../images/Emo16.gifאז איך העברתם את יום הזיכרון?

אני הלכתי היום לבי"ס שלי... בי"ס "רנה-קסין" שידע המון המון נופלים - חיילים. רק השנה נהרג חבר מהשכבה בתאונת דרכים בעודו חייל כמובן, והוא רק בן 20. זה מאוד מטריף את השכל לחשוב שהם מצו כ"כ צעירים ופתאום אתה קולט שאתה בגיל שלהם! היה קשה ומרגש להיות נוכח בטקס ולראות את המון אנשים מהשכבה שלך... חלק כבר רצינים, חלק משוחררים אפילו... בקיצור היה טקס מאוד מרגש...
מה אתכם? איך עבר עליכם היום הכי קשה במדינה?

moranush86

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

קשה. קשה לי וקשה לכולנו.21999 היום, יותר מכל השנים שעברות, והשנה בה נכנסתי לצבא, הוא היום שהכי הבנתי מה יום הזכרון מסמל. יותר מהכל, דווקא השנה. כולי צמרמורות רק מלחשוב על קריאת "ויזכור", וכואב לי. מחר בעזרת ה' אני אייצג את היחידה שלי בהר הרצל בירושלים. ואני הכי גאה שיש! לעמוד בצפירה בת 2 דקות על מדים ועם הכומתה על הראש... אני גאה!! אין לנו ארץ אחרת. אין.

גם אני הלכתי לביצפר

לשעה וחזרתי.................... היום אני מחכה להופעה בערב אני יראה את מיכל אמדורסקי

orianush

New member
אני הייתי...

בסיור עם השיכבה שלי במוזיאון אסירי המחתרות.. והמש"צים (מדריכי שלח צעירים) הדריכו והיה נורא נחמד.. ואז חזרנו לבצפר לטקס, והיו שם המון אורחים, משפחות שקולות של נופלים שלמדו בבצפר שלי (הגימנסיה העיברית בירושלים) וכאלה שסיימו לפני שנה ועכשיו הם חיילים.. וזהו.. עכשיו יש לי חופש עד יום שני..

../images/Emo16.gifהיי מורן!../images/Emo16.gif

מסכים איתך, יום קשה, בטח כשאתה נמצא בצבא עם מדים וכומתה על הראש. לחשוב שחיילים בגיל שלי מתו בשביל המדינה, אני פה בזכותם... יהיה זכרם ברוך.

i D a N 16

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מורן,כיף לקרוא את ההודעה שלך,שיהיה לך בהצלחה.

למעלה