מזל זה מילת המפתח במירוץ למיליון... ../images/Emo58.gif
יש זוגות שאתה בטוח שהם יגיעו ראשונים או יהיו בין המובילים ובסוף הם אלו שמודחים ראשונים או לא מגיעים לשלבים מתקדמים - בעונה 7 למשל (שאני חושבת שהיה שם קאסט די חזק...) הודחו בשלב די מוקדם של המשחק 2 אחים שאני חושבת שהיו בין הראשונים שנקלעו לתאונת דרכים שעיכבה אותם - בפרק בו קרתה התאונה הם לא הודחו אבל הם כבר היו בין הצוותים האחרונים, ובמקצה אח"כ הם כבר הודחו... בעונה 6 הודחו כבר בפרק הראשון צוות שהיה די חזק - בעיקר בגלל שיקולים מוטעים שלהם - בחרו במשימת צומת שנראתה כביכול קלה אבל היתה מתישה - בעוד שהמשימה השניה שהיתה טיפוס היתה יחסית קלה, ואני חושבת שבסוף הם גם טעו בניווט (זה לא המקרה שהיה בפרק, אבל מראה עד כמה דברים קטנים יכולים לגרום לכך שצוותים יכולים להיות מודחים מהמירוץ בגלל פנצ'רים, טעויות וכיוצב'..) בעונה 12 למשל היה סיפור של 'קארמה' בפרק הראשון זוג שהיה בין המובילים, אבל היה מעצבן בטירוף - נתקע באחד המשימות היחסית קלות של המירוץ (אחרי כמה משימות מתישות וקשות המשימה היתה יחסית קלה...) הם היו צריכים להוביל חמורים לאיזה נקודה ולקבל שם את סימן הדרך הבא - והם נתקעו עם איזה חמור עקשן שלא זז (הם כנראה גם לא ידעו איך לטפל בחמור... הם עמדו ולא זזו כאשר כל הצוותים פשוט עקפו אותם..) ולגבי המסקנה שלך לגבי מזל ומוניות - היא מאד נכונה - עוד דוגמה מהעונה השישית היה צוות די חזק שהודח בגלל שהמונית הובילה אותם (נדמה לי שזה קרה בסין) למקום אחר לגמרי שהיה בכלל בצד השני... ובסופו של דבר הזוג הודח בגלל אותה טעות...