המירוץ למיליון אמריקה פרק 8

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון אמריקה פרק 8../images/Emo160.gif

מי יודח יהיה פרק מעניין בטוח!

JAMES DEAN

New member
../images/Emo58.gif רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק

על ההתחלה הייתה אפשרות לזכות בקיצור דרך ובה היה צריך לאכול טוסיק של פרה. האמת זה ניראה מגעיל. לא בגלל שזה התחת אלא איך שניראית ההגשה. אח"כ מי שלא עושה את הקיצור מחפש ביצת זהב בלול ענק. שזה ניראה קשה כי התרנגולות לא היה אכפת ואפילו זזו. המשימה הבאה הייתה להתחפש לפרה, לשתות חלב, ולהגיע לקצבייה עדיין מחופשים. כשאתה לחוץ כמו כל הזוגות אתה לא קורא את כל הרמז ומפספס זמן יקר ולא מבין איך להתקדם. אם לא בא לך לעשות את המשימה המוזרה הזאת עליך ללמוד לנגן על כלי אוטנתי של המקום ולקבץ נדבות עבור הניגון. מוזר שאף זוג לא בחר את זה. לסיכום דנדרו עוד פעם ניצלו ויש להם ממש מזל שלא לא מודחים כל פעם. הרבה אלמנטים של פרות היו: מרק טוסיק, לשתות כוס חלב, להתחפש לפרה, (דבר שדאלאס עשה את זה ממש בכיף ואפילו נהנה מזה)

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי...

טרנס ושרה היו צריכים לחוזר למחסום מייד אחרי שהם הבינו שמדובר באכילת בשר - כי זה מה שעיקב אותם וגרם להדחה (לא שאני אהבתי את הזוג עצמו...) ובגלל זה דנדרו שוב ניצלו מהדחה...

smadga

New member
../images/Emo58.gif אוףףףףף!!!!

טרנס הזה הוא כזה תינוק, תסלחו לי. מה היה לו כל כך דחוף ללכת על הקיצור דרך הזה? הרי ב 99 אחוז קיצורי דרך חשובים זה משהו מגעיל לאכול והוא פאקינג יודע שהוא צמחוני. אז מה הוא מתעקש?? אני מתה על שרה אבל טרנס הרס להם את המירוץ

dararo

New member
../images/Emo58.gif TAR S13E08

אחלה של פרק, דאלאס קורע בפרק הזה, משימות נחמדות ותחת של פרה :-O כמה הם נשארו?

למעלה