glitter8

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכולם.. והנה משהו חדש ונחמד בפורום- אתמול גיליתי שיש לי אפשרות לראות סיכום של מספר ההודעות שכל אחד כותב בפורום. אז אני מכריזה מעכשיו שכל חודש אני אכריז על חמשת המדורגים במקומות הראשונים (לא בהכרח לפי הסדר,) והזוכים כמובן יוכרזו בטקס חגיגי על גבי הפורום ויקבלו נשיקה וירטואלית כזו
אז הזוכים הפעם...הם... (תופים, חצוצרות..) שרית!
עמרי!!
הדס!!!
ודודייייי!!!!!
(וגם אני,
אבל זה לא נחשב...זה העבודה שלי פה....
) אז כל הכבוד לזוכים, במפגש תקבלו ממני לביבה חמה ומלוחה, (כי לביבה מתוקה זה איכסה..) שבת שלום לכולם
ענבל.

alti26

New member
ענבל לצערי

בבדיקה שנערכה בשעה 1007 אני אהיה באירוע בתאריך זה ולא ניתן לשנותו ברוכה את בהברקות דרבון שלך לכתוב בפורום היפה הזה .מי יודע מה עם יעל ???? מזמן לא ראיתי כתבים שלה פהמתנצל שלא אהיה במפגש ובטוח שאת זןכרת מה אמרתי לך לגבי ההימורים שלי .דודי

sarita4

New member
היי מגניב לי שאני מופיעה

בין 5 הראשונים ולכל המעוניין פסטיבל העוד מועבר בשידור חי ברשת ג' וכמובן ההופעה של דיויד להזכירכם זה מתקיים ביום שני ב19/12 אם אני לא טועה בשעה 20:00 האזנה נעימה

handlessman

New member
אחלה, תודה על האינפורמציה...

ענבל כדאי שתעגני את ההודעה הזאת עד ליום שני שלא נשכח...

glitter8

New member
עד יום שני הנעיצה תשתחרר,

אבל אני בהחלט אשים תזכורת מחר או מחרתיים (ואם אשכח תזכירו לי או שתשימו ואני אנעץ,) כי הנעיצות הן רק ל- 48 שעות...

handlessman

New member
אה וואלה?

את זה לא ידעתי... אני זוכר שהייתי בכל מיני פורומים שהיו נושאים שהיו נעוצים למשך הרבה זמן... אין אפשרות לחדש את הנעיצה?

glitter8

New member
60 שניות על נעיצה

אפשר לנעוץ הודעה רק אם נכתבה ב 72 שעות האחרונות וכל נעיצה היא ליומיים אפשר לכתוב הודעה חדשה ולנעוץ אותה. ואם אני כבר פה... היום עשיתי לחבר'לך שלי מבחן בחשבון, כל השאלות במבחן בחשבון היו...(לומדים על משקלים) משקלו של רונן 500 גרם יותר משל עומרי, חשבו את משקלו של....בלה בלה בלה....סתם, בשביל לשעשע את עצמי קצת...

handlessman

New member
אני אניח שהתייחסת גם אליי...

עובד, ישן (הרבה), צופים, הרכבים, עובד...

romens

New member
שלומי טוב, מה שלום המורה שלנו?

זה לא היה מצחיק בכלל.... באמת.

glitter8

New member
מקווה שאף אחד לא נעלב...

אני מנסה למצוא שמות שאין בכיתה..ו"ראובן ושמעון" כבר יצאו לכולם מהת%#@@ת

glitter8

New member
בעצם התבלבלתי, זה היה הפרש גבהים...

המשקלים היה בין קרן ללילך (יש בכלל הבדל??)

lile0

New member
אממממ..

יש הבדל, לא מגלה לטובת (או לרעת-תלוי איך מסתכלים על זה) מי!

למעלה