עצוב, עצוב מאד

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifעצוב, עצוב מאד ../images/Emo63.gif../images/Emo168.gif

נעמי שמר, המשוררת והמלחינה, האחת והיחידה, הלכה לעולמה. היא היתה מדהימה ביכולת המופלאה שלה להתאים ולחבר מילים למנגינות. הספרים שלה פארו את הספריה שלי, עד שבתי לקחה אותם לביתה לאחר שהתחתנה. יהי זכרה ברוך.

טומי*

New member
נעמי שמר ...../images/Emo16.gif

נעמי שמר, כלת פרס ישראל ב-1987, היא מחשובי היוצרים בזמר העברי שלאחר קום המדינה, ורבים ממאות השירים שכתבה והלחינה הפכו לחלק בלתי נפרד מהקלאסיקה הישראלית

ברק 188

New member
נעמי שמר שיריה שמורים לנצח עימנו

האחת והיחידה שבאמת כתבה שרי ארץ ישראל מהיפים ביותר שנכתבו על פיסת ארץ זו, הם שמשקפים כל שיר בהתאם המיוחד לתקופה. שתי כלות ישראל אני אוהב במיוחד, האחת זו ההלכה הבוקר לעולמה היא נעומי שמר ז"ל, השניה שאני מאחל אריכת ימים, קיבלה שנה אחריה את הכבוד להיות כלת ישראל וכפי שכתבתי בעבר היא שושנה דאמרי, במיוחד אהבתי את שיתוף הפעולה כאשר שתי הכלות הציאו יחדיו את אחד השרים האהובים עלי במיוחד "אור".

אלהלה

New member
המשוררת הלאומית באמת שלנו

אולי הגיע הזמן שיאמצו באופן רשמי ויהפכו אותה למשוררת הלאומית. שליוותה כל מקום בארץ בשיריה, שידעה לכתוב את המילים המתאימות ביותר לכל נוף וארוע, שידעה לעמוד על הדעות הפוליטיות שלה וידעה גם לא לערב אותם בחיי הכלל. בקיצור חבל ועצוב - מחר בגן נשיר מהשירים שלה ודווקא שיר ישן ונחמד כמו הדואר בא היום.... אלינו עוד מגיע הדואר באוטו האדום אז הוא עדיין רלוונטי ושרים אותו בגן.

דרדרית

New member
אכן נעמי שמר המשוררת הלאומית שלנו

שיריה הוו חלק ממה שאנחנו כאן בארץ, תמיד הזדהיתי עם שיריה, בעלי מסר ומדברים אל כולנו.

kropacsek

New member
../images/Emo16.gif

אם בכל המישמ-מש התרבותי כאן, שכל-אחד מביא משהו ממקום אחר - נעמי שמר הייתה "תרבות ישראלית" אמיתית ומקורית. יהי זיכרה ברוך

orlu

New member
מצמרר לחשוב על השיר טוב למות

באמצע התמוז בימים אלה.

למעלה