מכתב לסבא ז"ל

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifמכתב לסבא ז"ל../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

בס"ד 25/3/2004 ג' בניסן תשס"ד מכתב לסבא סבא, 10 שנים בדיוק עברו מאז שקרה הגרוע מכל, 10 שנים של געגועים ושל כאב מאז שהלכת מאיתנו בכזו פתאומיות. קשה לי להאמין שזו המציאות כבר תקופה ארוכה, ארוכה מדיי. האמת שאני בכלל לא יודעת איך להתחיל לכתוב, והכל יוצא לי ספונטני ולא ברור. היית סבא מצויין לנכדות שלך, סבא שאהב ודאג מכל הלב לפרטים הכי קטנים. אני זוכרת שהיית יושב איתי, ומספר לי כל מיני סיפורים על מרוקו, והיית עושה את זה בצורה מדהימה. אני רוצה שתדע סבא יקר שאני לעולם לא אשכח אותך ואת מה שאתה מסמל עבורי גם היום 10 שנים לאחר שקרה הגרוע מכל, ועזבת אותנו. אני אוהבת אותך סבא ואוהב אותך תמיד. הייתי הנכדה הקטנה שלך שאהבת, ואילו היום אני גדולה קצת יותר ממה שהייתי כשקרה הגרוע מכל. אני מתגעגעת אליך ותמיד אתגעגע אוהב ואשא בליבי. תמיד תישאר בעיניי הסבא עם העיניים האוהבות, היד המלטפת והצחוק המרגיע. בכל שנה אתה בא אליי בחלומות, מלטף ומחבק, וכאילו אומר:"אני פה בליבך ותמיד אהיה". אני רוצה להגיד שאני תמיד אזכור אותך אוהב אותך ואתגעגע אליך, ליאת הנכדה שאותך לא תשכח לעולם.

../images/Emo7.gif את לא יודעת כמה נגע בי השיר

במיוחד היום שבוא סבי עזב
היום הוא החליט לשלוח יד בחייו עוד שאני כותב את המילים האלו כואב לי החור שאני חש על מה שהוא עשה ועל שהוא איננו פה יותר ואז קראתי את שירך והדמעות ירדו ככה בעצמן ונזכרתי שלפני שהוא הפך לשבר כלי בשל ה4 שנים האחרונות 3 שנים שבהן סבתי הייתה אחרי שבץ כמעט צמח שבהן הוא טיפל בה במסירות רבה ובאהבה אדירה ולמרות שהיא לא הייתה הרבה יותר מצמח הוא העדיף שהיא תישאר בבית עד למותה (שתמות בביתה ולא במקום קר וזר) ואז לפני שנה וכמעט חודש היא נפטרה והוא נשבר סופית והיום הוא החליט לשים קץ לחייו ועם כל הכאב אני רוצה להודות לך על השיר להיזכר שגם סבי היה פעם סבא לכל דבר ושאני תמיד אנצור בליבי את הזיכרון המתוק ממנו

א ל ר ו נ ד יקר../images/Emo24.gif

בס"ד תודה על תגובתך למכתב שלי לסבי ז"ל, מכתב שסבי לא יקרא אותו, שנכתב עם הרבה אהבה אליו למה שהוא היה, מסמל עבורי ויסמל תמיד. גם סבי טיפל באישתו (לא חברים, זו לא טעות כתיב), במסירות רבה כשהייתה חולה, (גם היא נפטרה במהלך השנים). במהלך השנים חשבתי שלא נשארה לנו אפילו תמונה שלו, אבל התבדיתי. ליאת.

למעלה