מר חבוב

New member
../images/Emo16.gif

היום באמצע הטקס של יום השואה (משעמם כתמיד, אבל למרות זאת חשוב) קראו כמה טקסטים, אתם בטח יודעים למה אני מתכוון. בקיצור אני שם לב שבאחד הטקסטים המוזיקה שמתנגנת כליווי היא השיר is there any body out there עשה לי את הטקס...

meandmeandme

New member
...

כן... מוסיקה היא נראה לי אחת הדרכים הכי טובות להעביר את המסר של היום הזה. רציתי לנגן את good bye blue sky בטקס אבל אמרו שאי אפשר שיר באנגלית.

Jam Head

New member
is there any body out there

נשבע לכם , הפכו את השיר הזה להמנון יום השואה או משהו כזה , אין טקס שלא מנגנים אותו !

VeraLynn

New member
גם אצלנו!

ניגנו את: GOODBYE BLUE SKY Is There Anybody Out There משהו של גאנס אנג רוזס ברח לי מהראש איזה שיר ואת: TEARS IN THE RAIN של JOE SATRIANI אז לשם שינוי נהניתי לנגן בטקס. :)

HelterSkelter1

New member
אני לא בטוח שאתה צודק.

צריך לשים לב, שהקטע גיטרה קלאסית בשיר הוא נפוץ ופשוט יחסית (למרות שהוא ממש יפה), והוא דומה לליווי של הרבה שירים אחרים. אולי אתה טועה (ואולי צודק)

מר חבוב

New member
אם דיברת איתי

אז לא טעיתי... ולי פעם ראשונה יוצא לשמוע פינק פלויד בטקס אבל אולי זה בגלל שאני מב"ש. אתם יודעים אוכלוסיה קצת שונה.

Fugue

New member
וואלה יצא לי לנגן אותו לפני שנתים

אבל בטקס אחר לא זוכר..או של רבין או של חללי צה"ל. ת'אמת בהתחלה לא רציתי לנגן אותו כי זה אחד הדברים הכי חרושים שמנגנים, אבל הפעילו עלי לחץ, אז לא יכולתי לסרב..

למעלה