בקר טוב לכל בית ישראל |הדגשהערב "נחמו נחמו עמי ואמר אלוהיכם.....
Z zivsb New member 7/8/03 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo42.gifבקר טוב לכל בית ישראל |הדגשהערב "נחמו נחמו עמי ואמר אלוהיכם.....
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo42.gifבקר טוב לכל בית ישראל |הדגשהערב "נחמו נחמו עמי ואמר אלוהיכם.....
Z zivsb New member 7/8/03 #2 היום אני ../images/Emo24.gif כאן../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif|אוכ אשמח להשיב על שאלות בנושא הסקר חברי הפורום בלבד יקבלו תשובות באתר או במשני לפי דרישתכם בקר נפלא לכולם
היום אני ../images/Emo24.gif כאן../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif|אוכ אשמח להשיב על שאלות בנושא הסקר חברי הפורום בלבד יקבלו תשובות באתר או במשני לפי דרישתכם בקר נפלא לכולם
ש שוטר82חזר New member 7/8/03 #3 זיו שלח לי שוב את המסר רק למיי בבקשה [email protected] כי לא קיבלתי את זה בכלל -רק ראיתי את זה במייל תודה
זיו שלח לי שוב את המסר רק למיי בבקשה [email protected] כי לא קיבלתי את זה בכלל -רק ראיתי את זה במייל תודה
L lj101 New member 7/8/03 #4 בוקר טוב, ברוח היום עדיף לנו להיות מאוחדים ומידי פעם אפילו לוותר לצד שכנגד מאשר להיות פזורים בכל קצוות העולם בגלל גאווה ומשחקי כבוד.
בוקר טוב, ברוח היום עדיף לנו להיות מאוחדים ומידי פעם אפילו לוותר לצד שכנגד מאשר להיות פזורים בכל קצוות העולם בגלל גאווה ומשחקי כבוד.