סופסוף אחרי שבועיים שלא היה פרק את האמת התגעגעתי. הפרק היה ממש לא רע ודיי אהבתי אותו. בפרק הזה נשארו ארבעה זוגות וכל אחד קרוב צעד אחד למיליון. הזוגות שנשארו עדיין ברוסיה ולא כלכל מתקשים בשפה אבל כן מתקשים במשימות ובהבנתם. לדנדרו היה פס האטה בגלל שהגיעו אחרונים פעם קודמת וגם כאן הכרוגרפיה של הריקוד היה להם קשה. כל מה שצורך תנועה בסדר כלשהו קשה להם. (כמו הצעדה וההליכות הצבאיות) לספור פסלים זאת משימה קלה אבל מבלבלת כי יש בלבול בעולם למי שלא רוסי ולא יודע את ההבדל בין לנין לסטאלין. אהבתי את האוטובוסים החשמליים. ומה שפחות אהבתי שדאלאס איבד הכסף והדרכונים. מוזר שהצלם כן איכשהו קלט את זה ולא אמר לו כלום. בדברים כאלו הייתי מתעצבן. מזל שהייתה הדחה ולא הם היו בבעיה גדולה מאוד. בעיקרון אחלה פרק כל הכבוד. מי שיודע מה קורה עם השלישייה נא לא לרשום כלום ולהתאפק כי אני באמת לא רוצה לדעת עד שבוע הבא.
המנצחים בעונה 13 של המרוץ הם : ניק וסטאר! מגיע להם! ובקשר לזה שהם שכחו והצלם ראה... אסור לצלמים להתערב במרוץ, אסור למתמודדים לדבר עם הצלמים בעת בצילום, לכן הצלם לא אומר כלום כי אסור להם!
../images/Emo58.gif ראיתי רק את סוף הפרק - אני מקווה שאצליח הערב לראות אותו (במקס..) וראיתי את ההדחה של טוני ודאלאס ../images/Emo10.gif לצלמים ולאנשי ההפקה אסור להתערב בהתקדמות הפרק כך שאסור להם להגיד להם איפה הם שכחו את המסמכים/הפאוץ' וכד'... לדעתי מישהו אוסף את הדברים ומעביר הלאה אבל לא בטוח שבתוך המירוץ (למרות שדרכונים הם חייבים ובמידה ולא היה פרק עם הדחה... יכול להיות שהיו מטילים עליהם במצב כזה שבנוסף לפס האטה יתווסף גם תוספת של זמן עד לקבלתם בתחנה...)