אז מי מצטרף אלינו להופעה בפברואר?

../images/Emo160.gifאז מי מצטרף אלינו להופעה בפברואר?../images/Emo160.gif

כן, כן. זה יקרה!!! להופעה שתהיה בלונדון ב12 לפברואר אני ודפי מצטרפות!!!!!!!!
אני עדיין בשוק מזה, אבל קנינו כבר כרטיסי טיסה! ונהיה בלונדון שבוע!!!!!!! אז עכשיו- חברים, זה אפשרי לגמרי להצטרף אלינו! תחשבו רגע- האם אתם יכולים לקחת חופש מהעבודה/ להתנתק מהלימודים לכמה ימים ולבוא איתנו?? זה אפילו לא כ"כ יקר!! וגם אם זה לא הכי נוח- זה שווה את זה! (אני חוזרת לארץ, בעז"ה, ביום ראשון, כשביום שני בבוקר יש לי מבחן
)..... התכנון הוא ליצור קשר עם הנהלת הלהקה ולבקש שיארגנו מפגש פרטי לפורום "קין ישראל" שהגיע במיוחד!! גיתית חושבת שיאשרו את זה בטוח! אז בואו נעשה הפעם באמת- מפגש פורום בלונדון!!!!!!!!!!!
תחשבו על זה, באמת באמת!!!!!

אם לא היה דבר קטן כזה שקוראים לו צה"ל,

הייתי מצטרפת ביותר משמחה.
הלוואי שיכולתי.

נהההההה.. זה שטויות ../images/Emo3.gif

נו ומשה, אנחנו בנות אז כ-מ-ו-ב-ן שיש גם קניות בתכנון, אבל זה חלק מהעניין! לזה לא הקצבתי עדיין
ונסיעות זה רק אויסטר מן הסתם...

Pure M

New member
קניות זה פנטסטי,

רק אני רוצה לדעת כמה כסף אצטרך לכל הסיפור, לפני הקניות, שאדע אם בכלל יש מצב.

חשבנו רבות על זה,

אבל זה פשוט בלתי אפשרי. זה לא "לא כ"כ יקר", וגם להתנתק מהלימודים גם לא הכי אפשרי. אולי יותר פשוט לחכות לקיץ? אחרי שכולם יסימו עם הלימודים/ צבא ויהיה להם קצת כסף בשביל דבר כזה. בכל מקרה, תהנו המון, ומקווה שיתאפשר המפגש הפרטי הזה ואולי תפגשו אותם

hagayx

New member
אני אולי אצטרף

בתקווה שאצא מהכלא עד אז ואצליח לברוח מהמדינה הנוראית הזאת..

M a a y a n K

New member
הייתה תקופה שכבר עמדתי לקנות כרטיס

כי ההורים שלי חשבו ברצינות על לטוס ללונדון בחורף ואני (בתמימותי) הצעתי את פברואר אבל זה די ירד מהפרק ואין לי כל כך כסף לטוס לבד אז די ירדתי מהרעיון...אני בונה על עוד הופעות באזור יוני-אוגוסט...אחרי השחרור אין לי ספק שאני אסע לאיזה יעד באירופה לכמה ימים... אחרי שנתיים כאלה חייבים לנקות קצת את הראש..

למעלה