זכיתי בטיסה לאיה נאפה

dave gahan dm

New member
../images/Emo160.gifזכיתי בטיסה לאיה נאפה

אבל אין לי עם מי לטוס,אז אני שוקלת לוותר על זה מה אתם אומרים,כדאי לטוס לשם לבד? אף פעם לא הייתי בחו"ל אז זה קצת מפחיד לטוס לחו"ל לבד.. אני לא בקטע של מועדונים..ושמעתי שיש שם הרבה מועדונים השאלה אם לא יהיה לי שם משעמם בגלל זה..כי רוב הבילויים שם זה המועדונים לא? וחוץ מזה..איך האוכל שם?
תודה מראש למי שיענה לי..

yairharel1

New member
אני יטוס איתך בכייף!

וגם אם לא תרצי אני יכול לעזור לך בכל שאלה 263990271 ICQ

KOBIBARDDD0

New member
שלום

אני טס בתאריך שבסביבות 26 עם חבר וחסר לנו משהו לחדר את מוזמנת

אז ככה

לטוס לבד אף פעם לא מומלץ ואם אף פעם לא טסת אז זה רק מחזק את הטענה. לבלות לבד בטח ובטח שלא תהני באותה מידה שתהני בחברת עוד פרטנרים כלשהם לטיול וכן, איה נאפה הוא מתחם נופש נטו והאטרקציות שמאפיינות אותו הן חיי הלילה, הים והספורט המימי. ברוב הבקרים התייר הממוצע ישן, בשעות הצהריים מבלה בים/שייט/פארק מים/ספורט/סתם מסתובב בעיר, בשעות הערב מבלה בפאבים, בלילה במועדון ולאחר מכן באפטר פארטים/ מתחיל את שינתו/ אחר. לגבי האוכל- מומלץ להערך עם הרבה שימורים, מנות חמות ותבשילים להכנה מהירה מאחר והמזון בנאפה לא זול, הסופרים יקנסו אותך והמזון המהיר לא בהכרח זול- את הפאונדים תעדיפי להוציא על דברים אחרים ואני אומר את זה מניסיון. בקיצור, בלי פרטנרים לטיול אני בספק אם תהני שם. עדיף שתמצאי פרטנר נוסף ומומלץ אדם שכבר טס בעבר. מקווה שעזרתי, לשאלות נוספות אני פה שיהיה בהצלחה ! :)

רוצה לעזור

מותק אני כבר טסתי ואני טס לנאפה ב1.10 אם את וצה את מוזמנת להיצטרף אליי אם את מעוניינת את יכולה להיתקשר למספר הזה במשך כל היום ושוב אני מציין טסתי כבר בעבר גם לנאפה המספר:046961557

למעלה