SHABATH SHALOM

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gifSHABATH SHALOM

שבת שלום ,שבת שלום המלכה מוזמנים כולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום קשישא :) ../images/Emo24.gif

שלום לך בן אהרון, תודה על השירים, אהבתי אותם, בפרט את "חיוך מסוים" אוי נוסטלגיה, נוסטלגיה

../images/Emo12.gif יש מה ללמוד

חונה לרגע את גדולה, ומפרגנתו yaely2 / שישים פלוס ו שלום לך חונה, אוהבת אנשים טובים, מפרגנים ואם הם כאלה אז הם חייבים להיות חכמים, כי רק החכם יודע שלטווח ארוך כדאי להיות טוב. זוכרת כמה עזרת לי בניסוח מכתב הפתיחה לפורום הזה. אני בטוחה שיש עוד הרבה הרבה אנשים מפרגנים, בואו ונעשה יחד את מה שעכשיו אנו עושים לחוד, ספרו בדיחות, חוויות, בעיות השמים הם הגבול, נשמח להתייחס יעלי

../images/Emo42.gif שבת שלום - הצחוק טוב לבריאות

שני כורדים יחזקאל ורפי הולכים לאיבוד במדבר בטקסס,אחרי כמה ימים הם מגיעים לעיירה נידחת נכנסים לבר ומבקשים בירה קרה, הברמן מסרב לתת להם ללא תשלום,פתאום נכנס ביריון עם קרקפת של אינדיאני ביד, הברמן מסביר להם שהוא שונא אינדיאנים כי לפני כמה ימים הם שרפו לו את הבית ואנסו את אשתו בגלל זה הוא ישלם 1000$ לכל מי שיהרוג אינדיאני ויביא אליו את הקרקפת שלו,שני הכורדים ממהרים החוצה לחפש אינדיאני,אחרי שעות מארב במדבר חולף מתחתם אידיאני על סוס הם זורקים עליו סלע והוא נופל מהסוס ונגרר עד איזה וואדי ,יחזקאל ורפי רצים לוואדי ויחזקאל מתחיל לקרקף את האינדיאני פתאום רפי אומר ,היי יחזקאל, יחזקאל ממשיך לנסות לקרקף ועונה קוס אמאק אל תפריע אני עסוק, שוב רפי קורא לו ושוב יחזקאל מתעצבן קוס אמאק אתה לא רואה שאני עסוק? אבל יחזקאל.... צועק רפי,מה אתה רוצה אומר יחזקאל ומרים את ראשו ורואה על הגבעות מסביב 5000 אינדיאנים מקיפים אותם, קוס אמאק אומר יחזקאל אנחנו הולכים להיות מיליונרים.

emmy5

New member
שבת שלום מקסימה ../images/Emo24.gif

את הית חסרה לנו

שבת שלום בן אהרון ../images/Emo140.gif

אתה הבאת לנו שירים
אני הבאתי את הפרחים שתהא זו שבת נעימה ושקטה לכולנו

שבת שלום ../images/Emo24.gif

emmy5 הגדולה מכולם
כמה יפה שרשור השבת שפתחת הנה הבאתי אגרטלי פרחים נפזר בחדר ויהיה לכולם נעים שבת שלום אישה נפלאה ושבת שלום לכולם

יאללה emmy5 ../images/Emo3.gif

חלקי לכולם. שלא יחסר. פרחים יש ? כיבוד יש ? הפלייטרס יש? לכבות את האור, להשאיר רק נרות!

emmy5

New member
בן אהרון .תודה לך ולילה טוב../images/Emo24.gif

אנחנו ממשיכים את החגיגה

למעלה