ג´ט לג - נתב"ג

גידי42

New member
../images/Emo160.gifג´ט לג - נתב"ג

לכולם היה ברור שאוכל בשדות תעופה, ולא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, משול לסקס על בטן ריקה, או לסטייק פילה well done,בקיצור, סתם מבאס, אוכל גרוע, ומחירים בשמיים. מי מאיתנו לא ניכווה ומי מאיתנו, חובבי אוכל מושבעים שכמונו, לא למד שמסעדה בשדה התעופה משולה לשרותים: לא נכנסים אם לא מוכרחים. והנה הפלא ופלא, בנתב"ג פתחו מסעדה ש א. ראויה לשם מסעדה וב. מגישים בה אוכל טעים ואף לפעמים למעלה מזה!!. קוראים לה ג´ט לג (איך לא) והיא ממוקמת במתחם שדה התעופה, מחוץ לבית בנתיבות, מול אולם היוצאים, ליד החניה. בעלי המסעדה (שהם גם מבעלי דיטה הטרנדיט בת"א) פתחו אחלה מקום שלא רק משרת את העוברים והשבים או הנתקעים למינהם (המתנה לטיסה שאחרה) אלא שווה אפילו להגיע אליה במיוחד. מנות ראשונות מוגשות בצורה אסטטית מאד וטעימות להפליא, מנות עיקריות במבחר ראוי לציון (ההמבורגר שאכלתי היה פשוט מצוין) ואפילו לא תאמינו..... ממש בימים אלה מתחילים להגיש שם קומבינציות סושי (קו סו וצ´ו הסושי שפים ישמחו למלא את כל גחמותכם....הקולונריות בלבד!!!!). מבחר מנות אחרונות וקפה כמובן. לא חייבים לאכול ארוחה מלאה ואפשר סתם לשבת על סלט טוב וכוס קפה. הכי חשוב לחפש את דנה - המלצרית הכי נחמדה במזרח התיכון ולא פחות חשוב להשאיר טיפ נדיב....

דנה ב

New member
../images/Emo26.gifדעה נוספת...

וקצת פחות חמה ואוהדת מזו של גידי ידידי...
לפני כחודש וחצי, עת חזרתי מטיול בחו"ל - נקלעתי למסעדה הנ"ל בשעות הבוקר המוקדומות. היינו עייפים מהטיסה וגם די רעבים (המנעות עקרונית מאוכל מטוסים). "ג´ט לג" נראתה כמקום ראוי לקפה ראשון של בוקר... החלל עצמו מעוצב ויפה וגם התפריט מציע מגוון אופציות (ישנה חלוקה לתפריט בוקר ותפריט לילה). למיטב זכרוני, הזמנו שלוש פעמים הפוך גדול, ארוחה ישראלית אחת ועוד איזשהו כריך או טוסט. מה אומר - מוצלח זה לא היה. ארוחת בוקר היא לא משהו מסובך להכנה וצריך להתאמץ במיוחד כדי לקלקל אותה... ב"ג´ט לג" ידעו איך לעשות זאת: החביתה הייתה רוויות שמן, "סלט ירקות ערבי קצוץ" הגיע בדמות ירקות חתוכים גס, ללא תיבול ונטולי ייחוד וטעם וקעריות המטבלים היו מזעריות ונטולות כל קשר (סלט חצילים קלוי על הבוקר?!
). לא ציפיתי לארוחת גורמה, סה"כ לארוחה קלילה וכיפית לפתוח בה את היום. צר לי - "ג´ט לג" לא סיפקה את הסחורה
דנה

גידי42

New member
לא הולך לי עם דנה

הצטערתי לקרא את הביקורת שלך והדבר היחיד שעולה לי בראש זה שהמסעדה מאד חדשה ויכל להיות שלפני חודש וחצי הם רק נפתחו ונפלת על ההרצה. למרות שזה לא תרוץ זה אולי נסבות מקלות. לפחות הבנת למה כל הזמן שידרתי לך לגבי הסנטימנטים שלי לגבי השם דנה. בכל מקרה אם תזדמני לשם עוד פעם מקווה שלא תתאכזבי

mica35

New member
הם לא חדשים

היה אליהם כבר די ממזמן ביקורת בynet אם אני לא טועה ואז הם היו חדשים. הביקורת דרך אגב היתה גרועה

למעלה