אמריקן איגל מתכננת עליה לישראל

Shy Guy

New member
../images/Emo160.gif אמריקן איגל מתכננת עליה לישראל

"בין החברות המנהלות משא ומתן לקבלת זיכיון של החברה בישראל: פוקס, H&O, קבוצת המשביר לצרכן וזארה" לכתבה המלאה: http://shivuk.themarker.com/news/index.dot?id=47827 בתקופה האחרונה המון חברות חדשות נכנסו לשוק האופנה הישראלי או מתכננות כניסה, מרוצים מכך שאולי תהיה לכם אופציה לקנות בגדים של AE בארץ? :) ואגב, אם כבר חברות למינהן, הבנתי שאחת הרשתות האהובות עלי בעולם, Topman, חוזרת לארץ ופותחת (שוב) סניף ראשון בארנה בהרצליה (אמרו לי שכבר יש שלטים וכו'), מישהו יכול לאשש את העניין? מישהו גר בהרצליה או מבקר בארנה ויכול בבקשה לצלם תמונות כהוכחה?

eboy10

New member
היינו מסתדרים גם בלעדיהם...

אבל זה טוב לשוק אז שיהיה....

לפני כשבועיים שלושה ביקרתי פעם ראשונה בH&M

בעזריאלי ולא מצאתי שם משהו יותר מעניין מחנויות אחרות בקניונים. לא קניתי שם לבסוף כלום. האם זה רק המחיר שעושה לכולם את זה? מבחינת הפריטים הם לא יחודיים משאר החנויות הותיקות בארץ ואף הרבה יגידו שהם דיי שמרניים. גם בבחינת המחירים הם זהים לזארה ולהרבה חנויות אחרות היום. אז על מה כל ההתלהבות? אני לא יודע...

H&M הם כמו איקאה

ביגוד בסיסי, מחירים נוחים. לפחות לנשים המחירים בחלק מהפריטים באמת מאוד נוחים. לא מצאתי בהם שום דבר יוצא דופן ואני לא מבינה את ההייפ.

Shy Guy

New member
מאוד מקווה שזה נכון. |:

בינתיים מחכה לעדכונים לגבי זה.. או שפשוט אקפץ לי בעצמי לארנה לבדוק את העניין.

../images/Emo45.gif

ואו עוד שלושה שבועות אני באמסטרדם ואני כל כךךךךךך הולך לקנות את כל החנות חח.

Shy Guy

New member
עכשיו זה רשמי - AE עושה עליה. ../images/Emo13.gif

"פוקס קיבלה את הזיכיון של מותג האופנה אמריקן איגל - תשקיע 45 מיליון שקל בפתיחת חנויות אמריקן איגל ומותג ההלבשה התחתונה AERIE בישראל ■ חנות ראשונה תיפתח בקניון רמת-אביב בינואר 2012 ■ מנכ"ל פוקס הראל ויזל: 'אני לא מכיר מותג אחר שיותר מתאים לשוק הישראלי'" ו..הכתבה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000570920

מגניב.

האמת שמאמריקה יותר מעניינים אותי המותג הגברי לפוראבר 21 ואורבן אאוטפיטס... אבל טוב נו.

Shy Guy

New member
Forever21 גם עולים כנראה לארץ. :)

היו כמה כתבות על זה לפני מספר חודשים שהם שוקלים כניסה לארץ וכו'. Urban Outfitters עדיין לא, לצערי.. נקווה שמתישהו הם ישכילו גם לעשות עליה קטנה.

אני לא חושבת שיש לנו בעיית מותגים בארץ

מה שכן יש לנו זו בעיית היצע ומגוון (לשני המינים). לכן אולי במקום להביא עוד ועוד רשתות מחו"ל שיציעו עוד ועוד מאותו הדבר - ינסו להשיק ליינים שונים? זו רק מחשבה, כמובן.

למעלה