אליסה ואני

spelling

New member
../images/Emo160.gifאליסה ואני../images/Emo160.gif

ברוכים הבאים לפינת "אליסה ואני" בפינה הזאת אתם עונים לשאלות כשבאופן מסויים אליסה קשורה לתשובות! השאלות: 1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה: 2)דבר מוזר בגלל אליסה: 3)דבר עצוב: 4)דבר משמח: 5)משהו שלמדתי מאליסה: 6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול!

spelling

New member
עונה:

1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה: פעם נראה לי בטעות קראתי למישהי אליסה חחחח
2)דבר מוזר בגלל אליסה:חלמתי שהיא היתה ממש לא נחמדה אליי וסנובית!
3)דבר עצוב: אולי מאכזב (הספר שאף פעם לא יוצא לפועל אבל על זה יש לי משהו לומר בהמשך)
4)דבר משמח:הצ'אט אתמול הרגשתי שאני השתתפתי באחד הפרוייקטים של אליסה מילאנו חחח
5)משהו שלמדתי מאליסה: כל דבר קורה מסיבה מסויימת חח(צפוי)
6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול: "מה את חושבת על המצב בישראל והיית רוצה לבקר פה?"

spelling

New member
מוסיף משהו קטנטן..

משמח:יש לנו יומולדת באותו יום חחח (רק הבדל של 15 שנה זה אומר שהיא לא תסכים לחתונה?)

עונה

1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה:פדיחה-זה יותר כמו משהו דיבלי נסעתי בת"א ושאלתי סליחה איפה גרים כל המפורסמים והנהג מונית עונה:הם מסתוביים בשנקין וכו ואני גם אליסה שם? טוב שאלתי גם אם הולי שם אבל הוא הסתכל עלי בצורה רעה
2)דבר מוזר בגלל אליסה:אמ..לא יודעת ממש.חח 3)דבר עצוב:שאני לא אוכל לפגוש אותה 4)דבר משמח:חלמתי שאני פוגשת אותה 5)משהו שלמדתי מאליסה:לעזור ולתמוך על האישיות 6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול! מה היא לקחה איתה מהסדרה מכושפות ומי הבוס

West Doll

New member
עונה, רק חבל שאין לי כמעט כלום../images/Emo3.gif

1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה: לא קרתה לי שום פדיחה בגללה
2)דבר מוזר בגלל אליסה: אין לי..חח 3)דבר עצוב: עצוב? אממ לא יודעת...כלום 4)דבר משמח: הצ'אט אתמול...היה ממש כיף ושמחתי 5)משהו שלמדתי מאליסה: וואו המון....תמיד לעזור גם כשלא ממש בא לי:) 6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול! האם את מתחרטת על קריירת השירה שלך?

מכושפת15

New member
עונה

1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה: לא הייתה כזאת
2)דבר מוזר בגלל אליסה: גם לא
3)דבר עצוב: גם לא.. חח אני לא מבינה ממש מה צריך לקרות בגללה.. 4)דבר משמח: כמו אדם, הצ'אט שהיה אתמול, אחד הדברים המאוד משמחים 5)משהו שלמדתי מאליסה: לעזור ולתת מעצמי כמה שאפשר :] 6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול! למה היא לא באה לבקר בישראל? גם אנחנו רוצים

always be me mc

New member
עונה../images/Emo24.gif

1) פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה- המ..אולי שהלכתי למפגש פורום ראשון בשנה שעברה והסתובבתי עם תמונה של אליסה כדי שיזהו אותי ואני חושבת שאיזו ילדה צחקה עליי או משהו
2) דבר מוזר בגלל אליסה- למה דבר? דברים! חח יש כמה: הלכתי ברחוב חשבתי על הפורום פתאום אני שומעת מישהו אומר אליסה או עליסה בארץ הפלאות(אחח הישראלים מעוותים הכל) חחח נשבעת לכם! זה היה כזה מצחיק. אה חח ותמיד שאני שומעת את השם אליסה אז אני מסובבת את הראש במהירות הבזק כדי לבדוק אם היא באמת בטלוויזיה או בסרט. אה וקניתי פוסטרים מעיתון ברוסית רק בגלל שאליסה הייתה שם אז עכשיו אני יודעת איך כותבים אליסה מילאנו ברוסית
והפוסטרים חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה
ואם אתם חייבים לדעת אז כל פעם שלאליסה יש יום הולדת אני בכלל מתנהגת מוזר כל היום חח ויש עוד הרבה דברים מוזרים ומזעזעים.. אבל נדמה לי קיבלתם מספיק חח (חן .. אני .. את..טאוור רקורדס זוכרת?
) 3) חח קצת עצוב- היה מבחן בתיקשורת באותו יום שהיה לאליסה יום הולדת וחזרתי מאוחר ובגלל שחברות שלי לא רואות מכושפות אז לא יכולתי להסביר להם שיש למדהימה יום הולדת
אה ויום לפני שהייתי אמורה ללכת למפגש עם אתם יודעים מי .. בנוגע לפורום אז מישהו סיפר לי משהו לא ממש נחמד על אליסה והיה לי ממש קשה עם זה כי לא ידעתי אם זה אמת או לא ולא הייתי בטוחה אם זה נכון אז אם כדאי לי לפתוח לה פורום או לא לכן גם היה את הדיון הזה של מה הייתם חושבים אם הייתם שומעים שאליסה לא נחמדה למעריצים שלה. 4) כל פעם שאני רואה את אליסה או ששומעים ממנה אז זה משמח!! למרות שזה במיוחד אחרי שלא רואים אותה או שומעים ממנה הרבה זמן.. כך שממש שמחתי על התמונות שלה עם הקולקציית בגדים(זה היה יום מיוחד
) וגם הצ'אט היה כמובן ברכה למרות שלא יכולתי להיות נוכחת בו
5)משהו שלמדתי מאליסה- זה ללמוד לתת
ולא רק לקבל
6) מה יותר חשוב שלום עולמי או לסיים את העוני בעולם? מה לדעתך צריך לבוא קודם ולמה?

FRIENDSforever

New member
עונה../images/Emo105.gif

1)פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה: אמרתי למורה שלי שהיא דומה לה, ובסוף שנה, שהכנתי לה ספר זכרונות כזה, אז הייתי צריכה לשים לה תמונות של אליסה.. 2)דבר מוזר בגלל אליסה: בטיול השנתי, דיברתי עם המורה שלי לביולוגיה (לא הנ"ל) על מכושפות..בגלל מה שנ"ל.. 3)דבר עצוב:יצא לי לבכות מלא פעמים מרוב שאני רוצה לפגוש אותה(עליה ועל כל המפורסמים שאני באמת אוהבת) 4)דבר משמח: כל מיני חלומות שהיו לי..שאני פוגשת אותה במסע התרמות שאני עושה 5)משהו שלמדתי מאליסה: זה לא משהו שלמדתי ממנה, אבל בגללה יש לי עכשיו ביטחון עצמי.......לא רק בגללה, אבל גם היא תרמה הרבה. 6)שאלה אחת שהייתם רוצים מאוד לשאול! אין דבר כזה

למעלה