זה עומד לקרות!

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
../images/Emo160.gif זה עומד לקרות!

זהו - ההחלטה התקבלה, הכרטיסים נרכשו - ובעוד 3 שבועות אנוכי והגדולה עפים-טסים לנו לשבועיים וחצי ביקור אצל הורי אשר בארה"ב של אמריקה. בבית יישארו חנול והקטנצ'יק (הם יקבלו פיצויים רבים מהגולה - הביקור צפוי לכלול הרבה שעות שופינג
). מצד אחד - כיף גדול לצאת לחופש ארוך, ועוד בחו"ל (ועוד לא על חשבוני
) מצד שני - מפחיד. טיסה כל כך ארוכה עם הילדה, למקום חדש, לפגוש את הסבים שהיא לא ראתה כמה חודשים טובים ומן הסתם לא תזהה. מצד אחד - זמן איכות ארוך ארוך עם הילדה. מצד שני - הגעגועים לחנול ולקטנצ'יק... ולמרות החששות ולמרות הביאוס מהגעגועים הצפויים - הולך להיות כיף גדול וחוויה אדירה. כן, אתם יכולים כבר מעכשיו להתחיל להציף בטיפים, הרגעות, סיפורים וחוויות. אללי, 15 שעות נטו במטוס ועוד כמה שעות בשדות תעופה עם האנרג'ייזר הקטנה

Master Stav

New member
וואו....סחטין עליק ....

חייב להודות שאינ מקנא תכנני טיול לי ולגדולה והיא עשתה את מה שעשתה ובכך ניסתם הגולל על הרעיון .... תבלו חברה והרבה

ferdinand

New member
וגם אצלנו - ../images/Emo160.gif

רק שאצלנו - היא נסעה לה, והשאירה אותי פה עם שלושתם!!! אז השבוע אני - חד הורי!
טיפים לטיסה? מממממ.... למזוג קצת מהויסקי שמחלקים בארוחה לבקבוק!

hag70

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

בהחלט מעורר השראה. איך אתה שורד בינתיים? (בעצם זה כבר נגמר. לא?)

ferdinand

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איזה נגמר! רק התחיל! נסעה לשבוע, חוזרת ביום שלישי. (לא נורא
) חוץ מכמה "צוארי בקבוק" של לחץ (בעיקר בהתארגנות בבוקר, וב-"מלחמות האמבטיה" בערב) וחוצמכמה אירועים "חריגים" כמו האינשלג שהיה בתחילת השבוע, והיומולדת של האפרוח האמצעי שעל פי ה-ת"ז ממש היום(!) הכל מתנהל די רגיל. וחוצמיזה, זה בריא קצת להתגעגע מדי פעם

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gifלאפרוח ולאבא המצטיין!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

SaTLaN32

New member
אנחנו לא טסנו לחו"ל אבל...

גם סופש"ש באילת בלי הילד התחיל ממש בכיף... ואז באו הגעגועים, ובשבת בבוקר כבר קמנו, הסתכלנו אחד על השנייה, ונסענו מהר הבייתה אליו. זה ממש קשה, וכל הכבוד על האומץ...

למעלה