הייתה איזו משימה שבה הן היו צריכות לנווט תאו עם מחרשה. כמובן שזה היה קשה והתאו לא תמיד זז... מה שקרה זה שהן כל הזמן קיללו את התאו ובנסוף לכך זרקו מלא קללות לאוויר (כמעט כל מילה שניה שלהן במשימה צונזרה ובמקומה היה "פיייייפ...").
בבעלי חיים - דבר שכל כך מעצבן ומזעזע שלא מובן איך הם מעזים לשדר אותו. שלא לדבר על זה שאולי זה גם בניגוד לחוק ואולי צריך להגיש נגד המפיקים תביעה שתפסיק אחת ולתמיד יחס שכזה לבעלי חיים בתוכניות ריאליטי.
לזאת שצועקת כל הזמן "מרגלית"....אני משתגעת!!!! לפעמים הן כאלה מעצבנות!!!!! גם לענבל יש קול מרגיז.....אני ממש לא אוהבת את ההתייחסות של המשתתפים ואת המשימות כלפי בעלי החיים
המרוץ למיליון הישראלי הוא פשוט בדיחה גרוע, קמצנות שלא ראיתי, איזה משימות עלובות, מתמודדים מפונקים,כל טעות אפשרית הם עשו. לא מתקרב לאמרקאי. אני מת על האמרקאי,וממש לא סובל את הישראלי.
רק חבל שחנה ומרגלית לא ממש הצליחו לנצל את היתרון שהיה להן (רק תחשבו מה היה קורה אם הן לא היו לוקחות את הקיצור הדרך.... מעניין היכן הן היו). סה"כ הזוג שאני הכי אוהב עדיין נשאר ואני מרוצה. גם המישמות עצמן, די נחמדות
לרקוד בין מקלות עוד דבר שמעצבן זה שכתוב להם על השלטים בעברית.
לפי דעתי הם צריכים לשבור את הראש ולהסתדר לבד כמו האמריקאים. ועוד דבר זה הראיונות איתם. לא שאני קטנוני ושם לב לכל פרט אבל תשימו לב שלפעמים מראיינים אותם בחוץ ולפעמים במלון או באכסנייה. (לפי הוילונות.
הישראלי... כי גם באמריקאי יש יותר כמה משימות בפרק יותר מהצומת ומהמחסום - הרבה פעמים יש להם משימה להגיע למקום מסוים כדי להתקדם הלאה - פה בישראלי נותנים להם גם משימה כדי לקבל את המעטפה הבאה... כעקרון אפשר היה לצמצם את הכל לפרק אחד (פחות ראיונות, פחות התמקדות על המשימות... באמריקאי למשל יש צוותים שאצתה לא שם לב מה הם בדיוק עשו ואיך הם עשו את המשימה - כי צילמו רק את ההתחלה ואת הנקודה בה הם הגיעו למעטפה..) ובישראלי כן משדרים יותר מהמשימות עצמם...