עונה../images/Emo24.gif
1) פדיחה שקרתה לי בגלל אליסה- המ..אולי שהלכתי למפגש פורום ראשון בשנה שעברה והסתובבתי עם תמונה של אליסה כדי שיזהו אותי ואני חושבת שאיזו ילדה צחקה עליי או משהו
2) דבר מוזר בגלל אליסה- למה דבר? דברים! חח יש כמה: הלכתי ברחוב חשבתי על הפורום פתאום אני שומעת מישהו אומר אליסה או עליסה בארץ הפלאות(אחח הישראלים מעוותים הכל) חחח נשבעת לכם! זה היה כזה מצחיק. אה חח ותמיד שאני שומעת את השם אליסה אז אני מסובבת את הראש במהירות הבזק כדי לבדוק אם היא באמת בטלוויזיה או בסרט. אה וקניתי פוסטרים מעיתון ברוסית רק בגלל שאליסה הייתה שם אז עכשיו אני יודעת איך כותבים אליסה מילאנו ברוסית
והפוסטרים חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה
ואם אתם חייבים לדעת אז כל פעם שלאליסה יש יום הולדת אני בכלל מתנהגת מוזר כל היום חח ויש עוד הרבה דברים מוזרים ומזעזעים.. אבל נדמה לי קיבלתם מספיק חח (חן .. אני .. את..טאוור רקורדס זוכרת?
) 3) חח קצת עצוב- היה מבחן בתיקשורת באותו יום שהיה לאליסה יום הולדת וחזרתי מאוחר ובגלל שחברות שלי לא רואות מכושפות אז לא יכולתי להסביר להם שיש למדהימה יום הולדת
אה ויום לפני שהייתי אמורה ללכת למפגש עם אתם יודעים מי .. בנוגע לפורום אז מישהו סיפר לי משהו לא ממש נחמד על אליסה והיה לי ממש קשה עם זה כי לא ידעתי אם זה אמת או לא ולא הייתי בטוחה אם זה נכון אז אם כדאי לי לפתוח לה פורום או לא לכן גם היה את הדיון הזה של מה הייתם חושבים אם הייתם שומעים שאליסה לא נחמדה למעריצים שלה. 4) כל פעם שאני רואה את אליסה או ששומעים ממנה אז זה משמח!! למרות שזה במיוחד אחרי שלא רואים אותה או שומעים ממנה הרבה זמן.. כך שממש שמחתי על התמונות שלה עם הקולקציית בגדים(זה היה יום מיוחד
) וגם הצ'אט היה כמובן ברכה למרות שלא יכולתי להיות נוכחת בו
5)משהו שלמדתי מאליסה- זה ללמוד לתת
ולא רק לקבל
6) מה יותר חשוב שלום עולמי או לסיים את העוני בעולם? מה לדעתך צריך לבוא קודם ולמה?