.
שבת שלום לנירה63 ולנעמי פסי.|כל

cial 1

New member
../images/Emo16.gif.../images/Emo16.gif../images/Emo48.gifשבת שלום לנירה63 ולנעמי פסי.|כל

גם שבת שלום לכול אחד בשמו כאן. זו אני ANN7 ומילה אחת על השם הזה זה חני בצרפתית הכול בא מהמקור. ויחד עם ההומור שלי אני אולי ההוייתי הייתי אן של אלף הימים? טוב יש לי כאן בקשה קטנה היא סליחה שלא ההוייתי כאן נירה. ואת נתת לי חלון פתוח- כמו לכולם. את עם הסבלנות שלך הגדולה. שהיא אחת המעלות שלך. על כן את גם מורה בחינוך. זאת הבנתי מיד. טוב אני גם רוצה להיות כאן לעזר לכבד לאהוב אתכם. ואני מקווה שתקבלו אותי. לכול דבר גם וגם אני מאחלת למקום הזה המשך עשייה טובה .אדע לכבד אדע להבליג אולי לא יודעת לנסוח דברים אבל אלמד.כך. מבקשת סליחה אם פגעתי באדם. כול שהו? ואני יודעת שלא. פגעתי. יש בנו כעסים. כמו לכול דבר. נעזוב הכעס.- ולתת אהבה אחווה כאן בעולם למען הזולת. חני מוסרת שבת שלום לכולם .

ANN7 -ברוכה הבאה!

ושבת שלום גם לך, עכשיו, כמו תמיד, הפורום פתוח לכל מי שדוצה לעשות למען הקהילה בכבוד הדדי, סבלנות, ואהבה. ושבת שלום גם לך, נעמי.

cial 1

New member
שבת שלום נעמי פסי מודה לך

ממש דמעות יש בי והם לך לשמחה. מכבדת אותך חבל שלא הייתי כאן. אבל יש עוד ימים טובים את עוד תראי . אותי יחד בעשייה זה קייף. תמיד יש חלון הזדמנות לכול אחד. ואת העוגה שלי אקבל או אקנה אדע לחלק אותה לכולם. כך זה עושה לי רק טוב. גם אעזור בשנוע . יש דרכים. שבת שלום לך לכולם כאן. אנצל גם שבת שלום לצריפינה הדיוקן. של אם הדרך. סליחה צריפינה. אבל הפמוטים שלך יאירו את השבת אצלי. ואצלך הברכה של כול השפע ובריאות והרבה שנות אור. חני

ANN7 מאחלת רק טוב ובריאות ולא לבכות מותק

כי גודל הציפיה היא גם גודל האכזבה מכול ה
ריקי

cial 1

New member
שבת שלום לך ריקי של תמיר.

יש כאב א מודה גם על העידוד.זה החימום הכי נכון בנתינה מילה נכון יכולה אחת לבנות גם להרוס בנאדם טוב. אבל יש תמיד ללמוד מהחיים.. אחרי הכאב הסבל בא הכוח להמשיך . לקוות ולהאמין. יש רק לברך את נירה על החלון הפתוח גם לי וכמובן לכולם. אני מורידה ומסירה לה קובע. אכן כך. הביני אותי האדם הכי חמוד הכי טוב הכי ישר? חשבת כך מתמוגג לו לבין עיניך ? זה כואב . ויש להמשיך הלאה עם כוח יותר מחוזק. אני פה אתן מכול המשאבים שלי גם אם הם קטנים גודלים הם עם הזמן שהוא התרופה לכול . בשבת שלום הכי הכי מתוק לך לכולם כאן. יש תיקווה. גם אם אלוקים סגר דלת הוא ידע מה לעשות השאיר פתח מהחלון. להרבה מה לראות. גם אור אור.? ANN7

למעלה