חזרתי + התרשמויות.

R O O L Y

New member
../images/Emo160.gif חזרתי + התרשמויות. ../images/Emo13.gif

שלום לכולם! זוכרים אותי? מקווה שכן, ואם לא (מופנה בעיקר לחדשים) - אני רוני, בת כמעט 15. נעים מאוד.
אז... הייתי באיטליה, חזרתי, היה מקסים וכיף מאוד. טעים במיוחד!
(שילמתי על זה בקילו וחצי, אבל מי סופר...) ועכשיו, כפי שאמרתי - התרשמויות: הרבה דברים התרחשו כאן כשלא הייתי, בעיקר בהקשר ל"אלביס"! קראתי את ההודעות שנכתבו פה במהלך השבועיים, וראיתי את הקליפ "נחש במסכה"! הוא מקסים!!! כל כך התגעגעתי לקאסט הנפלא (אם כי מעט חסר) של הסדרה הכה גאונית! והנה, מפעם אחת אני כבר יודעת: "פנים כמו של פרח... גוף כמו של פרח... את נחש במסכה!"
- ממכר הוא כבר. למי שלא שם לב, הצטרפו לסדרה תומר שרון (תומ"ש, הזכור לנו בעיקר מ"של מי השורה הזאת?!") ודניאלה וירצר (הזכורה לנו מ"לחיי האהבה" - אובייקט טלנובלי למדיי, אבל נתגבר)... אני בטוחה (ובעיקר מקווה) שהם יוסיפו לסדרה, כי בינתיים כל בחירה של הבמאי היא מצויינת ומוסיפה רבות. טוב יאללה, בלי קשקושים מיותרים. אני מצפה בקוצר רוח, ומתרגשת מאוד! (קצת עצובה שהפסדתי קדם-תכנית וראיון עם שייקה לוי הענק... אבל לא נורא). ביום חמישי...
רוני.

ba r2 0 1 0

New member
היי רוני../images/Emo70.gif ברוכה השבה../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif

איך היה? באמת קרו הרבה דברים שלא היית אבל לא נורא! הדבר האמיתי זאת הסדרה! (שכנראה אני אפסיד שאני אהיה בחו"ל
... אבל לא נורא)

R O O L Y

New member
אם זה חשוב תנסדה להקליט כמה שיותר..

אל תדאג, נעדכן אותך פה בפורום.
לאן אתה טס?

ba r2 0 1 0

New member
באמת מצטער ששחכתי לתת דיווח

חחחח... אבל אתה גם כל היום בעבודה
הוא עובד ב- HP ריספקט! חחח

Double U

New member
ברוכה הבשבה../images/Emo24.gif

שמח לשמוע שנהנת
התעדכנת יחסית מהר
ביום חמישי הבא מתחילה התוכנית

ba r2 0 1 0

New member
נצל"ש!

אני לא רוצה לסכסך אבל שי אני במקומך כבר הייתי מזמן מתגרה בעמית במכבי לקחו לה את וויל סולומון!

שגיא 1991

New member
יאיי זה מתחיל בחמישי הבא

והאישה המסתורית זה בעצם גבר שהפך לאישה כמו דנה אינרנשיוונל

למעלה