inbal287

New member
../images/Emo16.gif

בואו נצא שניה מהבועה הזאת של סיום לימודים וחופש גדול. היום הוא יום הזיכרון הממלכתי לחללי מלחמת לבנון השנייה... המלחמה של הקיץ הקודם. המלחמה שבה נהרגו 155 אנשים, מתוכם 119 חיילים. אני בחיים לא אשכח את הקיץ הקודם... הקיץ שהיה מלא בחרדות, בדאגות לכל האנשים שאני מכירה. לחברים מהפורומים למשפחה בצפון. הקיץ שהטלוויזיה הייתה דלוקה באופן תמידי על ערוצי החדשות, מהבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה. אז נר לזכרם
. ושימו לב לבושה, לאן הגענו?
.

danduuu

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifונקווה שהיא לא תחזור..../images/Emo7.gif

אבל ידוע לך למה הם קבעו דווקא את התאריך הזה? כי המלחמה התחילה ב14.7 לא ב2 =/ לזכרם
הקיץ הכי קשה שהיה לי
כל קרית אתא הופצצה. לפחות לכם, האנשים בירושלים היה ממש אכפת והייתם מעורבים בהכל [כפרעל הירושלמים
] אבל לעומתכם, התל אביבים והאילתים למשל חיו בבועה משלהם ובקושי ידעו שיש מלחמה ולא ממש עניין אותם =/

../images/Emo16.gif../images/Emo47.gif

אני לא הייתי כלכך קשורה למלחמה, זה נכון. אבל בכל זאת--אני חלק מעם ישראל, ועצוב לי לא פחות.

little WhiSper

New member
../images/Emo16.gif

וואו, לא שמעתי על היום הזה...
אני לא ממש יכולה לכתוב עכשיו, אבל הקיץ הקודם בהחלט בלתי נשכח. ושלא יחזור על עצמו.

Girl In The Box

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

אני חושבת שזאת פשוט בושה שהם אפילו לא באו לאזכרה,עזבו את זה שלא עשו שום דבר במלחמה אבל לפחות שייתנו כבוד לאלו שכן עשו משהו. אני בחיים לא ישכח את זה. הקיץ הכי גרוע שהיה לי ואני מאוד מקווה שלא יחזור על עצמו רק המחשבה על ההרגשה שהייתה לי בזמן המלחמה גורמת לי להרגיש רע כי באמת לא משנה איפה כל אחד היה באותו זמן ,כולנו חיינו במלחמה.

ויקס

New member
../images/Emo16.gifמרגישה בדיוק כמוך

איך הייתי זוכרת שגם הייתי בחרדות על אחי שגיסו אותי למילואים וכל פעם שמעתי על חייל שנהרג וצבט לי בלב פשוט וישר הייתי מתקשרת לברר שהכל בסדר..

LoveYourHate

New member
../images/Emo16.gif

אני זוכרת הכל מהמלחמה הזאתי וזה לא נראה שנה הזכרונות תקועים לי בראש ובמיוחד הסירנות המלחיצות האלה.. אני עדיין נלחצת מכל בום או צפירה של כניסת שבת אבל זה עובר לאט לאט .. העיקר שזה מאחורנו ובתקווה שזה לא יחזור שוב..!!!
לחיילים האמיצים שהקריבו את עצמם בשבילנו!!

DanaValo

New member
../images/Emo16.gif

אני לא אשכח אותו... אפילו שאני לא מהצפון.

למעלה