גמר המירוץ למיליון ישראל

seenop

New member
../images/Emo160.gifגמר המירוץ למיליון ישראל../images/Emo160.gif

הגענו לסוף איזה עונה הייתה... מחר 21:00 ערוץ 22! צפייה מהנה

שינוי13

New member
ומה יהיה כש...

השגנו את המיליון?? לא נרוץ למיליון הבא?... ואח"כ עוד 2.. איייי! לא נעים להיות בחוסר כפול.

Jason2

New member
זה לא הגמר

זו סתם מריחה ועוד מכניסים גם לקט. הגמר יהיה בארץ בעוד חודש בערך.

Jason2

New member
כמה אפשר לשמוע את המשפטים

"אנחנו בסוף", "אנחנו חייבים להגיע ראשונים כדי לנצח", "אין פרס למקום השני" ועוד משפטים כאלה, נדמה לי שאמרו אותם יותר מעשרים פעם בפרק הזה.

Luanne

New member
נו, מה אתם אומרים?

איזה כיף היה לראות את הפייבוריטים היקרים שלי מחזירים לעצמם את ההובלה, מה גם שבפרק הזה כל ההערכה וההערצה שהיתה אמורה להיות לעמיחי כלפי מיה לאורך המירוץ יצאה בבת אחת החוצה, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא!
המיה הזו.. איזו מלכה! מי בא איתי להקים לכבודה מקדש?? חוצמזה, בפרק הזה קיבלנו את ההכוכחה הניצחת לכך שנקודת החוזק היחידה של שי וגיא היא הכוח הפיזי שלהם. בכל פעם שאני חושבת ששי כבר לא יכול לצאת מטומטם יותר, אז אפילו בפאקינג גמר של הפאקינג מירוץ, הוא מכין פאקינג עוגה וחושב שהוא הולך לפגוש איזו רוסיה כוסית ולמרוח אותה בקרם. WTF???
נראה לי שאם רגע לפני קו הגמר, בעודם רצים לעבר רז והמודחים על השטיח האדום, תבוא לו פתאום איזו שילה בלבוש מינימלי, הוא פשוט יקפוץ עליה בו במקום וישכח מהמיליון. אחר כך שי החמוד מתבלבל בכמה שאלות, ונחשו מה הוא אומר? "אני לא מאמין שאנחנו הולכים להפסיד"... הממ.. מזמן לא שמעתי אותו אומר את זה... העיקר שכל הפרק הם התרברבו איך הם על בטוח הולכים לנצח (הפעם גם גיא נסחף אחריו ודי עצבן אותי). קצת צניעות אולי??... ושי עוד אמר שהם הגיעו לאן שהגיעו בזכות נחישות ותושייה. בסדר. אגב, שמתם לב איך הם הצליחו במשימת החציר? בזכות האינטואיציה הנשית של שי!
הוכחה ניצחת לכך שהבחור הוא כוסית... בקיצר היה פרק מותח בטירוף, שבמהלכו, נפרדתי כמה משערותיי. אז הגמר אמור היות שבוע הבא, ואני מקווה שהוא יהיה מבוסס כמה שפחות על כוח פיזי, כי ככה לשי וגיא אין סיכוי. גם לא ממש ברור איך הקטע עם סללום המוות מהפרומו הקודם אמור להשתלב באותה תוכנית עם הגמר. רעיונות, מישהו??
מיה ועמיחי לנצח!

Jason2

New member
הגמר כנראה צולם השבוע בחו"ל קרוב

משהו כמו אירופה והקטע האחרון פשוט התרחש אחרי כמה חודשים והמטוס כנראה משם.

pink dimond

New member
אולי

אבל כל הרצים נפגשו שוב (נראה לי השבוע) בבן גוריון לטוס להונג קונג

למה אתה כל הזמן חושב שהגמר צולם אחרי התוכנית?

בכל העונות של האמריקאי הגמר ממשיך מיד עם התוכנית כמו לג רגיל! זה כל הקטע! להגיע לגמר כשאתה כבר עייף נפשית וריגשית מכל המירוץ ולא לקחת הפסקה כמה חודשים..... אני בטוח שגם בעונה הישראלית זה ככה

Luanne

New member
הגמר צולם לפני כמה ימים.

וזה ידוע מתחילת העונה שהגמר יצולם רק בתום השידור, כדי למנוע ספוילרים. די מטופש לדעתי, כי בכל מקרה זה צולם בחו"ל, אבל זו עובדה.

אולי דווקא הפרסומים האלו

הם בשביל להטעות? הרי זה שינוי פורמט והם אמורים להיות נאמנים למקור

Luanne

New member
פרסמו תמונות של כל המתמודדים בנתב"ג

לפני כמה ימים. אגב אני חושבת גם שצריך היה לצלם את הגמר כהמשך ישיר של המירוץ, כמו בארה"ב. עובדה שלא היו ספוילרים לגבי הפיינליסטים (לפחות אני לא נתקלתי).

הם טסו כולם להונג קונג...

לפני כמה ימים כל המתמודדים טסו להונג קונג... אני זוכר שראיתי כתבה על זה אבל הם לא נסעו לשם כדי לצלם את תוכנית הגמר או כל דבר אחר...

איזה תקשורת?

תני לי דוגמא.. אני לא ראיתי בטלוויזיה/עיתון/אינטרנט כתבה כלשהי על זה שהגמר צולם כמה חודשים אחרי שהמירוץ הסתיים...

Luanne

New member
על זה שהגמר יתקיים חודשים אחרי

קראתי כבר מזמן, נראה לי בערך בויקיפדיה על המירוץ (ושמעתי בעוד מקומות, לא זוכרת איפה). את זה שהם טסו להונג קונג קראתי לפני יומיים בNRG. תנסה להיכנס לטור האחרון של רצים מהבית ויש שם קישור למטה לדיווח הזה (אני לא זוכרת איך מצרפים לינק
)

זה ממש מוזר!

לא נראה לי שהם יצאו שבוע לפני לצלם את הגמר בהונג קונג (הרי הם כבר היו שם העונה..) הגמר כעיקרון כבר התחיל ביום חמישי בניו זילנד ולפי הפרומואים הוא אמור להימשך שם (יהיו שם עוד משימות גם בפרק הגמר) אז.... לא יודע! נראה מה יהיה ביום חמישי...

למעלה