SomebodyElse

New member
../images/Emo16.gif

לזכר ההרוגים, ובתקווה לחזרתם המהירה של שלושת החטופים. Dont leave the children on their own, no, no. Bring the boys back home.

eran377

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

ובתקווה שאני אשאר בחיים...

../images/Emo16.gif

קשה לי לתפוס את המצב הזה, מלחמה.... פשוט כואב.. ואני יודעת שזה אנוכי בטירוף, אבל אני רק חושבת על מה יהיה עוד חודש כשאחי יתגייס, ואיך אני בכלל אצלי לישון בלילה.....

eran377

New member
לא אנוכי בכלל...

נורמלי לגמרי שאת פוחדת מהגיוס של אחיך, אבל יהיה בסדר
אני בינתיים ברחתי מחיפה לת"א עם אח שלי והאחיינים שלי, ההורים ואחותי היו אמורים להגיע לכאן גם ושנישן כולנו בבית מלון אבל ברגע האחרון הם החליטו שלא (שאנחנו כבר היינו בדרך, ליד חדרה). הגענו לת"א ואם עד מחר ב-12 בבוקר המצב יהיה יחסית רגוע, אני אקח רכבת חזרה לחיפה. שיהיה לכם לילה שקט

LimiMimi

New member
אוף..

אני לא מאמינה שזה הגיע לחיפה. הייתי אומרת שתשמור על עצמך, אבל לצערנו זה לא מספיק. מקווה שהכל יהיה בסדר
ודבר איתי!!!

LimiMimi

New member
אני כ"כ מרגישה כמוך.

אח של חברה שלי עכשיו נמצא בצפון, איפה שהכל התחיל, ובמזל הוא היה קצת דרומית לשם. כרגע אבל? הוא בסכנה מטורפת. את אח של חברה שלי [שגם בקרבי] גייסו גם [מילואים] לשם, גם לאח שלי הולכים לקרוא.. ולכל החברים שלו. כוסעמוק זה כ"כ נורא. ומפחיד. ואני שונאת לחיות במציאות כזאת, שונאת את המצב שאני פותחת עיתון, או ynet, ופשוט מפחדת לראות עוד הרוג, עוד פצוע. הלוואי שזה יגמר. [ושחר.. את יודעת שמחזירים עכשיו את כולם מהמחנה קיץ אצלנו?.. הוא אפילו לא התחיל, רק החלוץ.. כוסעמוק. אני כ"כ מרגישה עם זה רע.]

כן, שמעתי על זה...כל המחזור ה2

של המחנות בארץ חוזר הביתה. פשוט מבאס.... אני רק מדמיינת איך הם מרגישים....

oneman2

New member
../images/Emo16.gif

לכל תושבי הצפון- אנחנו איתכם! תהיו חזקים!

Cloudy Now

New member
../images/Emo16.gif

וול, זה קשה כמו לא יודעת מה. במיוחד כשאבא משרת קרוב לשם. נקווה שהכל יהיה בסדר...

למעלה