draedalus

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מחר ערב יום השואה והגבורה... תדליקו נרות, וביום שלישי תלכו עם חולצות לבנות לביצפר...
...

Synthetic mE

New member
../images/Emo16.gif שירשור בנושא יום השואה

סיפורים, חוויות ממשלחות (אם משהו יצא..), שיתופים וכו יתקבלו בברכה..

draedalus

New member
אני

רוצה לראות את רשימת שינדלר...לא שזה עוזר למישהו...ראיתי חצי מההתחלה של הסרט הזה אבל לא הגענו לקטע שיש בו צבע...

bleeding rose

New member
יש לי בעיה....

איפה בארון שלי אני אמצע לבן לעזאזל?! נו מילא...סקר! כי משעמם לי!!! למי כאן יש קרובים שהם ניצולי שואה?

eorion

New member
טוב.

הפורום הזה הוא לא המקום לדיונים על השואה. ולא מקום לבדיחות על השואה. והשואה היא לא נושא לבדיחות. וזהו. לדעתי אל תכתתבו הודעות בקשר לזה.

bleeding rose

New member
אמרו לי שלא חייבים חולצה לבנה...

בסך הכל לובשים מעל את המדים, לא?

ailag

New member
רואים מתחת את החולצה

החלק שרואים צריך להיות לבן או בצבע זית. אפשר ללכת עם חולצה לבנה עם הדפס שלא רואים כשהמדים עלייך. כמובן שאף אחד לא שם לב, במיוחד אם את ג'ובניקית. עדיין, תאורטית, חולצות לבנות.. לי היה מלאי שלהן (שהורשתי לאחותי עם השחרור
) זה כל כך חם
מי לעזאזל חשב על הירכית, עם חולצה מתחתיה (כי היא פתוחה מדי) בתור בגד לקיץ ?! (בטח אותו בנאדם שחשב שכל הבנות ייראו טוב במכנסי א'. או זה שחשב על הכיס המדומה. או זה שהניח שכומתת בנים לא נופלת.)

ailag

New member
גדנ"ע = גדודי נוער

אפשר גם ירוק זית
שוב - ג'ובניקים לא ממש באים מדוגמים. אני אישית הלכתי עם הדיסקית בתיק במשך שנתיים ושבע מתוך שנתיים ותשע. ובלי פס .. מספיק זמן. לפעמים תופסת אותך משטרה צבאית, לפעמים .. יש לך חנייה בבסיס ואין מי שיתפוס

למעלה