הדשים הגיעו..

yamit zada

New member
../images/Emo160.gifהדשים הגיעו..

אז ככה... מסרתי לחברי הסידרה ד"ש מכולם והם חשבו שכולם נמצאים שם, אז הסברתי להם על הפורום של זינה והם היתלהבו וחלקם אפילו מכירים את זינה כמקור להערצה ( בעיקר הבנות ). לדפנה ואביב יש לכם ד"ש מיוחד מ"רותה" היא זכרה אותכן ואמרה : "אלו הבנות החמודות שהיו שבוע שעבר..." אז הד"ש חזר בגדול... בכול אופן היה לי יום די עמוס אבל עברתי אותו בכייף... בדרך כלל אני לוקחת איתי חומר על לוסי ליקרוא היום לא היה לי את הזמן ליקרוא ( גם לא לנמנם מידי פעם ). בכל אופן טוב לי לחזור לפורום ככה בסוף היום או בתחילת היום ( 4 בבוקר ) שיהיה לכולכם אחלה שבוע שבעולם.... ימית

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ידעתי שזה הולך להיות יום טוב!!!
תודה ימית, עד כמה שהייתי שמחה קודם- עכשיו ממש עשית לי את היום!

אה, ועוד משהו...

אם הבנות שם מעריצות את זינה, שיבואו לבקר כאן בפורום...

gabrielle

New member
מרגש

ימית אני גאה להודיעך כי התקבלת ל- |אחוות הריגוש |

Dafi the Mighty

New member
חחח... ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

וואי שקראתי את זה איזה חיוך שכזה השתלט על הפנים שלי ובמשך איזה עשר דקות סירב להיעלם! שזה יפה, בד"כ חיוכים לא נשארים אצלי הרבה זמן
תודה ימית! זה היה ממש כיף לקרוא את זה. ומה? אולי באמת יבואו לפורום של זינה? חחח
וזהו. נדבר. תודה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זואי בל וכרמל או'לוגלין - הכפילות פעלולים של לוסי- יש כאן תמונות וכתבה. לוסי עושה כושר - תמונות ישנות שהועלו עכשיו <פעם ראשונה שאני רואה את רובן> יש גם כתבה <יש לינק לכתבה בראש העמוד>. התמונות מאוד משעשעות אותי...מזכירות לי את ימי "שעת כושר" של הערוץ הראשון
רנה במצעד של שירות הכיבוי בקליפורניה - יש קצת תמונות, באיכות לא משהו, אבל עדיין...היא חמודה שם
בקרוב יהיו שם עוד תמונות. הראיון של לוסי בתוכנית באירלנד ממאי 2003- קישור בסוף ההודעה. תהנו!

ברודי

New member
../images/Emo99.gif

איזה מדהימה רנה!!!!! חחח נכון בתמונה הזאתי היא מזכירה קצת את בוש? חחח ירדן תירצח אותי.

gabrielle

New member
אהההההההההההההה!!!! א-ב-י-ב!!!!

את יכולה בבקשה לשים שוב את הקישור לרנה?? כי זה לא עולה!!!

ברודי

New member
הסיכום של זה שהיה שמה

הוא כתב הרבה וזה נחמד אבל הנה הקטעים הכי חשובים: הפרויקטים העתידיים של רנה- (למי שאין כוח לקרוא היא עובדת על איזה סרט עצמאי והיא הולכת לביים איזה סרט שלקוח מספר) So, here's the scoop. Renee is currently working on an independent film. She says it's a 'dark comedy'. She isn't going to do Shakespeare this summer because of this film but that doesn't mean she isn't going to do it next summer (too early to tell). She plans on directing a film based on a book. She didn't say what the book was about but that it's going to happen down the road. I gather that meant next year since she's really busy this year. She's still going to Europe for the Strong Women of Sci-Fi convention. Oh yeah, and her family is doing well. That was about all the time we had with her since her associate came and asked her if she could pose with the California Highway Patrolman before everyone had to continue with the rally. ועוד קטע חמוד: Renee got out of the fire engine she was in and started to approach us. We promptly said hi and as she approached us she had a big smile on her face and said hi back. She had a box of already autographed photos of her as Gabrielle and asked if we would like one. Would we like one?! Heck yes!

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

* משתגעת כי התמונות לא עולות לה *

gabrielle

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

איזה כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף
תמונות שלה- חכיתי כל כך הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאווווווווווווווווו היא כזאת יפה אני לא יכולה יותר
* מאושרת * היה לי יום מסריח והנה * הופס * הוא ניהיה היום הטוב ביותר שהיה לי בזמן האחרון
ובול- ניסתי להכנס דרך שם ( אני אולי עצלנית אבל לא במה שנוגע לרנה הגזמממממממממת ! ) - וזה גם לא אבד לי... אז תודה על הקישור דארלינג:) ויש לי עוד שאלה אחת קטנטנה אלייך... בוש

ברודי

New member
עזבי אל תתיחסי

זה היה כמה שעות לפני הבגרות, ראיתי דברים מוזרים.

*neta*

New member
נחמד סופסוף שומעים על פרוייקטים

עתידניים שלה. והתמונות חמודות אני רואה שהיא לא מתכננת חזרה לצבע שיער מקורי.. ירדן פשוט תכנסי לאתר האוסטרלי ומשם לROC וזהו בדרך הארוכה אבל הבטוחה
ואויש הקטע שהיא הכינה תמונות חתומות שלה...מדהים פשוט מדהים! ולחשוב שתמונה חתומה שלה נמכרת בקריאיישן בכמה מאוד דולרים...

למעלה