הבאת פאניק! אט דה דיסקו לישראל

3has3

New member
../images/Emo160.gif הבאת פאניק! אט דה דיסקו לישראל ../images/Emo160.gif

דבר ראשון :
מייספייס ישראלי ללהקה!
יערה, חן ואנוכי פתחנו לפני כשבועיים מייספייס ישראלי ללהקה פאניק! אט דה דיסקו. פתיחת המייספייס הישראלי הוא רק חלק קטן מתוך התוכנית שלנו שבסופה אנו מקוות שפאניק! אט דה דיסקו יגיעו לישראל. חשוב מאוד – - להוסיף! - להפיץ! - ולחתום על העצומה האינטרנטית. העצומה הזאת היא עצומה אשר מאחוריה עומד אתר רציני שמשתמשות בו הרבה להקות, הוא גם מונע הצבעות כפולות. תנסו להצביע פעם נוספת גם אם יעבור חודש אתם תראו שיהיה כתוב לכם שכבר הצבעתם. כאן נמצאת העצומה. וכאן נמצא המייספייס. דבר שני :
עצומה ידנית!
למרות שידוע לנו שהעצומה האינטרנטית תתרום המון, אנו ממשיכות להחתים על עצומה ידנית שאותה נשלח למי שצריך [סמכו עלינו
]. מחר [ה-6.12.07] וביום ראשון [9.12.07] אני [חנה] הולכת להחתים בעזריאלי – תל אביב. אם אתם מעוניינים לפגוש אותי על מנת לחתום, זה יהיה מעולה. כמו כן, אם אתם לא יכולים להיפגש בשביל לחתום, אתם מוזמנים לתת לי את הפרטים הדרושים [שם פרטי, שם משפחה, גיל, עיר, אי מייל וטלפון/פלאפון] במסר/מסנג'ר – [email protected] /אי מייל – [email protected] ואני אמלא במקומכם. אם אתם מכירים מעריצים של פאניק! אט דה דיסקו, תבקשו מהם גם לחתום. זה יעזור לנו מאוד
אני מקווה שבעוד כמה חודשים נוכל לפתוח הודעה חדשה בה נכתוב שהגענו למטרה שלנו [לפחות 1500 חתימות] ונוכל לשלוח אותה
אז עד כאן להודעה הזאת. אני מקווה שתשתפו פעולה
להתראות D:

Galaxy Girl

New member
כל הכבוד!!

כבר חתמתי על כל עצומה אפשרים להביאם! מקווה שזאת תעזור

britmel

New member
../images/Emo45.gif חתמתי..../images/Emo13.gif

ביום ראשון אני אהיה בעזריאלי תגידו לי איפה תהיו ואני אבוא לחתום..

3has3

New member
תגידי לי את ואני אבוא D:

כי אני לא אהיה במקום אחד
למרות שנוכל להיפגש איפשהו D:

chen010189

New member
../images/Emo45.gifועוד משהו../images/Emo70.gif

אנחנו לא צריכים 1500(זה מס' משוער אגב, למרות שרצוי שאם לא הוא אז יותר ממנו ולא פחות) גם בזה וגם בזה אפשר שזה ישתכלל, אבל בכל אופן תתאמצו להפיץ ולחתום גם בידנית וגם בוירטואלית..

3has3

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

אני יודעת איך את נראת וזה... אז לא תהיה לי בעיה למצוא אותך

../images/Emo210.gifלא רוצה לנפץ ת'בועה

ולהיות ממש מגעילה וזה, אבל אתם חיים בסרט, לא משנה שתעשו עצומה, ולא משנה שתפתחו מייספייס ישראלי ללהקה, הם לא יבואו לארץ.. אנשים כבר ניסו את זה שנה שעברה ועשו יותר ממה שאתן עושות עכשיו וזה לא נתן כלום ומצטערת אם יצאת מגעילה.. בכ"ז אני אחתום, אבל זה לא יתן כלום

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifזה דווקא כן משנה

כי טוקיו הוטל באו דרך עצומה ומלא מעריצים שפוצצו את ראש1 במכתבים, וגם אם הם לא יבואו, אין לנו מה להפסיד בלנסות, נכון?

למעלה