, אך כל אחד לחוד גם כן.

רותמיקה

New member
אווקי אנשים פה מבינים אותי לא טוב..

לא התכוונתי שהחיים שלהם שווים פחות ושלא צריך לעשות מזה עניין כי יש עוד המון אנשים.. פשוט לדעתי הוציעו את העניין מפרופרציות.. למרות שברור שחיחי אדם חשובים ולא משנה של מי...

eb182

New member
זה בגלל שזה קרה בארה"ב

ואם זה היה במקום אחר אז זה לא היה עניין כל כך גדול

למעלה