נו, מה אתם אומרים?
איזה כיף היה לראות את הפייבוריטים היקרים שלי מחזירים לעצמם את ההובלה, מה גם שבפרק הזה כל ההערכה וההערצה שהיתה אמורה להיות לעמיחי כלפי מיה לאורך המירוץ יצאה בבת אחת החוצה, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא!
המיה הזו.. איזו מלכה! מי בא איתי להקים לכבודה מקדש?? חוצמזה, בפרק הזה קיבלנו את ההכוכחה הניצחת לכך שנקודת החוזק היחידה של שי וגיא היא הכוח הפיזי שלהם. בכל פעם שאני חושבת ששי כבר לא יכול לצאת מטומטם יותר, אז אפילו בפאקינג גמר של הפאקינג מירוץ, הוא מכין פאקינג עוגה וחושב שהוא הולך לפגוש איזו רוסיה כוסית ולמרוח אותה בקרם. WTF???
נראה לי שאם רגע לפני קו הגמר, בעודם רצים לעבר רז והמודחים על השטיח האדום, תבוא לו פתאום איזו שילה בלבוש מינימלי, הוא פשוט יקפוץ עליה בו במקום וישכח מהמיליון. אחר כך שי החמוד מתבלבל בכמה שאלות, ונחשו מה הוא אומר? "אני לא מאמין שאנחנו הולכים להפסיד"... הממ.. מזמן לא שמעתי אותו אומר את זה... העיקר שכל הפרק הם התרברבו איך הם על בטוח הולכים לנצח (הפעם גם גיא נסחף אחריו ודי עצבן אותי). קצת צניעות אולי??... ושי עוד אמר שהם הגיעו לאן שהגיעו בזכות נחישות ותושייה. בסדר. אגב, שמתם לב איך הם הצליחו במשימת החציר? בזכות האינטואיציה הנשית של שי!
הוכחה ניצחת לכך שהבחור הוא כוסית... בקיצר היה פרק מותח בטירוף, שבמהלכו, נפרדתי כמה משערותיי. אז הגמר אמור היות שבוע הבא, ואני מקווה שהוא יהיה מבוסס כמה שפחות על כוח פיזי, כי ככה לשי וגיא אין סיכוי. גם לא ממש ברור איך הקטע עם סללום המוות מהפרומו הקודם אמור להשתלב באותה תוכנית עם הגמר. רעיונות, מישהו??
מיה ועמיחי לנצח!