עוד שבוע נגמר.. ../images/Emo9.gif שלי ../images/Emo27.gif
שיר השבוע:
אוקיי, ידידה שלי צרבה לי דיסק והייתה שם תיקיה עם פתיחי תוכניות ושירים מערוץ הילדים, אז השיר שהתמכרתי אליו השבוע קצת ילדותי ונסטלגי, אל תאשימו אותי
מיכל ינאי - קצפת
מה הכי טעים? מה הכי מתוק? גלידה עם קצפת [..] תנו לי רק קצפת אני רוצה להיות מוצפת אני ילדה שמטורפת על קצפתתתתת כל אחד חולם על קצפת זה הרי מובן כי בכל קצפת.. יש גם דובדבן!!
קצפתצפתצפתצפתצפת
סרטון/קליפ השבוע: אוי זה קטע קורע וקצת סוטה, אבל ממש מצחיק - בטח יש פה כמה שמכירים את הבדיחה שרבקה מחברת מקורות עבדה על מישהי בטלפון
הכי קורע זה "לאאאאאאאאאאאא, אמא שלך, מתוקה!"
http://youtube.com/watch?v=Ng1GvdHLAQQ סרט השבוע:
אמדאוס
- זה סרט כה יפה, שצולם בשנות השמונים, אבל ההפקה אז ממש לא נופלת מההפקות כיום!
זה סרט על חייו של מוצאר וזה ממש ממש מעניין, באמת מומלץ!
דבר טוב שקרה השבוע: אז ככה, קיבלנו את הסימולציה של הפסיכומטרי שעשינו בשיעור הראשון של הקורס כדי לראות איפה אנחנו עומדים.. וביום הראשון של הפסיכומטרי הגעתי נורא עייף כי לא ישנתי כל הלילה והייתי בתל אביב עד הבוקר
.. בקיצור, הייתי גמור. המדריך אמר שהממוצע זה 420 למבחן הפתיחה ושב"דכ בקורס משפרים 150 נקודות.. אז רוב האנשים קיבלו 300 400 קצת עם 500, בכל מקרה נכנסתי והייתי בשוק - 580!!!
חוצמזה נסעתי לתל אביב בשלישי באופן הכי ספונטני בעולם
.. מישהי אמרה לי שהיא קבעה עם חברה ואני בצחוק שאלתי למהן הן כאלה חצופות ולא הזמינו אותי ובקיצור אחרי חצי שעה הייתי כבר באוטובוס לת"א. היה כייף!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: השבוע היה חיובי סה"כ, אולי קצת ירידות של מצב רוח אבל בסה"כ בסדר
חלום השבוע: הו אני זוכר שרציתי להתקלח ומישהי לא נתנה לי להתקלח כי היא גם רצתה והיא הייתה שם ממש הרבה זמן ועד שהתעוררתי לא התקלחתי
ציטוט השבוע: כשאנשים קטנים עושים צל גדול סימן שהשמש שוקעת..
תמונת השבוע: סורי אני חייב