הסיכום השבועי

just adiki

New member
../images/Emo160.gifהסיכום השבועי../images/Emo33.gif

שיר השבוע: סרטון/קליפ השבוע: סרט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: חלום השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

linoy7

New member
נו, באתי לשים../images/Emo7.gif יאללה, עונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע: Total Eclipse of the Heart
סרטון/קליפ השבוע: אין סרט השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: העבודה הולכת ונהיית קלה יותר ויותר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כלום
חלום השבוע: חלום?
אהההההההה, כאילו.. חלום מוזר שחלמתי?
על דיקי המנהלת ועל עוד כמה מחברי פורום שירי
הם היו ליד הסניף של הדואר
ציטוט השבוע: "אין דוור כזה"
תמונת השבוע:

danduni

New member
אוי איזה שיר מהמם!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

הבלדה הכי אהוב עליי EVER

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע:Celine dion - pour que..... סרטון/קליפ השבוע: סרט השבוע:JUST MY LUCK דבר טוב שקרה השבוע:הארוע אתמול...היה לי כל כך כיף
דבר פחות טוב שקרה השבוע:חשבתי שמשהו טוב שרציתי שיקרה, באמת יקרה....אבל בסוף לא חלום השבוע:וורלד פיס ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

danduni

New member
סלין דיון עם פורקה טו מם אונקור ../images/Emo99.gif

אפשר להרכיב פלייליסט מהשירים פה של חברי הפורום!

linoy7

New member
../images/Emo47.gif כפרעלינו!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
שלחתי את זה לתפוזינה השניה../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

מקום שני
.

just adiki

New member
../images/Emo23.gifCause we'll never be wrong together../images/Emo23.gif

We can take it to the end of the line שיר השבוע:total eclipse of the heart
-bonnie tylor סרטון/קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=rNOgCKht2-Y סרט השבוע:אין. דבר טוב שקרה השבוע:שני ושלישי עם חברה שלי היו כיפיים ביותר. דבר פחות טוב שקרה השבוע:
חלום השבוע:אין. ציטוט השבוע:לא זוכרת כרגע
תמונת השבוע:

linoy7

New member
מה את מעתיקה?!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

סתם נו, רק בגלל שזה השיר הזה

RayoDeLuz

New member
אני:)

שיר השבוע: Stranger הילארי דאף סרטון/קליפ השבוע: Janel Parrish-Rainy Day סרט השבוע:Bratz-the movie דבר טוב שקרה השבוע: אוו יש הרבה.. שיחקתי באולינג וניצחתי.. דודה שלי באה.. ראיתי את הסרט של בראצ' ואהבתי אותו.. דבר פחות טוב שקרה השבוע: תיכננתי עם חברה אחת ללכת לשחק באולינג ואח"כ הזמנתי עוד 2 בנות אבל החברה שקבעתי איתה מהתחלה לא באה בכלל... חלום השבוע: לא זוכרת.. היה לי חלום מוזר הלילה.. ציטוט השבוע:"Those who love deeply never grow old..." תמונת השבוע:

אני!

שיר השבוע: untitled\simple plan סרטון/קליפ השבוע:--- סרט השבוע: נסיכת הקרח (או משו כזה..) דבר טוב שקרה השבוע: הנבחרת ניצחה את דנמרק!!! דבר פחות טוב שקרה השבוע: אממ..ראיתי רטטוי..וציפיתי שיהיה יותר טוב..היה די מבאס...ובית"ר הפסידה לקופנהגן (לא שאני אוהדת בית"ר או משו-חו"ח-אבל קצת כבוד למדינה בליגת האלופות לא היה מזיק..) חלום השבוע:ללכת למשחק מחר!!!!!!אין לי מושג מאיפה עוד אפשר להשיג כרטיסים!!! ציטוט השבוע:"לה הרבה, 600 (פה הייתה אמורה לבוא המילה "עד")1000 שקל.." תמונת השבוע:תעשה לי תאומות!!!!!!!!

danduni

New member
עוד שבוע נגמר.. ../images/Emo9.gif שלי ../images/Emo27.gif

שיר השבוע:
אוקיי, ידידה שלי צרבה לי דיסק והייתה שם תיקיה עם פתיחי תוכניות ושירים מערוץ הילדים, אז השיר שהתמכרתי אליו השבוע קצת ילדותי ונסטלגי, אל תאשימו אותי
מיכל ינאי - קצפת
מה הכי טעים? מה הכי מתוק? גלידה עם קצפת [..] תנו לי רק קצפת אני רוצה להיות מוצפת אני ילדה שמטורפת על קצפתתתתת כל אחד חולם על קצפת זה הרי מובן כי בכל קצפת.. יש גם דובדבן!!
קצפתצפתצפתצפתצפת
סרטון/קליפ השבוע: אוי זה קטע קורע וקצת סוטה, אבל ממש מצחיק - בטח יש פה כמה שמכירים את הבדיחה שרבקה מחברת מקורות עבדה על מישהי בטלפון
הכי קורע זה "לאאאאאאאאאאאא, אמא שלך, מתוקה!"
http://youtube.com/watch?v=Ng1GvdHLAQQ סרט השבוע:
אמדאוס
- זה סרט כה יפה, שצולם בשנות השמונים, אבל ההפקה אז ממש לא נופלת מההפקות כיום!
זה סרט על חייו של מוצאר וזה ממש ממש מעניין, באמת מומלץ!
דבר טוב שקרה השבוע: אז ככה, קיבלנו את הסימולציה של הפסיכומטרי שעשינו בשיעור הראשון של הקורס כדי לראות איפה אנחנו עומדים.. וביום הראשון של הפסיכומטרי הגעתי נורא עייף כי לא ישנתי כל הלילה והייתי בתל אביב עד הבוקר
.. בקיצור, הייתי גמור. המדריך אמר שהממוצע זה 420 למבחן הפתיחה ושב"דכ בקורס משפרים 150 נקודות.. אז רוב האנשים קיבלו 300 400 קצת עם 500, בכל מקרה נכנסתי והייתי בשוק - 580!!!
חוצמזה נסעתי לתל אביב בשלישי באופן הכי ספונטני בעולם
.. מישהי אמרה לי שהיא קבעה עם חברה ואני בצחוק שאלתי למהן הן כאלה חצופות ולא הזמינו אותי ובקיצור אחרי חצי שעה הייתי כבר באוטובוס לת"א. היה כייף!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: השבוע היה חיובי סה"כ, אולי קצת ירידות של מצב רוח אבל בסה"כ בסדר
חלום השבוע: הו אני זוכר שרציתי להתקלח ומישהי לא נתנה לי להתקלח כי היא גם רצתה והיא הייתה שם ממש הרבה זמן ועד שהתעוררתי לא התקלחתי
ציטוט השבוע: כשאנשים קטנים עושים צל גדול סימן שהשמש שוקעת..
תמונת השבוע: סורי אני חייב

למעלה