המירוץ למיליון אמריקה פרק 7

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון אמריקה פרק 7../images/Emo160.gif

מי יודח,מי יזכה בלג? הכל פה.. היום ערוץ יס סטארס אקשן בשעה 21:45 צפייה מהנה

JAMES DEAN

New member
../images/Emo58.gif פרק צבעוני במיוחד ../images/Emo126.gif

נתחיל בזה שמסכנות הבנות כמה צבע הן חטפו. טרנס שוב פעם היה ילדותי כי הכניסו לו צבע לאף. איפה dararo שיצחק עליו שעשו אותו ורוד..? טינה הייתה כמו הענק הירוק עם השיער הזה. ובעלה לא פלא שהוא כוכב פוטבול לשעבר איזה דחיפות הוא שם כדי להימנע מהצבע. משימת חלוקת המים הקדושים הזכירה לי את "אבא גנוב". מים קדושים מהכינרת. אח"כ לחפש מספרים כל כבלים זה באמת היה קשה. אבל היה עדיף איכשהו את זה מאשר כתישת פלפל חריף. לסיכום הנה תמונה מוזרה שעשיתי. סתם לכיף להמחיש מה הלך שם. - סיפור אמיתי: פעם טיגנתי פלפלים חריפים ולהוציא להם את הקליפה שמתי כפפות תחת ברז מים. היה לי שורף בעיניים ואני שכחתי לרגע שיש לי כפפות נגועות בפלפלים ניגבתי את העין. נחשו אח"כ מה קרה לי.

גםצופה

Member
מנהל
היה לבנות יום די הפוך..

הרי את המחסום היה אפשר לתקתק - (אני אישית בטח לא.. כי זה נראה מהכורסא לא נוראי... אבל כשחוטפים את הצבע הזה על הגוף זה יכול מאד להציק ולהתעצבן...) והן לקחו אותו ממש קשה - ולדעתי זה גם גרם להן להגיע לבסוף אחרונות לתחנה.

../images/Emo58.gif

אני עדיין לא מבין מה עבר להן בראש כשהן בחרו את הדיטור שהן בחרו. זה מיקס קלאסי של טעויות שכבר ראינו כמה וכמה פעמים שזה בדיוק סוג הטעויות שהן הולכות לטעות בהן. מה שכן, אם הן היו נשארות, אז דנדרו (הפייבים שלי) היו מודחים, וזה היה אפילו יותר גרוע.

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי שהם בחרו במשימה הזאת..

כי היא נראתה פחות מלכלכת...

גםצופה

Member
מנהל
נכון...../images/Emo58.gif

אבל אם תשים לב רוב הצוותים נדמה לי שבחרו בזה - ועברו את המשימה יחסית מהר... אני שמתי לב שמשימות כאלו בסופו של דבר יותר משתלמות לצוותים - בעונה 9 למשל היה דיטור נדמה לי שבאוסטרליה בה הצוותים היו צריכים לבחור בין ראפטינג (שנשמע מהיר...) לבין משימה חשיבתית מאד מבלבלת - ובסוף מי שבחר בראפטינג נתקע - כי המסלול היה נוראי ביותר - ומי שבחר במבוך המבלבל גמר אותו די מהר.. (וריי ויולנדה שבחרו במשימה היבשה גם הגיעו בזכות זה ראשונים - למרות שבמהלך הבוקר הם די היו בסוף...)

zoraya

New member
האם יש אפשרות לראות את המירוץ אמריקה

באינטרנט (גם עונות ישנות)? אני מאד אוהבת את התכנית, אבל אין לי יס...

למעלה