ג'קו חוזר היום

livi4

New member
../images/Emo160.gifג'קו חוזר היום../images/Emo160.gif

בואו ונשרשר לו אנרגיות חיוביות , לנחיתה נעימה (תרתי משמע) !! נמסור לו את אהבתינו
את הגעגועים שלנו אליו
ושאנחנו כבר לא מסוגלות לחכות למפגש עמו
נ.ב ואל תשכחו חבר'ה - העיתונאים עושים מאין -יש אז שלא יעבדו עליכם.....

Karina85

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ברוך הבא...!!! בהחלט נחיתה נעימה זהו ניסוח מדויק!
יאללה ג'קו להתארגן על עצמך ולהופיעעע... אנחנו מחכות

רנה6

New member
מאיפה...

האינפורמציה....כלומר, אם חוזר היום למה ההודעה לא ננעצת?!

קניה 1

New member
הודעות לא "ננעצות". המנהלת נועצת

אותן. ומה זה כ"כ משנה? זה לא שאנחנו הולכות לקבל את פניו בנתב"ג, לא?

קניה 1

New member
הופעה היא עניין ציבורי, ולאחל לו

בהצלחה זה לגיטמי ונהדר. החזרה של ג' מאמסטרדם היא עניין פרטי ולדעתי זה מיותר להתייחס לזה בפורום... בכל זאת, זה כאן לא פורום של ילדים, וההתעסקות הזאת בדברים הפרטיים של ג' היא לא לעניין לדעתי, בייחוד שיש כאן "מרגלים".

eilati27

New member
קניה מה קורה לך????

לבנת'וש צודקת יקירתי.... שיהיה לו נחיתה נעימה.. ושיחזור מהר לשגרה שהייתה לפניי חודש וקצת...

קניה 1

New member
מצטערת... זה פשוט נראה לי מוגזם...

לדוגמא, החתימה שלך... לא יודעת.. אני חושבת שג'קו הוא אחלה זמר, והוא כריזמתי ומוכשר וחתיך והכל.. אבל הוא לא אלוהים! ולא מרכז היקום.. יש עוד דברים! ואני גם יודעת שאמנים לא אוהבים שמתעסקים בחיים הפרטיים שלהם, אז למה לנו לעשות את זה? אולי זה נשמע קצת... אממ.. לא מוצאת את המילה.. אז זאת לא הכוונה להעליב או משהו. סה"כ אני מתה פה על כולן
, אבל מותר לי להגיד את דעתי לא?? מי שרוצה תקבל, ומי שלא-לא..

eilati27

New member
תקשיבי מתוקה...

אני לא יודעת על איזה צד של איזה מיטה את התעוררת היום אבל... א' - השרשור על החתיה שלי הוא למטה... אם בא לך להגיב תגיבי במקום הנכון. ב' - אנחנו ממש לא נדחפות לג'קו לחיים אנחנו האחרונות שייעשו דבר כזה. ג' - מה קשור מרכז היקום? אלוהים? לא צריך להסחף עם דברים שמוציאים מהפה ג'ינג'ית... ד' - גם אני מתה עלייך ועל כולן פה אבל בואו נשמור על סוג של איפוק בדברים שאנחנו כותבות פה בתור תגובות לאחרות כדי שלא יעופו פה ניצוצות... ה' - מה דעתך על ד'??? באמת שהכל מאהבה,איו צורך להתרגז על אף אחת פה...

קניה 1

New member
חמודה אני לא נסחפת

ולדעתי הפורום הופך להיות משהו שהוא לא היה... והסגידה הזאת בעיני היא קצת מצחיקה... כמובן שאתן תמשיכו לכתוב מה שבא לכן, ואני יכולה בסה"כ להחליט אם יש לי מה לעשות כאן, או לא.. זה הכל וזה לא קשור לאיזה צד קמתי מהמיטה, כי זה לא מהיום.. בואי נגיד שיש דיון OFF בנושא דן חלוץ.. מה הקשר של ג'קו לשם לעזעזל???? ולנעוץ הודעה שנוגעת לחיים הפרטיים של ג'קו זה גם קצת היסחפות... ומותר לי להגיד מה שאני חושבת! לא העלבתי או קיללתי או לויודעת מה... אני בפורום הזה בדיוק כמוך וזכותי להביע את דעעתי! יחי חופש הביטוי!!

eilati27

New member
חמודה אף אחד לא יסתור את זה לעולם

אבל קצת תתמתני... בדיוק כמוך גם אני לא מעוניינת בדעות אחרים לגביי מה שאני מאמינה אן חושבת או מרגישה או כל דבר אחר שקשור בי! אבל... את המשפט של החתימה שלי כתבה מישהי מהפורום... (יאנה) ואני כ"כ התלהבתי מניסוח שהחלטתי לאמץ! לדעתי... משפט מגניב לאללה... לדעתך לא? אל תוסיפי אותו... אבל אם אנחנו הולכות לדסקס על המשפט הזה שוב בואי נפתח שרשור חדש ונקרא בגבורה לכותבת המוכשרת... כי לי באמת,אבל באמת נמאס להסביר שזה לא משקף עמדה פוליטית/צבאית וכו'...

Karina85

New member
מי סוגד לו בכלל?!?!?!

כן אני חושבת שג'קו מדהים, אבל בין זה לבין לסגוד לו המרחק עצום. אני סוגדת רק לאלוקים, תודה רבה. כל מה שאנחנו עושות זה סתם שרשורים משעשעים כי מה לעשות, אין יותר מדי על מה לדבר כרגע!!! למה את חושבת שאנחנו מתערבות לו בחיים??? מישהי מרגלת אחריו??? מחפשת אותו בבית שלו??? מטרידה אותו טלפונית??? חוקרת על החיים שלו??? סך הכל הוא חוזר מחו"ל ואנחנו מאחלות לו נחיתה נעימה... אנחנו לא הולכות לעקוב אחריו בנתב"ג (לפחות עד כמה שידוע לי
), לא מציקות לו, לא כלום... אז ברור שיש לך את חופש הביטוי, אבל כשאת מעבירה ביקורת על דברים ואני לא מבינה על שום מה ולמה הביקורת, אז אני מנסה להבין מה מפריע לך, כי באמת אני לא רואה מה כאן צריך להפריע... אשמח אם תבהירי לי... והדברים באמת שנאמרים בגישה הכי חיובית... NO HARD FEELINGS

thr7

New member
אופס, איתך (קניה ) אבל לא לריב

א. כנראה פיספסתי פה המון כי ממש לא הבנתי לאן הוא נעלם. ב. מקווה רק שיחזור להופיע ומהר (יותר מ4 פליז) זהו יום נעים.

shongold

New member
מסכימה אתך קרין - ג'קו אכן מדהים

בתחומו. והשרשורים שנעשים נעשים על מנת לשעשע ולהשתעשע. כמו גם שירשורים רצינים יותר שאני לפחות מוצאת הקש בין מה שמתחרש למה שהאיש כתב בזמנו ועל כך נסקל בראש חוצות. אלה ליד אלה עושים את הפורום לטוב רציני יצירתי. אני גם לא חושבת שזה היה סוד גדול שג'קו נסע. ובואו נגיד כך שהאיש בשלב הזה ומתוך הפורום שלו ורק מהפורום שלו זקוק להמון אהבה והוא יודע שאנו כאן אוהבות אותו מאד - גם הלכנו אחריו באש ובמים בכל התקופות הטובות הפחות טובות והנסערות. כאשר האיש לא יהיה זקוק - יש להאמין שלפחות אני לא אהיה כאן, מיכוון שאני חושבת שיש לנו עדיין מה להציע לו בתור פורום אוהב אמשיך לשלוח לו אהבה וגם רצינות וגם בדיחות וגם איחולים. ואחכה שיחזור מהמקום שנסע ואמתיר עליו אלף נישוקים. כי הוא זקוק, והוא ראוי מאד ראוי. אז מכאן שלוחה אהבתי אליך ג'קו אייזנברג - ברוך שובך יקיר!
ושיהיה רק טוב מכאן והלאה

shongold

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למעלה