אתמול רכבתי בצפון

yoffer

New member
../images/Emo160.gifאתמול רכבתי בצפון

אבל לא על אופניים

איתי נ

New member
גם אני פגשתי אותם

ביום שלישי השכם בבוקר, ליד מעגן מיכאל. חצו בגובה נמוך את כביש 2 מטרים בודדים ממני. חבל שהמצלמה לא היתה בהיכון.

yoffer

New member
../images/Emo44.gifאצלי תמיד

יש מצלמה מוכנה עם שתי בטריות ספר. המחזה בפועל היה הרבה יותר מרהיב, אם פעם מישהו יתרום לי מצלמה יותר משוכללת שתוכל להביא איכויות יותר גבוהות בצילום בטיסה, התמונות גם יהיו יותר אוטנטיות. ראינו להם את הלבן בעיניים, הם התרגלו אלינו בשלב מסויים והמשיכו במסעם נותנים לנו לעקוב אחריהם, ממרחק די קרוב. מי שחובב מראות כאלו יוכל אולי להבין את ההתרגשות הגדולה שמלווה חוויה כזו.

רֶשֶף

New member
אין ספק, התרגשות גדולה

במיוחד אם הם נשאבים לך לקרבורטור או נטחנים לך ברוטור או סתם מתרסקים לך על הקוקפיט.

yoffer

New member
../images/Emo10.gifלמה להיות פסימי?

צפרים (עופות לפי אלונה) יודעות לעוף יותר טוב מאתנו, תופעת המתאבדים השיעים עדיין לא קיימת שם. היתרון במסוק הוא היכולת לרדת למהירות נמוכה עד כדי ריחוף, אם אני משתלב בטיסתן אפשר להתקרב בצורה מבוקרת יחסית קרוב, אם הן נותנות, מבלי להסתכן בפגיעה בהן. פגיעה בצפרים מתרחשת כאשר כלי טיס חוצה במהירות גבוהה להקת צפרים מבלי שניתן להן זמן תגובה מתאים להמלטות. כאן זה בהחלט לא המקרה. תהנו מהתמונות

רֶשֶף

New member
לא עניין של פסימי

עם כל הכבוד לשמירת הטבע ודאגה לרווחת העופות באשר הם, דאגתי היתה נתונה דוקא לך. אני מניח שזה לא כל כך נעים לרחף עם מסוק שחסידה תקועה לו בגרון. אבל אם אתה אומר שזה בסדר ואין מה לדאוג, אני סומך עליך

Nadav Fix

New member
אני מוכן לשקול תרומה של מצלמה >

אבל תוהה מה זה יתרום לפורום טיולי אופניים?

flipper

New member
אני מוכנה להביא את המצלמה שלי

(כמובן שהמצלמה מביאה אותי יחד איתה
)

yoffer

New member
כנראה שאלו הם

אילו שתמיד נשארים אחרונים ב Duty Free וכולם צריכים לחכות להם

aradshahar

New member
אפשר לקבל סיבוב?

וברצינות- אפשר להצטרף לאיזה גיחה קצרה? מת לעשות רשיון למסוק- אבל אין מספיק מזומנים רוצה להיות סוף סוף בקוקפיט במסוק- ולא זרוק לאחור ביסעור או 212 כמובן עם השתתפות כספית אשמח לפרטים שחר

alonaski

New member
רמי... תסביר להם, שהם חייבים קודם

לטפס את הגלבוע כדי להגיע ל...פסגת שאיפותיהם!!...

u88

New member
השמועה מספרת

שכמעט והתעלפת בטיפוס לגלבוע.

alonaski

New member
עזוב ת'שמועות!! ../images/Emo13.gif זה כלום לעומת

העובדות המוכיחות שאתה אחד האנשים פה בפורום, גבר זכר שבוחר להשתמש בכינוי של בחורה... בשם הדס!!!
מעניין מה פרוייד היה אומר על זה?!?!!?
אני בכל אופן לא מתכוונת לשתף פעולה עם טרול וירטואלי שלא קיים במציאות!
סתם קוראת אותך ונהנת מתגובותיך הציניות והמשעשעות במטרה לצור פרובוקציות בפורום...
לעומת זאת - שמחה תמיד לענות ולהתייחס אליך בניק האמיתי והמקורי שלך!
תהנה בהמשך! אני לא אהיה משביתת השימחה...

timon1

New member
אין מצב שזה גבר

יש לה יותר מדי בעיות עם ירידות וליקוקים

למעלה